eniu 05.02.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 I co niedowiarki? Ja nie dam rady, ja nie dam? Pojechałem i załatwiłem tą gnidę na amen. Jeszcze czasami może jakieś mieć podrygi ale już wie że z Liwkiem nie ma co wojować Ale powiem wam że trzymała się dzielnie i ją w końcu nachlałem i z Kasprowego zepchnąłem. Przez nią sam teraz będę trzy dni dochodził do siebie. Jak się ogarnę to jakieś fotki wkleję. Mam do was pytanie, czy ktoś z was kiedyś wypoczął na urlopie??? Witaj "gazeciarzu"! bo urlop to się planuje razem z sanatorium , i musi być odpowiednia kolejność . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.02.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 ... bo urlop to się planuje razem z sanatorium , i musi być odpowiednia kolejność . Wszystko jednak i tak zależy z kim się jest "na turnusie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 05.02.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Inna teoria głosi ,ze urlop to minimum 3 tygodnie.1 tydzień przyzwyczajasz sie do urlopuDrugi tydzień jesteś na.Trzeci tydzień się odzwyczajasz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 05.02.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Wszystko jednak i tak zależy z kim się jest "na turnusie" Masz rację ,szczególnie w sanatorium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.02.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 u mnie coś z ziemi wyłazi. Zielone. Chyba przebiśniegi czy inne krokusy, jak zakwitnie to się zobaczy co to. Wiosna????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.02.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Właśnie wróciliśmy z kuligu Tylko koni żal ... A na zewnątrz +4 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.02.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Inna teoria głosi ,ze urlop to minimum 3 tygodnie. 1 tydzień przyzwyczajasz sie do urlopu Drugi tydzień jesteś na. Trzeci tydzień się odzwyczajasz.. Trzy tygodnie to trwał mój pobyt w sanatorium:D Pierwszy tydzień chodziliśmy na zabiegi a wieczorem impra, drugi tydzień chodziliśmy po podpisy że byliśmy na zabiegu i impra, trzeci tydzień wysyłaliśmy kogoś po podpisy i impra. Jeszcze jeden tydzień i musiała by nastąpić zmiana specjalizacji sanatorium:D A co do zimy to wczoraj było u mnie +7, teraz na razie +2 ale ciągle pada deszcz i powoli zaczynam być powodzianin bo niedługo do mnie tylko ciężkim sprzętem da się dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 06.02.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Trzy tygodnie to trwał mój pobyt w sanatorium:D Pierwszy tydzień chodziliśmy na zabiegi a wieczorem impra, drugi tydzień chodziliśmy po podpisy że byliśmy na zabiegu i impra, trzeci tydzień wysyłaliśmy kogoś po podpisy i impra. Jeszcze jeden tydzień i musiała by nastąpić zmiana specjalizacji sanatorium:D A co do zimy to wczoraj było u mnie +7, teraz na razie +2 ale ciągle pada deszcz i powoli zaczynam być powodzianin bo niedługo do mnie tylko ciężkim sprzętem da się dojechać Patrząc przez okno i czytając Ciebie , zastanawiam sie , z kim Ty piłeś na tym Kasprowym.?! Stary - Ty nam kuśwa jesień załatwiłeś a nie wiosnę ! Ja się zabije,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 06.02.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Właśnie wróciliśmy z kuligu Tylko koni żal ... A na zewnątrz +4 :lol2: Sanki na kółkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.02.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Patrząc przez okno i czytając Ciebie , zastanawiam sie , z kim Ty piłeś na tym Kasprowym.?! Stary - Ty nam kuśwa jesień załatwiłeś a nie wiosnę ! Ja się zabije,,,,, Jak jesteś taki cwany to jedź sam. Ja tu się męczę dla ogółu a temu się coś nie podoba. Pieprzę to, mam telefon do zimy i nie zawaham się go użyć jak będziecie mnie tu dynerwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 06.02.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Jak jesteś taki cwany to jedź sam. Ja tu się męczę dla ogółu a temu się coś nie podoba. Pieprzę to, mam telefon do zimy i nie zawaham się go użyć jak będziecie mnie tu dynerwować. Nie dosyć ,że mu się pory roku pokićkały jak flaszkie obaczył to jeszcze szantażować zaczyna. Czekaj no, niech tylko "inne" łoczęta przetrom.... +2 , jesień za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.02.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 A u mnie 2,4 i PRZEDWIOŚNIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 06.02.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 A u mnie 2,4 i PRZEDWIOŚNIE!!! jeszcześ nie oczeźwiał??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 06.02.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 jeszcześ nie oczeźwiał??? "oczeźwiał" , zobaczył co narobił i próbuje nas wymanipulejszen , jak Tusk z Kaczyńskim :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.02.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 A macie, trochę was zimą pogilgam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 06.02.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Pikne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrek 06.02.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Jak jesteś taki cwany to jedź sam. Ja tu się męczę dla ogółu a temu się coś nie podoba. Pieprzę to, mam telefon do zimy i nie zawaham się go użyć jak będziecie mnie tu dynerwować. No co ty! Zimą chcesz straszyć jak dopiero luty?:hehe: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 06.02.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Pikne ! Paczta, tam jest zima, bo snieg leży, znaczy nie wygonił, tylko se przywłaszczył... pewnie z nią śpi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.02.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Paczta, tam jest zima, bo snieg leży, znaczy nie wygonił, tylko se przywłaszczył... pewnie z nią śpi... Te zdjęcia były robione jeszcze przed jej zepchnięciem bo niby po czym bym szusował? Ale powiem wam że zimą Kasprowy jest cudny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 06.02.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Te zdjęcia były robione jeszcze przed jej zepchnięciem bo niby po czym bym szusował? Ale powiem wam że zimą Kasprowy jest cudny. Stojąc 3 godziny w kolejce , to sie napatrzyc można ,ze hoooooooooooooho ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts