jar.os 30.01.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 qrwa powtarzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 30.01.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 A Rynka jak , trzeźwa jak świnia? No no , zawsze mówiłem że trza uważac jak sie z babami pije...... a ja całe życie myślałem żże sięmówi najebany jak świna a nie trzeżwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 30.01.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 było + 4 , i jestem strasznie naalkocholizowany od wczoraj więc nie wiem czy to prawda nie bądź sadystą i nie znęcaj się nad chorym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 30.01.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Liwko w........j w te góry , wracaj cało i po temacie . A nie że przez zachcianki takiego warchoła ,cały naród musi ........itd itp Nie gadaj eniu że u ciebie było dzisiaj do d... Jeden z piękniejszych dni tej zimy:) Ale dla poprawienia nastroju zobacz ile ma być nad ranem w Zakopanem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 30.01.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Nie gadaj eniu że u ciebie było dzisiaj do d... Jeden z piękniejszych dni tej zimy:) Ale dla poprawienia nastroju zobacz ile ma być nad ranem w Zakopanem:( No to "lufa w krzokach" przed chwilą napisałem tak w jednym z wątków i" pytek" sie łobraził ( jak to było ? - mydlo powidło ?) a pisać będziesz ?, bo bedziemy ryczeć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 30.01.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 (edytowane) Liwko, a przy której kamerze będziesz machał we wtorek? No i jaki masz kolor kombinezonu? Może już odpalił..... Mówili na antenie, że dziś w nocy Kielce mają być stolicą zimna. :mad: Edytowane 30 Stycznia 2011 przez amalfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 30.01.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 No to "lufa w krzokach" przed chwilą napisałem tak w jednym z wątków i" pytek" sie łobraził ( jak to było ? - mydlo powidło ?) a pisać będziesz ?, bo bedziemy ryczeć .... Obrażalskie jakoś to plemię. Pisać chyba będę ale z rzaaaadka jak mi jakiś komp w łapy wpadnie bo stacjonarnego nie biorę, nie mam miejscówki:D Zresztą jak kilka dni od was odpocznę to wszystkim nam chyba na dobre wyjdzie. W sobotę ogłaszam koniec zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 30.01.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Słuchaj amalfi i eniu, zmiana planów. Wtorek godzina 12.00 ale kamera nr 3 bo dwójka jest mi nie po drodze. Niebieska kurtka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 30.01.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 [ Mówili na antenie, że dziś w nocy Kielce mają być stolicą zimna. :mad: To już drugi powód na stolicę... Pierwszy to że gwiździ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 30.01.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 W sumie....... im dalej stolica ode mnie tym lepiej...... Amalfi przeprowadzimy bliżej , a barachło do kielcowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 30.01.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Słuchaj amalfi i eniu, zmiana planów. Wtorek godzina 12.00 ale kamera nr 3 bo dwójka jest mi nie po drodze. Niebieska kurtka;) Jest dobrze ....,jakby czerwona to bym nie poznał...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 30.01.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 To już drugi powód na stolicę... Pierwszy to że gwiździ... Przyjedziesz na kwaśnice, to zobaczysz, że wcale tak nie gwiździ. Nie chce tu stolicy. I tak już mam dosyć korków. Liwko, Będziemy wypatrywać. Tylko sie znieczul za bardzo, żebyś nie zaspał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 30.01.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Jest dobrze ....,jakby czerwona to bym nie poznał...... To w jakich ty kolorach ogień w kominku widzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 30.01.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Liwko, Będziemy wypatrywać. Tylko sie znieczul za bardzo, żebyś nie zaspał. Żebyś ty wiedziała jaka ekipa tam jedzie, strach się bać. Żadna zima z nami nie wytrzyma:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 30.01.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 To w jakich ty kolorach ogień w kominku widzisz? Dzisiaj sączę od rana ze szwagrem . Kominka nie widze , a Ty o ogień pytasz ?!!! -1,75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 30.01.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 W sumie....... im dalej stolica ode mnie tym lepiej...... Amalfi przeprowadzimy bliżej , a barachło do kielcowa :) Ale ja lubie swoje kielcowo. To takie w sam raz miasto do spokojnego życia. Naprawde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 30.01.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 -1,75 ? termometru tyż nie widze Dzieciaki mówią, że -5.Ale kto by tam bachorom wierzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 30.01.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Ale ja lubie swoje kielcowo. To takie w sam raz miasto do spokojnego życia. Naprawde. Znam tyż tak sądzę , ale góry to mocie do d.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 30.01.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Pa pa wszystkim eniom, scyzorykom, cieszyniankom i wszem tu obecnym. Jadę uchlać zimę, trzymajcie kciuki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 30.01.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Pa pa wszystkim eniom, scyzorykom, cieszyniankom i wszem tu obecnym. Jadę uchlać zimę, trzymajcie kciuki;) Już widzę jak z nią przegrywasz... ale co tam, pograć se możesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts