eniu 27.01.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Nie ma cugu? eniu coś chyba poradzisz koleżance? Jasne ! Gazetyyyyyyyyyy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 27.01.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 To pójde go przeprosze , bo może rzeczywiście chłopina dobre znaki daje, a ja go od głupków... Przeproś go natychmiast , bo Ci nie powiem co to jest wyczystka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 27.01.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 słychać cuś? bom tydzień z wyrka nie wychodził i nie wiem co kaman na ulicy... Wracaj do wyra , nic ciekawego. Damy Ci znać, jak prymule wylizom..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 27.01.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Jasne ! Gazetyyyyyyyyyy!!! A, tzn podgrzać komin:) A u nas padało jakieś marznące paskudztwo i awto trza było skrobać bo z lenistwa nie chciało mi się do garażu schować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 27.01.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Wracaj do wyra , nic ciekawego. Damy Ci znać, jak prymule wylizom..... Daj spokój, półdupki mnie bolą od leżenia... bo na plecach bardzo chrapałem, to mi nie dali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 27.01.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 A u nas śnieżyca. Chyba już ze 3cm nawaliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 27.01.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Daj spokój, półdupki mnie bolą od leżenia... bo na plecach bardzo chrapałem, to mi nie dali... może lewitacja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.01.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Daj spokój, półdupki mnie bolą od leżenia... bo na plecach bardzo chrapałem, to mi nie dali... To ile osób śpi z Tobą w tym wyrku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 27.01.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 To ile osób śpi z Tobą w tym wyrku? Spało... znaczy obok. Od trzech do pięciu. W porywach było więcej. Płci różnistej. Ale już mię dali spokój i leżę sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Spało... znaczy obok. Od trzech do pięciu. W porywach było więcej. Płci różnistej. Ale już mię dali spokój i leżę sam. Nie wiem gdzieś był i co wyprawiałeś, jakoś tak tajemniczo to zabrzmiało W pierwszej chwili pomyślałam o szpitalu (tfu, tfu), ale tam nie ma sal koedukacyjnych, no i każdy pacjent ma swoje osobiste wyrko, więc na szczęście trop był błędny Wynika z tego, że chyba na jakimś łajdactwie byłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.01.2011 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Qurrrrrrr.....ka wodna, właśnie zobaczyłam, że u nas - 8 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 28.01.2011 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 W pierwszej chwili pomyślałam o szpitalu (tfu, tfu), ale tam nie ma sal koedukacyjnych, Też tak myślałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 28.01.2011 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 A u nas śnieżyca. Chyba już ze 3cm nawaliło. A u mnie dla odmiany wczoraj był piękny słoneczny dzień, chociaż z lekkim mrozem -2 st. C. Pierwszy raz w tym roku kolektory słoneczne zaczęły podgrzewać ciepłą wodę . Za to teraz temperatura spadła poniżej -10st. C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 28.01.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 -15 ,szlag by to trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 28.01.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 -5:) i rośnie:) Chyba będzie ładniutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 28.01.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 u mnie było tylko -2 , a stroszyli takim -15, niby na szybie przymarzło, ale jakoś tak znośnie, chyba że czujka w jakimś ciepłym miejscu i dlatego tak mało pokazała, jak jechałam do pracy to -5 w samochodzie pokazywało, ale zawsze jest ze 2-3 st. różnicy między chałupką a pracą, co ciekawe w różnica bywa w rożne strony a tak było wczoraj wieczorem i mój prawie dziesięcioletni "pług" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 28.01.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Na "Giewoncie" -13, opadów brak.....ale za to jaki piękny widok z rana....ta szadź na drzewach No i mam słoneczko......już zapomniałam jak wygląda jar.os witam ziomala.....pochodzę z Twoich stron:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 28.01.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Na "Giewoncie" -13, opadów brak.....ale za to jaki piękny widok z rana....ta szadź na drzewach No i mam słoneczko......już zapomniałam jak wygląda [ATTACH=CONFIG]40360[/ATTACH] jar.os witam ziomala.....pochodzę z Twoich stron:) hello ziomka , gadaj skąd jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 28.01.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 hello ziomka , gadaj skąd jesteś Widzę, że od razu Ci się cieplej zrobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.01.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Widzę, że od razu Ci się cieplej zrobiło... Ćwiczy powitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts