Fenix999 22.12.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 U nas od poniedziałku w dzień jest na "plusie" , ale nie ma obaw , białego kures*wa jest tyle że na święta sporo zostanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 22.12.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 A dla mnie, to może być po wodzie do samej wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 24.12.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 http://demotywatory.pl/2443842/Jak-nie-zaczniecie-o-mnie-dbac Ciepłych Świąt bez tego białego...życzy Liwko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.12.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Dla mnie też już mogła by sie zima skończyć, czego sobie i Wam życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 24.12.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Byłem na wsi... dzisiaj...ptaszki śpiewały, słonko swieciło... śnieg tylko na stertach... WIOSNA IDZIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 24.12.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Jasne, jasne. U nas na nowo się zaczęło. Życzę tobie w te święta by do ciebie to samo nie dotarło bo w godzinę z 10cm przybyło a pada dalej:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.12.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 śniegu na dachu brak, deszcz siąpi, opary się podnoszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 24.12.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Czekaj końca:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 24.12.2010 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 hi, hi, hi... :) http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201012/1292489446_by_retniw_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 25.12.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Wykrot-jeśli dobrze widzę to jest przystanek przy dworcu.Nie ma co się chichotać , może człowiek przyjęchał z jakiegoś cieplejszego miejsca:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.12.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Wykrot-jeśli dobrze widzę to jest przystanek przy dworcu. Nie ma co się chichotać , może człowiek przyjęchał z jakiegoś cieplejszego miejsca:yes: ... to nie ja ... nie lubię "kapturów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 25.12.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Szwagier jak w Anglii spadł śnieg do kolan zrobił listonoszowi zdjęcie jak łaził w krótkich spodenkach. Zresztą tam wszystko jest inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 25.12.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 ... to nie ja ... nie lubię "kapturów" No i żałuj Szefie,że to nie Ty:)Zima w Polsce jest taka ładna......dopóki oblodzone drogi nie doprowadzą do białej gorączki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.12.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 w Anglii to ja patrzyłam rano przez okno i mówiłam rodzinie - Anglicy zaozyli do marynarek szaliki, trzeba ciepłe kurtki wyjąć! Największą traume przezył mąż, który poszedł z dzieckiem na plac zabaw. On w grubej kurtce, dziecko w grubej kurtce. A obok na ławeczce siadła angielka z raczkującym niemowlęciem ubranym w cienkie body, rozłożyła mu kocyk i pusciła na ziemię, żeby "połaziło". Dostałam na gwiazdkę łopatę... żółtą. Taką mini, do samochodu, prywatną własną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 25.12.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 A u nas spadło 15cm tego białego...Łopatę kupiłem zeszłym roku przed śniegami w Biedronce. Stałem i się zastanawiałem brać czy nie brać ale za 10zł to mówię biorę. Tydzień później już chodziły po 30 jak śnieg spadł a potem to nawet bez trzonków wiara brała bo nie było:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 25.12.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 w Anglii to ja patrzyłam rano przez okno i mówiłam rodzinie - Anglicy zaozyli do marynarek szaliki, trzeba ciepłe kurtki wyjąć! Mniej więcej... Jak w kwietniu przyjechał syn z rodziną z Anglii, to ich dzieci biegały na boso, chociaż było tylko 12 stopni ciepła. Nawet kataru nie miały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.12.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 Mniej więcej... Jak w kwietniu przyjechał syn z rodziną z Anglii, to ich dzieci biegały na boso, chociaż było tylko 12 stopni ciepła. ... "zimny wychów" Ludzi z Północy ... u mnie teraz tacy łażą po plaży ... brrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 11.01.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Przecież początek zimy to rzecz umowna. Proponuję przesunąć datę rozpoczęcia zimy o 1 m-c [przecież nie musi zaczynać się przesileniem]. W ten sposób zima skończy się o miesiąc wcześniej! Jako ,że zima "czyma" ,wątek wciąż aktualny . Proponuję go reanimować kolejnym głosowaniem - tym razem nad datą zakończenia zimy W sumie (miałem 3 z matmy) wychodzi mi jakieś dwa miechy mniej PS gdyby wszyscy się dołączyli ,to mielibyśmy większość .Daje to możliwości "przewalenia " dosłownie wszystkiego ( już widzę - 24 h na spakowanie i na wschód , do siebie....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 11.01.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 eniu, poczekaj z tym końcem zimy, muszę jeszcze na narty z rodziną wyjechać Po 5 lutym może być jak dla mnie wiosna:) Kurcze ten cholerny grudzień to mnie chyba z 350zł pociągnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.01.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 ..... muszę jeszcze na narty z rodziną wyjechać jedź sobie na południe od linii Skoczów - Nowy Targ, tam zima niech 3ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts