eniu 23.01.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Liwko ! z jednej strony chałupy mam -1 , z drugiej +1 !czy ty wiesz gdzie ja mieszkam?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 23.01.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 No wiemhttp://www.zumi.pl/namapie.html?Submit=Szukaj&qt=&loc=Rogo%BCnoAle mam dzisiaj cholernego kaca. Nie mam sił nic więcej napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 23.01.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 No wiem http://www.zumi.pl/namapie.html?Submit=Szukaj&qt=&loc=Rogo%BCno Ale mam dzisiaj cholernego kaca. Nie mam sił nic więcej napisać. wiem .....kałuża ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 23.01.2011 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Kolega mnie uratował, przywiózł zgrzewkę piwa:D Jeszcze w życiu tak źle się nie czułem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 23.01.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 I jak tu takie zwłoki do Cieszyna wieżć ..... trza bedzie Kielce ominąć. u mnie +0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.01.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Liwko, to żeś sie nieźle sponiewierał... Eniu, a czemu Kielce będziecie omijać????? U mnie -2, zima na całego, napadało śniegu. Dzień pełen sportowych wrażeń. Najpierw nasza Justyna wreszcie wyprzedziła Marit Bjoergen. Nie było podium, ale to i tak w miare dobrze. Potem wypadek Małysza i na koniec usłyszeliśmy hymn. Brawo Kamil!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 23.01.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Brawo Kamil:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 23.01.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Amalfi. "Liwko, to żeś sie nieźle sponiewierał..." jak ja go po Twoich górach przewiozę to mi samochód za...........paskudzi. temperatura wyraźnie spadła -0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 23.01.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Amalfi. "Liwko, to żeś sie nieźle sponiewierał..." jak ja go po Twoich górach przewiozę to mi samochód za...........paskudzi. temperatura wyraźnie spadła -0 Nigdy nie rzygam po wódce, no chyba że to jakaś finlandia albo starogardzka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.01.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Nigdy nie rzygam po wódce, no chyba że to jakaś finlandia albo starogardzka:D No, bo z zasady rzyga się po sałatce, wędlinie czy innej zakąsce, a nie po wódce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 23.01.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 No, bo z zasady rzyga się po sałatce, wędlinie czy innej zakąsce, a nie po wódce Nie!!!!! Sałatka czasami tylko przychodzi spytać się kto tak stawia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.01.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Nie!!!!! Sałatka czasami tylko przychodzi spytać się kto tak stawia:D To ogórek wpadając do żołądka mówi do będących tam już śledzików, kabanosków, sałatki i jajek w majonezie: "tam na górze impreza, a wy tu tak smętnie siedzicie, chodźcie, wracamy!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 23.01.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Zimy nie ma to i o głupotach trzeba pogadać. A może u was jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.01.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Zimy nie ma to i o głupotach trzeba pogadać. A może u was jest? Niestety jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 23.01.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Jakieś nawiedzone oszołomy mi się na kominki wtranżoliły ,więc ide do was ,mimo że o rzyganiu dziś temat..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 23.01.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 k..wa Mallorca w nocy ma byc -2 i bedzie trzeba szyby w samochodzie skrobac rano, a tu w sklepach nie wiedza co to skrobaczka do szyb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 23.01.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Ja mam o 50% mniej ( -1 ), a tyż bedzie skrobanka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.01.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Cze. Obudziliście mnie. Fajny temat leci. A własciwie wraca. U mnie zima na całego.Jutro będzie odśnieżanie i skrzybanie auta. Ale sie nazastanawiałam, co to za oszołomy eniowi na kominie w nocy siadły (koty, szpaki), aż mnie olśniło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.01.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Jakieś nawiedzone oszołomy mi się na kominki wtranżoliły ,więc ide do was ,mimo że o rzyganiu dziś temat..... Zapraszamy, porzygaj sobie z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.01.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Cze. Obudziliście mnie. Fajny temat leci. A własciwie wraca. U mnie zima na całego.Jutro będzie odśnieżanie i skrzybanie auta. Ale sie nazastanawiałam, co to za oszołomy eniowi na kominie w nocy siadły (koty, szpaki), aż mnie olśniło.... Patrzyłaś czy je poprzeganiał ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts