cieszynianka 09.12.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 U mnie też jest wszędzie lodowisko! Wiem, bom wiwinęła dzisiaj orła. Na szczęście małego. To znaczy orzełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.12.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Dokładnie. Idąc z siatami, padłam na kolana przed jakimś przystojnym panem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.12.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Dokładnie. Idąc z siatami, padłam na kolana przed jakimś przystojnym panem. No i ................ podniósł Cię z kolan ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.12.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Nie. Za młody chyba i w dodatku w towarzystwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.12.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Nie. Za młody chyba i w dodatku w towarzystwie. Hmm, to szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.12.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 To jest tak, jak kiedyś powiedziała moja koleżanka. Źle zaparkowała i podszedł strażnik miejski i wlepił jej mandat. Jak mi opowiadała to zdarzenie, to powiedziała: a wiesz co mnie najbardziej wkurzyło? Nie ten mandat, tylko to, że 15 lat temu to bym tego mandatu nie zapłaciła i jeszcze dostała zaproszenie na kawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.12.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 To jest tak, jak kiedyś powiedziała moja koleżanka. Źle zaparkowała i podszedł strażnik miejski i wlepił jej mandat. Jak mi opowiadała to zdarzenie, to powiedziała: a wiesz co mnie najbardziej wkurzyło? Nie ten mandat, tylko to, że 15 lat temu to bym tego mandatu nie zapłaciła i jeszcze dostała zaproszenie na kawe. Dobre :lol2: No cóż, znaki upływającego czasu. Też się zmartwiłam, kiedy niedawno ustąpiono mi miejsca , a przecież powinnam się cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.12.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Wiesz. To wszystko zależy, w jakim wieku jest ustępujący miejsca albo wlepiający mandat. Jak w mocno młodzieżowym, to bym sie nie przejmowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.12.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Wiesz. To wszystko zależy, w jakim wieku jest ustępujący miejsca albo wlepiający mandat. Jak w mocno młodzieżowym, to bym sie nie przejmowała. Dziękuję Ci za słowa otuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 09.12.2010 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 (edytowane) Edytowane 27 Maja 2011 przez prawdziwy.anika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.12.2010 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Anika, to na bank przez bratową Was nie wpuszczają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 09.12.2010 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 myslisz? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 10.12.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Jestem przekonana. Wstałam i od pierwszego zerknięcia za okno bardzo sie wkurzyłam. Znowu sypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 10.12.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Zima jest piękna! Mocny wiatr zmiótł z mojego podjazdu wszelaki śnieg. Nie musiałem dziś odśnieżać. Jest też gorsza odsłona zjawiska silnego wiatru: przenikliwe zimno - pomiomo temp -4 st C odczuwa się co najmniej - 14 st. C. No i drogę przez wieś zawiało i nie zamiotło. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.12.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 ... o "lodowisku" Będzie Ono już jest ... u mnie być może również będzie Zima jest piękna! ... Q.wa bardzo piękna ... oto jej efekty (w nocy było +1*C): http://www.chefpaul.net/Florida/Fl101210_1.jpg bananowiec http://www.chefpaul.net/Florida/Fl101210_2.jpg papaja ... jakoś tej zimy pokochać nie mogę ps - avocado i kumquat jeszcze żyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 10.12.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Q.wa bardzo piękna ... oto jej efekty (w nocy było +1*C): Chefie, toż to całkiem przyzwoita temperatura jest, hehe. Tylko roślin szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.12.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Chefie, Tylko roślin szkoda. a trzeba było jakiś stroisz wrzucić albo włókniną okryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.12.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 a trzeba było jakiś stroisz wrzucić albo włókniną okryć ... tiaaaaaaaaa ... namioty było kupić ... szlag by tą zimę zasraną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.12.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 ... szlag by tą zimę zasraną się ciesz, że jeszcze śnieg Ci nie spadł ......... Ciemiężycielka do Kanady by nie pojechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 12.12.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 No, szefie, masz problem....Jeszcze dzisiaj w Miami nic nie zapowiada wielkiej zmiany pogody, ponieważ niebo jest bezchmurne, a termometry w cieniu pokazują 25 stopni. Jednak w drugiej połowie tygodnia nocami i o porankach zapanuje niewielki przymrozek i nawet w najcieplejszej części dnia temperatura wzrośnie najwyżej do 15 stopni. To oznacza spore szkody w uprawie owoców, które ulegną wymrożeniu. http://www.twojapogoda.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts