daggulka 13.12.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Ja bym tego nie ujał tak delikatnie słowa na q ... mi się cisną na usta. ja se pomyśle o drodze do roboty i nazad to też .... ale zobacz: bałwana można bedzie ulepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 13.12.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 U nas sypie tak, że balustrady na tarasie nie widzę Lubię śnieg, ale bez przesady, no Bałwana pewnie ulepimy jutro, jechać już dziś nigdzie nie muszę, na szczęście, bo po białym to nie jeździłam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 13.12.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Tia... no i kiedy ta cholerna zima sie skończy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.12.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 przestało sypać ... noż niech się ta zima zdecyduje .... albo rybki kuźwa albo akwarium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.12.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 A ja mam nadzieję, ze na swięta sypnie bo moje dziecko niedługo zapomni jak wyglada śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 13.12.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 i zaś zima ..... Łatwo poznać. Piec nabrał nagle apetytu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 13.12.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 A ja mam nadzieję, ze na swięta sypnie bo moje dziecko niedługo zapomni jak wyglada śnieg To zabierz dzieciaka do muzeum, albo do kina. Na jakiś film co jeszcze nie był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 13.12.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 A ja mam nadzieję, ze na swięta sypnie bo moje dziecko niedługo zapomni jak wyglada śnieg Zapraszamy do nas, na oględziny Z Piotrusiem byliśmy na spacerze, poskakał, poszalał, orła zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.12.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 A ja mam nadzieję, ze na swięta sypnie bo moje dziecko niedługo zapomni jak wyglada śnieg To zabierz dzieciaka do muzeum, albo do kina. Na jakiś film co jeszcze nie był... A co ma kino do śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.12.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 A ja mam nadzieję, ze na swięta sypnie bo moje dziecko niedługo zapomni jak wyglada śnieg Zapraszamy do nas, na oględziny Z Piotrusiem byliśmy na spacerze, poskakał, poszalał, orła zrobił Zazdraszczam strasznie. Nie ma to jak wymęczyć dzieci na dworze. Śpią potem jak aniołki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 13.12.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 U nas przed chwilą byli chłopcy z szopką! Piskliwymi głosikami kolędy śpiewali! Ale najfajniejsze jest to, że zaraz po ich wizycie zaczął padać śnieg! Najfajniejsze święta jakie pamiętam, to te białe! Kiedy świat przykrywała biała pierzyna, na śniegu wypatrywaliśmy śladów Świętego Mikołaja, robiliśmy kulig, w domu grzaliśmy się ciepłą czekoladą... Z perspektywy osoby dojeżdżającej do pracy puchowa pierzynka już mnie tak nie cieszy - ale i tak we mnie dzieciak się cieszy gdy zaczyna padać śnieg! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 13.12.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Taaaaaa ja też jak mieszkałem w bloku to siem cieszyłem jak padało to białe qre...... ale wszystko do czasu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.12.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Daga, daj tego dziadostwa trochę do nas Mam nadzieję, że u nas na święta trochę sypnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały Mariusz 13.12.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Ja od wczoraj wsiadam do auta od strony pasażera , zamek od kierowcy zamarzł i nijak nie chce się otworzyć . Do pracy wyjeżdzałem i coś mi auto nie chciało jechać w pore skapowałem że hamulce trzymają (zaciągnołem reczny na noc ) , sprawdzając temperature tarcz popażyłem palec ehh a to dopiero początek i mróz mały . pozdr Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.12.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 obejrzałam prognozę - w przyszłym tygodniu ma być -15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.12.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 i zaś zima ..... białe dziadostwo leci z nieba ..... Wreszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 13.12.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 A ja mam nadzieję, ze na swięta sypnie bo moje dziecko niedługo zapomni jak wyglada śnieg To zabierz dzieciaka do muzeum, albo do kina. Na jakiś film co jeszcze nie był... A co ma kino do śniegu w moich okolicach zrobili park św. Mikołaja i kino 5D pokazuje dzieciakom zimę takie czasy ps. u mnie mróz, śniegu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.12.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Nie no, wolelibyśmy na żywo a nie w kinie Na sylwestra jedziemy w góry wię może............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 13.12.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Jak kto ma platformę cyfrową, a na niej ruski kanał informacyjny "Wiesti", to niech nie stęka. Na pasku informacyjnym podają co jakiś czas pogodę dla wybranych miast: w Jakucku od kilku dni podają -34 do -37. Przy naszych -5 to oni chyba w krótkich spodenkach latają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 14.12.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 obejrzałam prognozę - w przyszłym tygodniu ma być -15 Jak Cię proszę, nie oglądaj takich!!! Ja nie chcę, mnie słońce potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts