wykrot 11.02.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Ja żem se kupiła na dziś wieczór australijskie El sol (wino białe). Nie dajmy sie ponurej aurze! Czego się wyzłośliwiają, jak ja nie mogie??? (jak bede mógł, to nie przyjde a jak nie bede mógł, to przyjde...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 11.02.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 też nie jadłem, sama nazwa mi nie podchodzi Taż to czysto ślunskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.02.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 To taka jarzynówka (kartoflanka) tylko zalana żurem. No to już wiem Choć w różnych regionach może różne wyglądać i smakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.02.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 (jak bede mógł, to nie przyjde a jak nie bede mógł, to przyjde...) Usiłuję sobie to wyobrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 11.02.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Usiłuję sobie to wyobrazić Nie znasz tego? To jak jeden dziadek przez telefon zapraszał drugiego na szachy. Ale do tego drugiego miała przyjść znajoma... no i tak odpowiadał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.02.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Nie znasz tego? To jak jeden dziadek przez telefon zapraszał drugiego na szachy. Ale do tego drugiego miała przyjść znajoma... no i tak odpowiadał... :lol2::lol2::lol2: Teraz rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 11.02.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Też tak myślę, w tym celu właśnie zaparzyłam sobie moją ukochaną herbatę Ukochana hierbatkie z prońdem , jak mniemam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 11.02.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 ooooo przepraszam, z wyjątkiem Jamlesa. Wino jest półwytrawne. Takie tylko lubie. Chyba to było pytanie do Enia No to będziemy se musieli dwie flaszeczki łotwierać ,bo ja to wytrawny do bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.02.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Taż to czysto ślunskie... żur jak nojbardzij, kartoflonka tyż, ale cuzamen do kupy +6 tej jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 11.02.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Ukochana hierbatkie z prońdem , jak mniemam ? Inna jest trująca!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 11.02.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 żur jak nojbardzij, kartoflonka tyż, ale cuzamen do kupy +6 tej jesieni Mię tygo na Ślunsku nauczyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 11.02.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 :lol2::lol2::lol2: Teraz rozumiem Cieszka, no jak Ty mogłas po mnie spodziewać się czegoś innego... http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.02.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Zalewajka: Nalać do garnka wody i wstawić (ok. 3 l). kawałek kiełbasy (250 g) pokroić w półplasterki i przesmażyć na odrobinie oleju. obrać kilka ziemniaków, pokroić w kostke, wrzucić do garnka, dorzucić kiełbaske, kilka ziaren ziela, ze 2 liście laurowe, posolić, popieprzyć, jak sie pogotuje, wlać butelkę gotowego żurku,pogotować chwilę, na koniec zabielić kwaśną śmietaną. Moja babcia jeszcze "zarzucała" kaszą jęczminną, ale nie miałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.02.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Ukochana hierbatkie z prońdem , jak mniemam ? Qurde, zapomniałam pruńdu dolać i wypiłam bez Zrobię obie jeszcze jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 11.02.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Zalewajka: Nalać do garnka wody i wstawić (ok. 3 l). kawałek kiełbasy (250 g) pokroić w półplasterki i przesmażyć na odrobinie oleju. obrać kilka ziemniaków, pokroić w kostke, wrzucić do garnka, dorzucić kiełbaske, kilka ziaren ziela, ze 2 liście laurowe, posolić, popieprzyć, jak sie pogotuje, wlać butelkę gotowego żurku,pogotować chwilę, na koniec zabielić kwaśną śmietaną. Moja babcia jeszcze "zarzucała" kaszą jęczminną, ale nie miałam. Moja ślubna , postanowiła cóś upiec tej zimy ( +3 ) . Sięgła do babcinego kajetu a tam tak :" drożdży za 2 złote , mąki ile wejdzie...." cholerka , znów placka nie będzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.02.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Cieszka, no jak Ty mogłas po mnie spodziewać się czegoś innego... http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Chyba trochę przymulona byłam, ale to tak tylko chwilowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.02.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Moja ślubna , postanowiła cóś upiec tej zimy ( +3 ) . Sięgła do babcinego kajetu a tam tak :" drożdży za 2 złote , mąki ile wejdzie...." cholerka , znów placka nie będzie ... Tu ją wyślij, albo sam coś stamtąd wyciągnij: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?93041-Przepisy-na-co%C5%9B-s%C5%82odkiego-pysznego-i-%C5%82atwego-do-zrobienia&highlight=przepisy+na+co%C5%9B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.02.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Ni moge po tym winie sie we wątku połapać. Zrozumiałam, że herbata, albo prącie. Wybieram prącie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.02.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Ni moge po tym winie sie we wątku połapać. Zrozumiałam, że herbata, albo prącie. Wybieram prącie Nie, nie tak, że albo albo To ma być i jedno i drugie, czyli herbata z prąciem Ps. Dzięki za szczegółowy przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 11.02.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 no wiecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.