LeoAureus 14.12.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 No i pod Warszawą też trochę sypnęło... z umiarem jednakże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.12.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 No i wreszcie zrobiło się zimowo i tak jasno. O jak miło. Śnieg to jedyna szansa na więcej światła o tej porze roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.12.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 No i pod Warszawą też trochę sypnęło... z umiarem jednakże. a ja się cieszę!!!! wszystkie moje ślady w lesie zasypało!!!!! niech mię tera gajowy w rzyć pocałuje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 14.12.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 wszystkie moje ślady w lesie zasypało!!!!! niech mię tera gajowy w rzyć pocałuje!!!! a u nas nie sypie... dalej szaro i ponuro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 14.12.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 niech mię tera gajowy w rzyć pocałuje!!!! A jak se gajowy jakiego myśliwskiego czworonożnego skołuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.12.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 niech mię tera gajowy w rzyć pocałuje!!!! A jak se gajowy jakiego myśliwskiego czworonożnego skołuje??? i co mu przyjdzie z tego? wszystkie drzewa w lesie śmierdzą tak samo. a chodzi o to, że świeżo ściętych pni nie odnajdzie, aż na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 14.12.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ja Ci mówię, Twoim tropem pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 14.12.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Nad Zegrzem tylko popruszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały Mariusz 14.12.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 właqśnie żonka dzwoniła że zarzuciło ją na zakręcie i w pole wyleciała dla zmotoryzowanych zima to makabra śnieg fajny dla dzieci i narciarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 14.12.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Jak kto ma platformę cyfrową, a na niej ruski kanał informacyjny "Wiesti", to niech nie stęka. Na pasku informacyjnym podają co jakiś czas pogodę dla wybranych miast: w Jakucku od kilku dni podają -34 do -37. Przy naszych -5 to oni chyba w krótkich spodenkach latają. W Kanadzie ( na takim pasku przeczytałam ) - 50!!! A w USA zawieje i zamiecie!!! A co to z tymi autami się dzieje - u mnie też cosik nie tak jak bym chciała, a to -3 dopiero! No przy -25 dwa lata temu problemów nie robił, a teraz co? Że niby stary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 14.12.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 A w USA zawieje i zamiecie!!! ale to nie tak źle - najpierw zawieje, później zamiecie i drogowcy niepotrzebni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.12.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 dla zmotoryzowanych zima to makabra Zmotoryzowani to muszą zimą po prostu częściej używać głowy. A ja będę pisać zażalenie do Pogodynki. Rozochocona mrozkiem trwającym od wczoraj, zaordynowałam sobie powrót ze spaceru na skróty przez łąkę. O ja durna. Dobrze, że miałam już blisko do domu kiedy wpadłam po kostki w bajoro ukrywające się podstępnie pod świeżutkim śnieżkiem. Cudownie dziecko śpiące pod kurtką, w jednej ręce siata z zakupami w drugiej smycz psa i pełne buty lodowatej wody. Ale nabrałam ruchów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 14.12.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Na pewno i tak zima ich zaskoczy! Może im wiadomość wysłać? Obudzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 14.12.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 powrót ze spaceru na skróty przez łąkę. O ja durna. Dobrze, że miałam już blisko do domu kiedy wpadłam po kostki w bajoro ukrywające się podstępnie pod świeżutkim śnieżkiem. Cudownie dziecko śpiące pod kurtką, w jednej ręce siata z zakupami w drugiej smycz psa i pełne buty lodowatej wody. Ale nabrałam ruchów... Ha! Ha! Przypomniało mi się, jak jeszcze za szkolnych czasów, wybraliśmy się ze znajomymi na sanki (klasa maturalna ). Śniegu napadało tyle, że autobusy odwołali, część kolegów i koleżanek musieliśmy pod swoje skrzydełka wziąć. Wracając do tematu - biegaliśmy po górkach i dołkach, zjeżdżaliśmy z górki, przeskakiwaliśmy ze skarpy na skarpę... Aż tu nagle TRAAAACH!!! Wpadłam po kolana w rów melioracyjny Czas do domu wracać! Na skróty, przez płot przejść trzeba było. Spodnie sztywne, zmarznięte - chłopaki mi pomagali przeskoczyć, a tu następne TRAAAACH!!! Spodnie mi na zadku pękły i ukazała się doopa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teco 14.12.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 zawsze można maty grzewcze zainstalować na tych 50-100 metrach drogi dojazdowej, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.12.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 boratom leżę i ryczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaEgon 14.12.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 U mnie leży kilka cm śniegu.. jak ja lubię jeździć po śniegu trzeba by tylko samochód umyć, bo wstyd już jeździć takim brudnym.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.12.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 właqśnie żonka dzwoniła że zarzuciło ją na zakręcie i w pole wyleciała dla zmotoryzowanych zima to makabra śnieg fajny dla dzieci i narciarzy uee tam trzeba pod jakis market z rana jak snieg napada i trenować. Zwroty na ręcznycm, poslizgi, hamowanie.. Potem ulica to pestka.... pod warunkiem, że inni też trenowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 15.12.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Od jakiego tygodnia ćwiczę ogumienie.... Lewy przód, prawy tył, lewy tył a dziś powtórka z prawego tyłu... Jak ja nie lubię zmieniać kółek w taką pogodę!!! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Adaś ... no , capnęłam Cię , synu marnotrawny .... na priv Ci info wysłałam .... przeczytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts