Liwko 17.01.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Męża też No mówiłem że jestem nowoczesny;) eniu wchodzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.01.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 No mówiłem że jestem nowoczesny;) eniu wchodzisz? Powiedzieć już Mojej Większej Połowie czy też robimy mu niespodziankę :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 17.01.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Mi tam wsio rawno, ta twoja druga połowa to i tak dla enia. Nie wiem co on na to:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 17.01.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 No mówiłem że jestem nowoczesny;) eniu wchodzisz? Wchodze ,ale najpierw foty męża :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.01.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Mi tam wsio rawno, ta twoja druga połowa to i tak dla enia. Nie wiem co on na to A o którym z nich teraz myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 17.01.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 A o którym z nich teraz myślisz A czy to jakaś różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.01.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 A czy to jakaś różnica? No tak, żadna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 17.01.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Dobra idę do mojej bo już kapciami z góry rzuca. Pewnie liczy na swojego Don Kichota że stanie na wysokości zadania No zobaczymy co się da zrobić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.01.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Dobra idę do mojej bo już kapciami z góry rzuca. Pewnie liczy na swojego Don Kichota że stanie na wysokości zadania No zobaczymy co się da zrobić.... Rób co uważasz, ale uważaj co robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.01.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Wy zbereźniki Miast sie modlić o szybką wiosne, to sie na jakieś przekładane imprezy umawiają! Dziś w nocy był mróz, ale w dzień ma być znowu kilka stopni na plusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 18.01.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 ja tam rano skrobałam żeby co ujrzeć po drodze czy drogę, jak kto woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 18.01.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Wy zbereźniki Miast sie modlić o szybką wiosne, to sie na jakieś przekładane imprezy umawiają! Dziś w nocy był mróz, ale w dzień ma być znowu kilka stopni na plusie. Szkieletczyzna mróz, pyrlandia +1 , w dzionek +5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 18.01.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Ja to tam wole żeby teraz zima wróciła na styczeń , luty i definitywnie się w nim skończyła . Lepiej tak niż nawrót zimy przez duże Z w marcu po "ciepłym" lutym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.01.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 ........... Miast sie modlić o szybką wiosne, to sie na jakieś przekładane imprezy umawiają! widać za mało śniegu im spadło tej zimy i maja czas o głupotach myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.01.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 widać za mało śniegu im spadło tej zimy i maja czas o głupotach myśleć Jak możesz tak mówić? Miejsca dla wszystkich starczy. Cieszynianka obiecała zabrać koleżanki. Nie ma zimy, nie ma śniegu ale pogoda ducha zawsze jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.01.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Wy zbereźniki Miast sie modlić o szybką wiosne, to sie na jakieś przekładane imprezy umawiają! Dziś w nocy był mróz, ale w dzień ma być znowu kilka stopni na plusie. Amalfi, przecież my się w tym celu umawiamy, żeby wspólne modły o rychłą wiosnę zanosić, przyjeżdżaj, im więcej nas, tym większa siła naszych próśb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 19.01.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Amalfi, przecież my się w tym celu umawiamy, żeby wspólne modły o rychłą wiosnę zanosić, przyjeżdżaj, im więcej nas, tym większa siła naszych próśb No chyba, że tak! Ale nie wiem, czy dojade, bo w radiu znowu bredzą o jakimś powrocie zimy. Chyba za daleko cholera nie odeszła i wracać jej sie zachciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 19.01.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Nudzicie się? Módlcie się o śnieg jak bo jak nie pojeżdżę na nartach to wam takie cuś wymodlę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 19.01.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 A czemuś na te narty w grudniu nie pojechał, tylko wiosną Ci sie zachciało szusować... Może skocz w Dolomity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 19.01.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Dooolooomiiityyy.... Mój stary zawsze gadał "urodziłeś się biedny nie twoja wina, ożeniłeś się z biedną..." Kryzys, kochaniutka, kryzys i mnie dotknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts