JoShi 17.12.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 No jak zimorodki? Piękny ranek, nie? Zaiste piękny. Mój mąż nie pojechał do pracy. Jakiś f..t, spowodował wypadek (że też niektórzy nie siedzą w domu skoro nie chce im się zmienić opon na zimowe, albo nie potrafią jeździć po śniegu). Mąż w ciągu godziny przejechał ze dwa kilometry i wrócił do domu nie widząc sensu dalszego przedzierania się przez to zatwardzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.12.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Mąż w ciągu godziny przejechał ze dwa kilometry i wrócił do domu nie widząc sensu dalszego przedzierania się przez to zatwardzenie. a rozwolnienia nie dostał od tego zatwardzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.12.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 tak jak przewidywałam ... śniegu nawaliło i cały czas sypie , drogi poboczne oblodzone że masakra... powiozło mnie ładnie na jednej górce ... nic nie pomogło - lód pod śniegiem ... na szczęście nic nie jechało przede mną na tyle blisko cobym nie wylądowała na jego zadku ... mam nadzieję, że przez noc odśnieżą i posypią główne drogi solanką .... i tak do roboty trza wyjechać z pół godziny wcześniej .... u mnie podobnie zawsze wystarczy mi 15 minut, by dojechać do pracy, a jeszcze po drodze podrzucić dziecko do przedszkola, a dzisiaj zajęło mi to 45 minut wszyscy kierowcy to chyba dzisiaj wyjechali pierwszy raz na ulice makabra, kto dał niektórym prawko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 17.12.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 A ja uwielbiam zimę i też jestem grudniowa Na Dolnym Śląsku w mojej okolicy śniegu jest niewiele, ciągle prószy ale bardzo słabiutko, niema zasp ani wiatru, temp ok. -4, a w przyszłym tygodniu mamy mieć +3st. więc święta znowu mokre i szare Ech chyba Wam zazdroszczę takiej FAJNEJ ZIMY... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 17.12.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Nie miałem problemów drogowych. Żadnych. Po prostu się wypiął i nie odpalił. I co, że kręci. Na powietrzu nie chce palić, a paliwa nie dostaje i już Diesla mi się zachciało... ale w domu dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 17.12.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 zeby Wam dokuczyc to napisze ze dzis rano mialem 14 na plusie, az chcialo sie kawke pic na tarasie o 8 rano tez mam ropniak odpalil bez problemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 17.12.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 No nie sięgnę Cie... za daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 17.12.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 zeby Wam dokuczyc to napisze ze dzis rano mialem 14 na plusie, az chcialo sie kawke pic na tarasie o 8 rano No wiesz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.12.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 zeby Wam dokuczyc to napisze ze dzis rano mialem 14 na plusie, az chcialo sie kawke pic na tarasie o 8 rano tez mam ropniak odpalil bez problemow to ma swoją nazwę ...... sadyzm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.12.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 zeby Wam dokuczyc to napisze ze dzis rano mialem 14 na plusie, az chcialo sie kawke pic na tarasie o 8 rano tez mam ropniak odpalil bez problemow to ma swoją nazwę ...... sadyzm Sadyzm? Masochizm. Pić kawę o ósmej rano przy 14 stopniach. Brrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 17.12.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 A ja uwielbiam zimę i też jestem grudniowa Na Dolnym Śląsku w mojej okolicy śniegu jest niewiele, ciągle prószy ale bardzo słabiutko, niema zasp ani wiatru, temp ok. -4, a w przyszłym tygodniu mamy mieć +3st. więc święta znowu mokre i szare Ech chyba Wam zazdroszczę takiej FAJNEJ ZIMY... Jakiś dziwny ten Twój Dolny Śląsk. Bo u mnie na Dolnym Śląsku, ale w górnych jego partiach, pada bez chwili przerwy od wczoraj. Czarne drogi nie istnieją. Ale dla nas to normalka. Nawet korki są mniejsze, bo sporo autek zostało na parkingach. Normalnie to jadę do pracy około 40 minut, a dzisiaj F1 – 15 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.12.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 zeby Wam dokuczyc to napisze ze dzis rano mialem 14 na plusie, az chcialo sie kawke pic na tarasie o 8 rano tez mam ropniak odpalil bez problemow Seszele???? Malediwy?????????? Dobrze nawet po Polsku piszesz......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.12.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Stolica dzisiaj totalnie zakorkowana Dobrze, ze chociaz na wsi jeździ się normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 17.12.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 A ja uwielbiam zimę i też jestem grudniowa Na Dolnym Śląsku w mojej okolicy śniegu jest niewiele, ciągle prószy ale bardzo słabiutko, niema zasp ani wiatru, temp ok. -4, a w przyszłym tygodniu mamy mieć +3st. więc święta znowu mokre i szare Ech chyba Wam zazdroszczę takiej FAJNEJ ZIMY... Jakiś dziwny ten Twój Dolny Śląsk. Bo u mnie na Dolnym Śląsku, ale w górnych jego partiach, pada bez chwili przerwy od wczoraj. Czarne drogi nie istnieją. Ale dla nas to normalka. Nawet korki są mniejsze, bo sporo autek zostało na parkingach. Normalnie to jadę do pracy około 40 minut, a dzisiaj F1 – 15 minut. No tak jak mieszka sie w Zielencu to pewnie snieg po pachy, bylem widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 17.12.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 "Pada śnieg! Puszysty śnieg!" Pięknie jest! Biało, mroźno, ślisko... Czy wszyscy już oponki wymienili? No! Ja myślę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 17.12.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 "Pada śnieg! Puszysty śnieg!" Pięknie jest! Biało, mroźno, ślisko... Czy wszyscy już oponki wymienili? No! Ja myślę! Owszem wczoraj wymienilim, choć śniegu nie było, a dziś już jest zdążyłam na styk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sigma_si 17.12.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Centrum: -13! Psica zmierzyła mnie morderczym wzrokiem, gdy zaproponowałam jej wyjście na siku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 17.12.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Moja wylazła... niechętnie.Ale za to jak wracała- nie wyrabiała w zakretach. -14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.12.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 U mnie też -14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.12.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Centrum: -13! Psica zmierzyła mnie morderczym wzrokiem, gdy zaproponowałam jej wyjście na siku..... Dziwny pies. Mój nie posiadał się z radości. A jak jeszcze odpięłam smycz, to dopiero był szał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts