Fenix999 15.01.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 W drugiej połowie stycznia wróci regularna zima z mrozem i śniegiem. Niektóre noce z bardzo niskimi temperaturami rzędu minus 15-20 stopni. Pod koniec miesiąca pokrywa śnieżna ponownie będzie wysoka. Oj już nie marudź ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 15.01.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 SŁUCHAJCIE ! nie dajcie sie nabrać - to jest staw przed jego domem ,a jacht to atrapa , tak tylko ,żeby sąsiadów wkurzyć .... Oj bluźnisz eniu, bluźnisz. Znam wielu z Rogoźna co bez tego jeziora żyć nie umieją http://pl.wikipedia.org/wiki/Byty%C5%84_Wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 15.01.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Oj bluźnisz eniu, bluźnisz. Znam wielu z Rogoźna co bez tego jeziora żyć nie umieją http://pl.wikipedia.org/wiki/Byty%C5%84_Wielki No ale ten "szlaban" od września do czerwca ,przestało mnie bawić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 15.01.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 To prawda, ale przepisy są po to aby... Byłeś tam kiedyś? Ja tam jestem z 10 razy do roku. Mam tam nawet kemping:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 15.01.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 To prawda, ale przepisy są po to aby... Byłeś tam kiedyś? Ja tam jestem z 10 razy do roku. Mam tam nawet kemping:) Ja tam wykończyłem kręgosłup na desce ( no dobiłem ,bo wykończyłem kominkami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.01.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Ja tam wykończyłem kręgosłup na desce ( no dobiłem ,bo wykończyłem kominkami ) To trapezu nie używałeś??? Wracając do tematu to kilka lat temu pojechałem tam zimą na ryby i tafla lodu była tak idealnie równa i czysta że chodziło się jak po szkle. Fajne uczucie jak stoisz na lodzie i widzisz dno 2-3m pod tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 16.01.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 To trapezu nie używałeś??? Wracając do tematu to kilka lat temu pojechałem tam zimą na ryby i tafla lodu była tak idealnie równa i czysta że chodziło się jak po szkle. Fajne uczucie jak stoisz na lodzie i widzisz dno 2-3m pod tobą. Ćwiczyłem kiedyś ten lód na łyżwach . Fajnie się jechało ,jachało ,widoki podziwiało ,podziwiało ..... a potem trzeba było wrócić Jest parę przyczyn ,dla których ośmielę się nazwać to jezioro najciekawszym w PL , główne to brak tłoku (daleko od Warszawki he,he) i zakaz używania spalin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.01.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Cały rok aktywnie, mówisz masz http://lh4.ggpht.com/_t3c3idkeHRI/TCRj0otdCLI/AAAAAAAAAN4/mxwhOWCUhE0/s512/10.jpg No, zdecydowanie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.01.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Kucze, nie mogę się już doczekać Ale najpierw narty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 16.01.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Kucze, nie mogę się już doczekać Ale najpierw narty:) zawsze mogą byc wodne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.01.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Ta, jeżeli taka zima dalej będzie to pewnie będą wodne:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 16.01.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Ta, jeżeli taka zima dalej będzie to pewnie będą wodne:( juz Cie widze w kufajce i gumofilcach .... bul ,bul,bul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 16.01.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Poczekaj tydzień to se na łyżwach pojeździsz . Podobno jeszcze w Gołdapii jest śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.01.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Kucze, nie mogę się już doczekać Ale najpierw narty Normalnie się prosisz o kocówę :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 16.01.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Normalnie się prosisz o kocówę :lol2: może by jaki kumitet społeczny powołać ( ja bede go trzymać - bo gdzieś tu blisko mnie sie zaszył ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.01.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 może by jaki kumitet społeczny powołać ( ja bede go trzymać - bo gdzieś tu blisko mnie sie zaszył ) No co wy, jeszcze tylko dwa tygodnie i dam wam spokój z tymi nartami;) Później sam się dołożę do pogonienia staruchy:) eniu, zabieram cię ze sobą bo tam fajny kominek mają tylko gdzieś mi się zdjęcie zapodziało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.01.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 może by jaki kumitet społeczny powołać ( ja bede go trzymać - bo gdzieś tu blisko mnie sie zaszył ) Ok, ja mogłabym nie utrzymać, ale jak potrzymasz, to lać mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.01.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 cieszynianka, ciebie też zabieram na termy do Bukowiny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.01.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 cieszynianka, ciebie też zabieram na termy do Bukowiny:D Ooooooo, dzięki, jak na termy, to już pędzę się pakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 17.01.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 No co wy, jeszcze tylko dwa tygodnie i dam wam spokój z tymi nartami;) Później sam się dołożę do pogonienia staruchy:) eniu, zabieram cię ze sobą bo tam fajny kominek mają tylko gdzieś mi się zdjęcie zapodziało. muszę Cię zmartwić ,potrzebne dwa dodatkowe miejsca - Cieszynianka jadzie z nami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts