amalfi 21.01.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Bramer. No jak mam nie jechac, jak byłam inicjatorką tego Budapesztu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.01.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Nie, nie, spokojnie. Ale myślałem, że Ty jako góralka łysogórska lubisz śnieg i takie lodowate klimaty Jako niskop[ienna góralka lubię klimaty typu wygodne leżenie na tarasie albo piasku z drinkiem z parasolką albo zimnym piwem. Polubienie zimnych klimatów w moim przypadku jest prawie tak samo niemożliwe jak umalowanie rzęs z zamkniętą buzią (kobitki wiedzą o czym mówię) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 21.01.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 - 1.4 °C i już nie prószy. Jako niskop[ienna góralka lubię klimaty typu wygodne leżenie na tarasie albo piasku z drinkiem z parasolką albo zimnym piwem. Polubienie zimnych klimatów w moim przypadku jest prawie tak samo niemożliwe jak umalowanie rzęs z zamkniętą buzią (kobitki wiedzą o czym mówię) W Amalfi i okolicy masz to wszystko na wyciągnięcie ręki. Często tam bywasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.01.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Niestety nieeeeee Ale tam akurat to nie lubie leżeć, bo szkoda i widoków i czasu. Leżeć to lubie w Kielcach. Temp. bez zmian. Prószenie przyszło od Wierzcha, czyli z zachodu, ale wygląda na to, że zaraz sie skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 21.01.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Pogoda bez zmian. Prószenie przyszło od Wierzcha, czyli z zachodu, ale wygląda na to, że zaraz sie skończy. Wszystko co złe, to od razu wierzch, tak ? Ale tam akurat to nie lubię leżeć, bo szkoda i widoków i czasu. No tak, zdjęcia mówią same za siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.01.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Wszystko co złe, to od razu wierzch, tak ? . Nie, no co Ty... Fajny śnieżek A właściwie, to już po śniegu. Nie zabrałam mietły (w świętokrzyskim to obowiązkowe wyposażenie każdej szanującej sie góralki łysogórskiej), więc jak napada, to będę rękawiczką samochód odśnieżać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 21.01.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Muszę wam powiedzieć że u mnie w nocy napadało 0,03mm śniegu ale teraz zaczyna padać i jest już około 0,08. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 21.01.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 - 1.0 °C, bez opadów. Nie, no co Ty... Fajny śnieżek A właściwie, to już po śniegu. Nie zabrałam mietły (w świętokrzyskim to obowiązkowe wyposażenie każdej szanującej sie góralki łysogórskiej), więc jak napada, to będę rękawiczką samochód odśnieżać. Z tym odśnieżaniem samochodu to możesz mieć problem http://www.dommody.pl/media/products/l_A400_30/images/thumbnail/large_d_l_A400_30.jpg?lm=1282632508 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 21.01.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Muszę wam powiedzieć że u mnie w nocy napadało 0,03mm śniegu ale teraz zaczyna padać i jest już około 0,08. Powiedziałbym, że najwyższy czas do ewakuacji kominem Ale, ale, czy Ty jako posiadacz PC i zapewne WM masz w ogóle komin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 21.01.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Powiedziałbym, że najwyższy czas do ewakuacji kominem Ale, ale, czy Ty jako posiadacz PC i zapewne WM masz w ogóle komin ? Widzisz takie malutkie cosik na dachu? To od kominka. Mam pod domem kupkę żwiru i jak jeszcze dopada z 0,4mm to zapraszam wszystkich na sanki, narty i co tam popadnie. Może nawet jakiś wyciąg ze szlifierki zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.01.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 PC, WM , Co to jest? Jakieś choroby? Liwko, trzymaj sie, jestem z Tobą. Co do rękawiczek, to chyba sobie zakupie taki model. Bedą pasowałay do stringów z Koniakowa (które też mam zamiar sobie sprawić) Pogoda bez zmian. Niebo jasne i kapie z dachu, więc chyba powyżej zera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 21.01.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 PC, WM , Co to jest? Jakieś choroby? Liwko, trzymaj sie, jestem z Tobą. Co do rękawiczek, to chyba sobie zakupie taki model. Bedą pasowałay do stringów z Koniakowa (które też mam zamiar sobie sprawić) Pogoda bez zmian. Niebo jasne i kapie z dachu, więc chyba powyżej zera. Liwko, coraz bardziej Ci zazdroszczę tego Balatonu z Amalfi leżącą na piasku w stringach z Koniakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.01.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Myślisz, że jest szansa na leżenie na piasku w lutym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 21.01.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Myślisz, że jest szansa na leżenie na piasku w lutym? Kto wie ? Pożyjemy, zobaczymy. Zresztą po coś wymyślono teorię GO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 21.01.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Myślisz, że jest szansa na leżenie na piasku w lutym? Jest ale na Saharze....:lol2: Przepraszam za złośliwość........ U mnie znowu napadało 10 cm biaego k...restwa, ale teraz jest już + 1 C, więc może część stopnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.01.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Przepraszam za złośliwość........ U mnie znowu napadało 10 cm biaego k...restwa, ale teraz jest już + 1 C, więc może część stopnieje. A jaka tam złośliwość. 10 cm to już poważna sprawa. Ciekawe, który to region? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 21.01.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 U mnie znowu napadało 10 cm biaego k...restwa, ale teraz jest już + 1 C, więc może część stopnieje. Przejścia przez zero, czyli to co najbardziej lubią nasze ukochane polskie drogi:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 21.01.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 - 1.0 °C, bez opadów. Amalfi, a może taka trasa: Pyrkowo - Kielce - Cieszyn - droga wysokoalpejska - Amalfi. Na drodze wysokoalpejskiej oraz przy półkach skalnych prowadzisz Ty, tak jak lubisz, tzn. w stylu ostrej dziewczyny Bonda. A w wiosennej Kampanii będzie czekał na Ciebie cieplutki piaseczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 21.01.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Pod warszawką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.01.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 - 1.0 °C, bez opadów. Amalfi, a może taka trasa: Pyrkowo - Kielce - Cieszyn - droga wysokoalpejska - Amalfi. Na drodze wysokoalpejskiej oraz przy półkach skalnych prowadzisz Ty, tak jak lubisz, tzn. w stylu ostrej dziewczyny Bonda. A w wiosennej Kampanii będzie czekał na Ciebie cieplutki piaseczek Wierzch, Ty to masz głowe nie tylko do noszenia kapelusza. W okolicach Amalfi to nawet nie potrzeba pieniędzy na hotele tracić, bo można sie przespać pod krzakiem pomidora między płotami. Co do ostrej jazdy, to kierowca ze mnie dobry, ale jakoś mi sie tak porobiło, że im starsza jestem, to jakoś wolniej jeżdże. Może niedołężnieję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts