Liwko 13.01.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Uuu to widzę że niezła imprezka się szykuje. Może jakieś dziewczyny chętne? Gorzej jak tej zimie się to spodoba i do jesieni z nami zostanie i trzeba będzie posiłki z Rosji wezwać a z nimi to już na bank nie da rady:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 13.01.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 No proszę państwa, zajrzałem na pogodynkę i do końca stycznia co najwyżej u mnie -4:) Takiej zimy to ja od dwóch lat już nie pamiętam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 13.01.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 No proszę państwa, zajrzałem na pogodynkę i do końca stycznia co najwyżej u mnie -4:) Takiej zimy to ja od dwóch lat już nie pamiętam:D no tak ,ale zanim sie zaczęła ,to już troche była (sądząc choćby po drzewsku które ubyło).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 13.01.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 No proszę państwa, zajrzałem na pogodynkę i do końca stycznia co najwyżej u mnie -4:) Takiej zimy to ja od dwóch lat już nie pamiętam:D No toż mówie cały czas, że już zimska nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 13.01.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 No toż mówie cały czas, że już zimska nie będzie no to obstawiamy ,kto zbiera kase ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 13.01.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Ja tam im na więcej niż na dwa dni do przodu nie wierzę, wróżą z fusów albo z kuli, ale... nie miałbym nic przeciwko. Tylko jeszcze te narty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.01.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Ja tam im na więcej niż na dwa dni do przodu nie wierzę, wróżą z fusów albo z kuli, ale... nie miałbym nic przeciwko. Tylko jeszcze te narty... No tak, z powodu Twoich zachcianek mamy się męczyć z tą paskudą :mad: Przerzuciłbyś się na jakie letnie sporty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 14.01.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 No tak, z powodu Twoich zachcianek mamy się męczyć z tą paskudą :mad: Przerzuciłbyś się na jakie letnie sporty Wioooosnaaa.......pomarzyć dobra rzecz .... zacznie sie kopanie ogródka ,czyszczenie rynien,grabienie "liściów", k o s z e n i e t r a w s k a , cholerka ,może jednak na te narty ? druga sprawa - zimą dzięki brakowi w.wymienionych zajęć ,nikt mi nie powie żem zbaraniał na starość z tym komputerem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 14.01.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Wioooosnaaa.......pomarzyć dobra rzecz .... zacznie sie kopanie ogródka ,czyszczenie rynien,grabienie "liściów", k o s z e n i e t r a w s k a , plus grilownanie... Jak ja na to czekam........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 14.01.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 plus grilownanie... Jak ja na to czekam........... Nie ,nie - nie pisałem o grilu ,bo robię to na śniegu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 14.01.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Uuu to widzę że niezła imprezka się szykuje. Może jakieś dziewczyny chętne? Nie wiem, czy się łapię w kategorie "dziewczyny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 14.01.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Nie ,nie - nie pisałem o grilu ,bo robię to na śniegu ! A to taki cwaniak z Ciebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 14.01.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Nie wiem, czy się łapię w kategorie "dziewczyny" wyślij foty to Ci powiemy ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 14.01.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 pale ognicho ,żeby było ciepełko , potem stwiam na to stojaczek z metalu , na to płyta granitowa - bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 14.01.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 No tak, z powodu Twoich zachcianek mamy się męczyć z tą paskudą :mad: Przerzuciłbyś się na jakie letnie sporty Cały rok aktywnie, mówisz masz http://lh4.ggpht.com/_t3c3idkeHRI/TCRj0otdCLI/AAAAAAAAAN4/mxwhOWCUhE0/s512/10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 14.01.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Piękny sposób na spędzanie wolnego czasu, więc poc co Ci te narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 14.01.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Piękny sposób na spędzanie wolnego czasu, więc poc co Ci te narty. Też tego nie rozumiem. Jest tyle fajnych sportów: http://www.joemonster.org/phorum/read.php?f=42&t=983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 14.01.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Cały rok aktywnie, mówisz masz http://lh4.ggpht.com/_t3c3idkeHRI/TCRj0otdCLI/AAAAAAAAAN4/mxwhOWCUhE0/s512/10.jpg SŁUCHAJCIE ! nie dajcie sie nabrać - to jest staw przed jego domem ,a jacht to atrapa , tak tylko ,żeby sąsiadów wkurzyć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 14.01.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Też tego nie rozumiem. Jest tyle fajnych sportów: http://www.joemonster.org/phorum/read.php?f=42&t=983 wybieram bieganie z kijami , bo na śniegu tyż można ( tyle że kamerzysta na łyżwach....) z kopaniem piłki w szpagacie ....no .....powiem ...... kiedyś raz próbowałem ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 15.01.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 do bani taka zima, śniegu już prawie nie ma, pada deszcze, wyciągi pozamykane, do bani:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts