Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Adaś ... no , capnęłam Cię , synu marnotrawny .... na priv Ci info wysłałam .... przeczytaj :D

No proszę Cię. To już teraz tak jawnie będziemy informować kto komu i kiedy zastraszające privy posyła?

Przepraszam za OT.

ale ja ino w związku z kuligiem na który ma przyjechać :oops: :lol:

Jadę na ten kulig!

Może się nieco ociepli?

Piwo se dziś kupię!

Mróz łapie taki, że niech to szlag!

Pirometrem popatrzyłem w niebo.... -11,7 jest...

Mgiełkowato, to i cieplutko w chmurkach...

Zwykle od -25 do -38C teraz bywa (jak jest pogodnie).

Pozdrawiam Adam M.

ostatnio spotraszyło jeno ...ale dziś wali to białe kurestwo z nieba ... aż mi sie nie chce myslec jaka bedzie droga powrotna z roboty ... ciemno, zimno, ślisko ... do dupy znaczy ...

ale zima przeca ... co się dziwić .... :D

no i święta za pasem ... musi być biało coby radocha była i klimat odpowiedni ... :D

Ło matko....... tak piknie..biało się robi aż dzisiaj pomimo, że wpadło mi kilka płatków do oka i przy okazji szłam z rozmaznym okiem przez miasto -ale za to zkupiłam prezenty juz na swięta, to mimo wszystko mówię - hura...

Sama jadąc autem widziałam jak zarzuciło jednego "młodego" kierowcę i nic tylko na letnich oponach smigał!

I pogoda na święta to ma wyglądać tak:

- zwierzęta mało sadełka mają te leśne, to i zima nie będzie sroga, chyba, że się do świąt jeścio utuczą, wtedy z nieba może co ino nam sypnie białego puchu! Narazie się na to nie zapowiada - ot tak wczoraj w telewizorni gadolił góral! :o :roll:

Mojego dziecka koleżanka dzisiaj po szkole spytała, czy pójdą na sanki - myslałam, że się posikam... Mówię do swojej - toż byś wyrżnęła jak długa ... a sanki to chyba bez płoz by były... Ot to jak cieszą się dzieci a tutaj sypie tak słabo.

Cóż to za zima... Za moich czasów to cap do kozy przymarzał... a teraz... to ... hmmm light.

Nu nie marudzic tylko Relaksy z piwnicy wyjmować :lol: :lol: :lol:

tak jak przewidywałam ... śniegu nawaliło i cały czas sypie , drogi poboczne oblodzone że masakra...

powiozło mnie ładnie na jednej górce ... nic nie pomogło - lód pod śniegiem ... na szczęście nic nie jechało przede mną na tyle blisko cobym nie wylądowała na jego zadku ...

mam nadzieję, że przez noc odśnieżą i posypią główne drogi solanką .... i tak do roboty trza wyjechać z pół godziny wcześniej .... :roll: