Liwko 06.02.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Stojąc 3 godziny w kolejce , to sie napatrzyc można ,ze hoooooooooooooho ! Jak się pojedzie przed 10.00 nie czekasz ani minuty. O 12 jak na dół zjechałem był już rzeczywiście kocioł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 06.02.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Jak się pojedzie przed 10.00 nie czekasz ani minuty. To w środku nocy wstajesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darrmtrade 06.02.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 (edytowane) Na szczęcie zima już się kończy i będzie można zacząć sezon budowlany Bo ileś to można siedzieć w domu i nic nie robić. Edytowane 10 Lutego 2011 przez darrmtrade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.02.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Na szczęcie zima już się kończy i będzie można zacząć sezon budowlany Bo ileś to można siedzieć w domu i nic nie robić. Jak to nic nie robić? Jest czas na czytanie forum!!! Nie zmarnuj go;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 06.02.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Na szczęcie zima już się kończy i będzie można zacząć sezon budowlany Bo ileś to można siedzieć w domu i nic nie robić. Śniegu nie ma - liście grab ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 06.02.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Śniegu nie ma - liście grab ..... Musiałeś mi przypominać?? A tak się dobrze czułem, jak w listopadzie o tym zapomniałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 06.02.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Musiałeś mi przypominać?? A tak się dobrze czułem, jak w listopadzie o tym zapomniałem... Ja mam dmuchawę . Do sąsiada wdmuchuję jak jest w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.02.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Sanki na kółkach? Nie na kółkach, na płozach. Byliśmy w Wiśle Czarnem i tam jeszcze śniegu było sporo, choć dwa dni wcześniej w Koniakowie kuligi jeździły już na kołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 07.02.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Nie na kółkach, na płozach. Byliśmy w Wiśle Czarnem i tam jeszcze śniegu było sporo, choć dwa dni wcześniej w Koniakowie kuligi jeździły już na kołach U mnie cały śnieg stopniał. Liwko obiecywał ,że coś przywiezie , ale zapomniał. Tak to bywa z przyjaciółmi ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 07.02.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Nie na kółkach, na płozach. Byliśmy w Wiśle Czarnem i tam jeszcze śniegu było sporo, choć dwa dni wcześniej w Koniakowie kuligi jeździły już na kołach To Wy tam macie chyba taką stację jak Ruscy w Brześciu, gdzie wagonom kółka razem z wózkami wymieniają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 07.02.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 U mnie cały śnieg stopniał. Liwko obiecywał ,że coś przywiezie , ale zapomniał. Tak to bywa z przyjaciółmi ..... Poczekaj, może jednak coś przytaska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.02.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Dzięki - starczy mi ten z lustra co rano ...... Sam nie chciałeś a teraz zwalasz na mnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 07.02.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Sam nie chciałeś a teraz zwalasz na mnie:D A co mam sie do błędu przyznać ? niiiigdyyyyy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.02.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 A co mam sie do błędu przyznać ? niiiigdyyyyy ! To ty na polityka się nadajesz. Pogadaj z Heniem Stokłosą może cię gdzieś wkręci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.02.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 zima wraca już tylko +4,5 a było prawie 11 na plusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 07.02.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 To ty na polityka się nadajesz. Pogadaj z Heniem Stokłosą może cię gdzieś wkręci;) "gdzieś" to mało dla takiej figury. Co najmniej dyrektor biura z opcją samodzielnego kandydowania w następnych wyborach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.02.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 "gdzieś" to mało dla takiej figury. Co najmniej dyrektor biura z opcją samodzielnego kandydowania w następnych wyborach. Może coś z ustawą "kominową" eniu pokombinuje:D jamles, u mnie +6,5:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.02.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 U nas teraz +4 ale straszą, że się wróci ta biała potwora. Czyżby Liwko schrzanił robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.02.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Czyżby Liwko schrzanił robotę Nie schrzanił, nie schrzanił, tylko dogadałem się z nią że koło dwudziestego będę w Bielsku i chciałbym jeszcze trochę poszusować. Najpierw cholera nie chciała się zgodzić ale po kilku głębszych wymiękła. Ona w ogóle jakaś taka niezdecydowana, raz mówi że już dobrze, już sobie idę a raz że nam jeszcze pokaże. Jak mówiła to drugie to ją zawsze srrru po łbie waliłem czym popadnie a że najczęściej była to albo flaszka albo narta to musiało boleć. Zima jak to zima, rodzaj żeński, trudno się czasem dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.02.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Nie schrzanił, nie schrzanił, tylko dogadałem się z nią że koło dwudziestego będę w Bielsku i chciałbym jeszcze trochę poszusować. .......... to ją zawsze srrru po łbie waliłem czym popadnie a że najczęściej była to albo flaszka albo narta to musiało boleć. Coś za słabo po tym łbie, albo co gorsza łby do walenia pomyliłeś A na to poszusowanie, to może byś się w jakie Alpy wybrał, a nie nam tu porutę robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts