Liwko 28.02.2015 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Zresztą...znając Liwko... U Liwka w grudniu... ...kilka dni temu Niestety już tych listków nie ma bo mi kanalia zjadła! Zdjęcie zrobił mój sąsiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 28.02.2015 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 A ja ciągle wypatruję jakiejś niespodzianki...Nie wierzę, że puści nas tak w grządki wiosenne, bez żadnej złośliwości. Zresztą...znając Liwko... nieee, na pewno nie puszczą - w marcu OBOWIĄZKOWO muszą "wymiatać" ostatki śniegu z niebios i dopiero po tych przednówkowych porządkach można wychodzić w ogród U mnie przebiły się tulipany, a co gorsza - obudziły się WREDNE, OKROPNE, WKURZAJĄCE NORNICE i już buszują wokół cebul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 28.02.2015 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 U mnie przebiły się tulipany, a co gorsza - obudziły się WREDNE, OKROPNE, WKURZAJĄCE NORNICE i już buszują wokół cebul No to ja działkę pod tym względem dobrze wybrałem, sama glina, żadna nornica się nie przebije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 28.02.2015 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 No to ja działkę pod tym względem dobrze wybrałem, sama glina, żadna nornica się nie przebije nie znasz dnia ani godziny kiedy to nornica wejdzie na włości Twoje - ja też mieszkam na glinie; jak miałam wokół ugór to diablice buszowały u sąsiada, bo za dużo roboty z gliną jak obsadziłam przedogródek -od razu wyczaiły a moje leniwe koty to albo romansują albo zachowują się jak ten ze zdjęcia an-buda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 28.02.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Ale on się czai na nornice! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 28.02.2015 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Szczeka na wiosnę... (czeka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.02.2015 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 U Liwka w grudniu... ...kilka dni temu Niestety już tych listków nie ma bo mi kanalia zjadła! Zdjęcie zrobił mój sąsiad To u Ciebie ten jelonek bałwankowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 28.02.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 No mówię przeca że mi kanalia borówkę zjadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 28.02.2015 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 No mówię przeca że mi kanalia borówkę zjadła to nie kanalia - to dobro przyrody !!! Z mojego okna widzę codziennie 15 sztuk takich dóbr, co z apetytem zjada dobro rolnika w postaci młodego rzepaku Wiosną wrócą do lasu, a w zamian pojawią się kolejne dobra w postaci niezliczonej ilości lisów, które z kurą(kaczką, gęsią) w paszczy spacerują po naszej ulicy w majowe wieczory i noce;) Dla pana myśliwego lis to dobro przyrody i jest pod ochroną ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 28.02.2015 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 To zdjęcie zrobiłem kilka lat temu z drugiej strony domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.02.2015 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 To zdjęcie zrobiłem kilka lat temu z drugiej strony domu Tego zielonego?;)Czy robiłeś ze swojego okna.??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 28.02.2015 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Za dużo chciałbyś wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 28.02.2015 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 To chyba ciężka zima była, skoro tak podeszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.02.2015 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Za dużo chciałbyś wiedzieć Dobra wiem robiłeś to u kochanej inaczej z okna.Nie wnikam znam klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 28.02.2015 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 To chyba ciężka zima była, skoro tak podeszły. Ale to zdjęcie z młodym rogaczem zrobione było wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.02.2015 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Ale to zdjęcie z młodym rogaczem zrobione było wczoraj. O kurw...........a liwko wybacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 28.02.2015 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 O kurw...........a liwko wybacz. Ale że co, że rogacze chodzą u mnie po podwórku? Nie pytaj mnie kto im te rogi przyprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 28.02.2015 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Dla pana myśliwego lis to dobro przyrody i jest pod ochroną ... Nie, szkoda mu pieniędzy na kulę, bo lisa nikt nie chce. Zabijanie dla zabijania to nie dla normalnych myśliwych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 28.02.2015 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 http://img2.demotywatoryfb.pl//uploads/201502/1424423588_8t5rf3_600.jpg Jeszce nie ! Siedź pod tym dywanem , no chyba że to perski.... latający, w takim wypadku leć po bociany .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 28.02.2015 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 No mówię przeca że mi kanalia borówkę zjadła Borówkę potraktuj jako farsz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts