Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No jak zimorodki? Piękny ranek, nie?

Zaiste piękny. Mój mąż nie pojechał do pracy. Jakiś f..t, spowodował wypadek (że też niektórzy nie siedzą w domu skoro nie chce im się zmienić opon na zimowe, albo nie potrafią jeździć po śniegu). Mąż w ciągu godziny przejechał ze dwa kilometry i wrócił do domu nie widząc sensu dalszego przedzierania się przez to zatwardzenie.

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tak jak przewidywałam ... śniegu nawaliło i cały czas sypie , drogi poboczne oblodzone że masakra...

powiozło mnie ładnie na jednej górce ... nic nie pomogło - lód pod śniegiem ... na szczęście nic nie jechało przede mną na tyle blisko cobym nie wylądowała na jego zadku ...

mam nadzieję, że przez noc odśnieżą i posypią główne drogi solanką .... i tak do roboty trza wyjechać z pół godziny wcześniej .... :roll:

u mnie podobnie

zawsze wystarczy mi 15 minut, by dojechać do pracy, a jeszcze po drodze podrzucić dziecko do przedszkola, a dzisiaj zajęło mi to 45 minut :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

wszyscy kierowcy to chyba dzisiaj wyjechali pierwszy raz na ulice

makabra, kto dał niektórym prawko :evil: :evil: :evil:

A ja uwielbiam zimę i też jestem grudniowa :p Na Dolnym Śląsku w mojej okolicy śniegu jest niewiele, ciągle prószy ale bardzo słabiutko, niema zasp ani wiatru, temp ok. -4, a w przyszłym tygodniu mamy mieć +3st. więc święta znowu mokre i szare :( Ech chyba Wam zazdroszczę takiej FAJNEJ ZIMY...

A ja uwielbiam zimę i też jestem grudniowa :p Na Dolnym Śląsku w mojej okolicy śniegu jest niewiele, ciągle prószy ale bardzo słabiutko, niema zasp ani wiatru, temp ok. -4, a w przyszłym tygodniu mamy mieć +3st. więc święta znowu mokre i szare :( Ech chyba Wam zazdroszczę takiej FAJNEJ ZIMY...

Jakiś dziwny ten Twój Dolny Śląsk. :o

Bo u mnie na Dolnym Śląsku, ale w górnych jego partiach, pada bez chwili przerwy od wczoraj. :roll:

Czarne drogi nie istnieją. Ale dla nas to normalka. Nawet korki są mniejsze, bo sporo autek zostało na parkingach.

Normalnie to jadę do pracy około 40 minut, a dzisiaj F1 – 15 minut. :lol:

Jakiś dziwny ten Twój Dolny Śląsk. :o

Bo u mnie na Dolnym Śląsku, ale w górnych jego partiach, pada bez chwili przerwy od wczoraj. :roll:

Czarne drogi nie istnieją. Ale dla nas to normalka. Nawet korki są mniejsze, bo sporo autek zostało na parkingach.

Normalnie to jadę do pracy około 40 minut, a dzisiaj F1 – 15 minut. :lol:

No tak jak mieszka sie w Zielencu to pewnie snieg po pachy, bylem widzialem