amalfi 21.01.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 -2.2 °C T[k]= T[°c] + 273,15 = -136,575 + 273,15 = 136.575 k Nio tak. Zupełnie tak samo mi wychodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.01.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Przestańcie !!! bo jeszcze jakie zlodowacenie z tego wyjdzie .... ( u mnie pierzyna sie rozdarła ,ale zamiast pierza - biala kasza ) Co to za pierzyny teraz. Jakieś plastikowe podróby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.01.2011 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 - 2, śniegu przybyło, a "umojej mamy", 10 km od Kilec na połnoc, dwa razy tyle napadało. Sama tu siedze chyba. Wszystkie pod pierzyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 22.01.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 -2.0 °C Wczoraj żona z synem wrócili z wczasów w Wiśle. Pierwsze kroki Młodego na śnieguhttp://lh3.ggpht.com/_kFaVrc-zGFs/TTp-w1B57JI/AAAAAAAAAJY/PfkYG1REelY/s720/DSCN0929.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.01.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Ale masz fajnego synka. Moja Młoda zaczynała w Białce mniej więcej w tym samym wieku. Później, jak miała 9 lat pojechała na swój pierwszy obóz narciarski i jexdzi co roku do dziś. Bardzo mi sie podobają takie małe bąki jak zasuwają bez kijków na malutkich nartkach. U mnie -1. śniegu odrobine przybyło przez noc. Jest bardzo ślisko. Gotuję obiad i czekam na księdza (to tak z rozpędu zrelacjonowałam ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 22.01.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Hmmm ciekawe . Tytuł wątku raczej sugeruje , że powinno tu być mnóstwo przeciwników zimy . A z lektury wynika że przeważają "narciozboki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.01.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Hmmm ciekawe . Tytuł wątku raczej sugeruje , że powinno tu być mnóstwo przeciwników zimy . A z lektury wynika że przeważają "narciozboki" ... do mnie na powrót idzie "ujemna zaraza" ... choć "białego g..na" raczej się tu nie spodziewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 22.01.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 U mnie pokrywa śnieżna 0,0086mm. Temp. -0,23. Ogólnie to jakaś popierdółka a nie zima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.01.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Hmmm ciekawe . Tytuł wątku raczej sugeruje , że powinno tu być mnóstwo przeciwników zimy . A z lektury wynika że przeważają "narciozboki" Żadnym narciozbokiem nie jestem, a to, że moja córka lubi narty, to absolutnie nie ma wpływu na moją szczerą nienawiść do zimy. A jak jeszcze zobaczyłam rachunek za gaz, to nienawiść wzrosła jeszcze bardziej. Szefie, to musi być dziwne. Mróz bez śniegu. Liwko, Ty sie ciesz, że na stokach jest śnieg. A koło domu to według mnie do niczego potrzebny nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.01.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 -2.0 °C Wczoraj żona z synem wrócili z wczasów w Wiśle. Wierzch, Ty słomianym wdowcem byłeś. To pewnie do teraz spod pierzyny nie wyszedłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 22.01.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Liwko, Ty sie ciesz, że na stokach jest śnieg. A koło domu to według mnie do niczego potrzebny nie jest. Śnieg to może i nie ale mróz by mi się przydał bo mam na drodze wielką kałużę i bez mrozu to tylko samochodem da się przejechać a ja dzisiaj na imprezkę idę i będzie problem z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.01.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 ... Szefie, to musi być dziwne. Mróz bez śniegu. ... ... i dziwno i straszno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.01.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Liwko, po lodzie wracać z imprezy to tyż ryzykowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 22.01.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Liwko, po lodzie wracać z imprezy to tyż ryzykowne. No na pewno ale po wodzie to ja nie umiem chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.01.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 No na pewno ale po wodzie to ja nie umiem chodzić Małej wiary jesteś w takim razie. U mnie - 2. Właśnie byłam w sklepie i osiedlowe drogi pokryte lodem. Można orła wywinąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.01.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Liwko, Ty sie ciesz, że na stokach jest śnieg. A koło domu to według mnie do niczego potrzebny nie jest. Jak to nie jest potrzebny Potrzebny, żeby miał co odśnieżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 22.01.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 No na pewno ale po wodzie to ja nie umiem chodzić To ty se narty wodne na te impreze weż i bedziesz trzy wew jednym miał wracając 1. nie musisz łazic po lodzie 2.dupska nie zmoczysz w kałuży 3.narty na miejscu - na kryzys jak znalazł (a i do Cieszyna w takie pogode jechać nie trzeba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.01.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 To ty se narty wodne na te impreze weż i bedziesz trzy wew jednym miał wracając (a i do Cieszyna w takie pogode jechać nie trzeba ) Ale można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 22.01.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Ale można Po tym meczu to mi sie nawet do Cieszyna jechać nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.01.2011 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Po tym meczu to mi sie nawet do Cieszyna jechać nie chce... Było nie oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts