amalfi 10.01.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Już ja się dorobiłam łażąc z grypą do roboty. Teraz leczę zapalenie płuc i ledwo włażę na piętro w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 10.01.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Jak widać z grypą nie ma żartów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 10.01.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Już ja się dorobiłam łażąc z grypą do roboty. Teraz leczę zapalenie płuc i ledwo włażę na piętro w domu. A Ty co, przedszkolak? Czy "niezastąpiona"? W życiu nie wolno łazić z gorączką do pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 10.01.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 amalfi !!! Kobieto, my Cię tu zaraz przyprowadzimy do pionu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 10.01.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 amalfi !!! Kobieto, my Cię tu zaraz przyprowadzimy do pionu;) Przyda się, bo jak zwykle wszystko ważniejsze...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 10.01.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Mam koleżankę , lekarkę na dodatek , też miała zwykłą grypę , łaziła , łaziła i wyłaziła - zapalenie mięśnia sercowego , o mały włos nie pożegnała się z tym łez padołem , młoda jeszcze a już inwalidka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 10.01.2013 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 amalfi, weź się dziewczyno za siebie i kładź się do łoża, bo skończysz w szpitalu. Ja też mogłabym tu sypać jak z rękawa przykładami moich znajomych, którzy chcieli zbawiać świat w czasie choroby a potem lądowali w szpitalu. Ile takich przypadków jak podał wyżej jar.os ludzi spotyka ; media już tego nie nagłaśniają , a powinni. Wiem,że sytuacja i w pracy, i w domu często wymaga naszej obecności, ale nie jesteśmy niezastąpione !!! Jeśli nie masz maleńkich dzieci to rodzina sobie poradzi, tylko trochę pozarządzaj nimi z łóżka. Dzieciaki muszą widzieć,że mama to nie cyborg - zawsze zdrowa, zawsze pod ręką, zawsze dostępna. Mama ma też prawo pochorować. Zdrowego egoizmu Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 10.01.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Na chwilkę was z oka spuścić i już kłopoty...Amalfi ! Do wyra, ale już!!! Liwko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.01.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 więc jednak A1H1 istnieje..... już zaczynałam uważać, ze to mit bo w sumie dość rzadko się spotyka. A zapalenie płuc po grypie bywają i wyjątkowo wredne w tym roku niezależnie od "imienia" grypy. Liwko, przykro mi bardzo. Amafli, zero ruchu! To jest podstawowe leczenie grypy. Łóżko, dużo płynów. Jak masz duszność, to do lekarza, sterydy trzeba i to czasem nie tylko wziewne.pamiętaj o żonie szewca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 10.01.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 więc jednak A1H1 istnieje..... już zaczynałam uważać, ze to mit bo w sumie dość rzadko się spotyka. A zapalenie płuc po grypie bywają i wyjątkowo wredne w tym roku niezależnie od "imienia" grypy. Liwko, przykro mi bardzo. Amafli, zero ruchu! To jest podstawowe leczenie grypy. Łóżko, dużo płynów. Jak masz duszność, to do lekarza, sterydy trzeba i to czasem nie tylko wziewne. pamiętaj o żonie szewca... Ty się nie czaj, tylko przyp...ol ostrzej! Bo se ludzie jaja robią! Ja już dawno wąchałbym kwiatki, jak moi wspaniali znajomi, gdybym lekceważył zalecenia konowałów. Ale mam siostrę (rodzoną, a nie przełożoną) z tej branży i jakoś, na całe szczęście, mnie ukierunkowała. Dobra siostrzyczka. Nawet na kaca wypisywała mi recepty, kiedy jeszcze było można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.01.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Trzeba czekać na wyniki. Prawo serii działa, dzisiaj w nocy zmarł mój kolega Źle dla nas zaczął się ten nowy rok... Liwko, bardzo współczuję. W zeszłym roku mieliśmy w ciągu sześciu tygodni cztery pogrzeby w rodzinie. W tym dwie bardzo bliskie osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 10.01.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Dziś w nocy zmarł nagle Michał Smolorz, dziennikarz i felietonista z Dziennika Zachodniego. Kto ze Śląska - ten pewnie znał jego cięte pióro, wyraziste poglądy i spojrzenie na region. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 10.01.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 No to nam sie zima porobiła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 10.01.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 No to nam sie zima porobiła.... Oj porobiła, porobiła. Dzisiaj zmarła u nas pani chirurg, jedyna która wszystkich równo przyjmowała przez 20 minut (niezależnie od portfela) . Co się k... dzieje?...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 11.01.2013 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Oj porobiła, porobiła. Dzisiaj zmarła u nas pani chirurg, jedyna która wszystkich równo przyjmowała przez 20 minut (niezależnie od portfela) . Co się k... dzieje?...... Rzeczony koniec swiata??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 11.01.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Tylu zachorowań na grypę nie było w USA od lat. Można mówić już o epidemii, w wyniku której zmarło 18 dzieci. Według specjalistów grypa przyszła w tym roku szybko, bo jeszcze przed świętami. Amerykanie rozwieźli ją następnie po kraju. http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13184208,Epidemia_grypy_w_USA__Zmarlo_juz_18_dzieci__tysiace.html?lokale=rzeszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 13.01.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 http://wszechpolska.pl/uimages/services/wszechpolska/i18n/pl_PL//201212/1355238369_by_Doknic.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erok 17.01.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 jeb....a zima! + droga i parking jako LODOWISKO pod Instytucją Państwową = rozbity samochód jakaś masakra! jadąc 20km/h nie wyhamować na prawie 30m i walnąć w auto tak są przygotowane parkingi pod niektórymi zapewne instytucjami państwowymi i nie mówcie że 100% moja wina, fakt moja bo wyjeżdzałem z podporządkowanej...i na tym moja wina sie kończy ...ale przed moją stłuczką miała miejsce kolejna i... po mojej stłuczce następna w przeciągu 1,5h które tam spędziłem w jednym miejscu nastąpiły 3 stłuczki a pare dni wcześniej chłopak "zalatwił" 6 aut poprzez efekt domina uderzył w jedno... a kazde następne tanczyło na lodzie i wpadało na następne auto mam od 2 miesięcy a największy ból to rodzaj 'moich wypadkow'. A to raz sarna wybiegła, a to raz tańce na lodzie. jednak to tylko auto i kasa stracona na naprawę ale wkur....ie jest niesamowite:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.01.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 rozumiem cię ! Ja też tej zimy raz wyjeżdzałam z podporządkowanej i .. mogłam sobie hamować. Tylko stuk ABSu słyszałam. A hamować zaczęłam bardzo daleko, bo coś mi świtało. No i tak sobie jechałam zmieniając biegi na niższe i stanęłam ze 3 cm przed pędzącymi główną trasą tirami. Jak już wsteczny włączyłam i na paluszkach schowałam przód, to potem 5 minut siedziałam bez ruchu. te tiry by mnie zmiotły! A wszystko się działo, a jakże, przed państwową instytucją odpowiedzialną za drogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 18.01.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Z innej beczkiJaki piękny śnieg dziś padał.Czy ktos oglądał przez lupę 10x.?Uczta dla oka .coś pięknego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts