eniu 08.02.2011 04:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 To ty na polityka się nadajesz. Pogadaj z Heniem Stokłosą może cię gdzieś wkręci;) Heniu ruszył do boju ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 08.02.2011 04:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 "gdzieś" to mało dla takiej figury. Co najmniej dyrektor biura z opcją samodzielnego kandydowania w następnych wyborach. No , przynajmniej jeden człowieka docenił ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 08.02.2011 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Coś za słabo po tym łbie, albo co gorsza łby do walenia pomyliłeś A na to poszusowanie, to może byś się w jakie Alpy wybrał, a nie nam tu porutę robił Liwko ,a może ty Henia S namów , niech Ci TORWAR w Pile wybuduje ,górke se tam usypiecie . Blisko byś miał i innym życia swoimi szusowanymi ekscesami nie zatruwał ? +5 ,ale tyn wiater nic dobrego nie wróży (Amalfi nam wywioł czy co?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 08.02.2011 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 plus 4 ale strach z chałupy wyjść co by łba nie urwało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 08.02.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Amalfi zerwała się z kielcowa i teraz już wszędzie hula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 08.02.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Amalfi zerwała się z kielcowa i teraz już wszędzie hula. Jak to Amalfi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.02.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Helloł Zgadliście, bo sie troche zerwałam z łańcucha. Wysłałam Młodą na narty i zgodnie z piosenką Kazika wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni...... troche poszłam w tak zwane tango. Ale potem to już byłam w delegacji i tak sobie dziś jechałam w poprzek naszego pięknego kraju i wyglądało to wszystko na przedwiośnie!!! Tylko jak wróciłam do mego Kielcowa, to zauważyłam, że tu gwiździ, aż miło. Niby 7 na plusie, ale zamiast zamiatać liście, wzięłam sie za gotowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 08.02.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 plus 4 ale strach z chałupy wyjść co by łba nie urwało U mnie też tak wiatrem pizga.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 08.02.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Helloł Wysłałam Młodą na narty i zgodnie z piosenką Kazika wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni...... [ To jest Ot.to. Kabaret zresztą... A z gwizdaniem to wszystko się zgadza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.02.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 To jest Ot.to. Kabaret zresztą... A z gwizdaniem to wszystko się zgadza... OTTO śpiewali To już lato (między innymi). Kazik śpiewa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 08.02.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Kucze, u nas też dzisiaj było jak w Kieleckiem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 08.02.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Kucze, u nas też dzisiaj było jak w Kieleckiem:( I na co było leźć piechotą na Giewont? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 08.02.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Jak wam zimno to zapraszam na "Kominek ,jaki komin ,czym podłączyć,gdzie wyczystka"- napaliłem w piecu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 08.02.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 A to letyma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.02.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Jak wam zimno to zapraszam na "Kominek ,jaki komin ,czym podłączyć,gdzie wyczystka"- napaliłem w piecu :( Komin już mam, wyczystkę też, jeszcze tylko kominka brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 08.02.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Komin już mam, wyczystkę też, jeszcze tylko kominka brak Jakaś imprezka w Cieszynie ? Liwko ,pomagiera potrzebuje!! Za fachowców bendziem robić !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.02.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Jakaś imprezka w Cieszynie ? Liwko ,pomagiera potrzebuje!! Za fachowców bendziem robić !! Najpierw trza sprawdzić Wasze kwalifikacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 08.02.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Najpierw trza sprawdzić Wasze kwalifikacje Jak nie pośpimy za długo ,to do dwunastej literek starczy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.02.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Jak nie pośpimy za długo ,to do dwunastej literek starczy ..... Już wstawiam do lodówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 08.02.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Już wstawiam do lodówki Zawsze mówiłem że referencje otwierają każde drzwi .... Liwko nawet nie wie ,że robotę mu załatwiłem , jakieś zagadki durne mu w głowie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts