cieszynianka 13.02.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 CHANSON D'AMOUR Tra ta ta ta ta ... :lol2: Dobre Jednak to inaczej było. Przy wejściu paniom przypinano czerwone serduszka z jednego koszyka, panom z drugiego. W pewnym momencie padło polecenie, żeby serduszka odpiąć i odczytać napis na odwrocie. I potem wzywano, np. do pierwszej pary Janek i Marusia, do drugiej Jaś i Małgosia i tak dalej. Jak już wszystkie pary się odnalazły tańczono w tych właśnie parach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 13.02.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 :lol2: Dobre Jednak to inaczej było. Przy wejściu paniom przypinano czerwone serduszka z jednego koszyka, panom z drugiego. W pewnym momencie padło polecenie, żeby serduszka odpiąć i odczytać napis na odwrocie. I potem wzywano, np. do pierwszej pary Janek i Marusia, do drugiej Jaś i Małgosia i tak dalej. Jak już wszystkie pary się odnalazły tańczono w tych właśnie parach. Ech.....rozmarzyłem się.....pieprzony piecyk.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.02.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Ech.....rozmarzyłem się.....pieprzony piecyk.... Eniu, nic się nie martw, pieprzonego piecyka używaj nadal, a ja Cię w przyszłym roku zabiorę na nasz bal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 13.02.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 eniu, nic się nie martw, pieprzonego piecyka używaj nadal, a ja cię w przyszłym roku zabiorę na nasz bal mogę przyjechać z piecykiem ?!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.02.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 mogę przyjechać z piecykiem ?!! Zabiorę Cię na ten bal nawet razem z piecykiem Wcześniej po drodze festyn będzie, ale piecyk wtedy raczej niepotrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 13.02.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Zabiorę Cię na ten bal nawet razem z piecykiem Wcześniej po drodze festyn będzie, ale piecyk wtedy raczej niepotrzebny Jak to nie ! a jak będzie kielcować ?- będzie coś ciepłego pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.02.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Jak to nie ! a jak będzie kielcować ?- będzie coś ciepłego pod ręką Może i masz rację, festyn co prawda końcem maja, ale kto wie jak to z pogodą będzie Racja, zabieraj piecyk i na festyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 13.02.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Może i masz rację, festyn co prawda końcem maja, ale kto wie jak to z pogodą będzie Racja, zabieraj piecyk i na festyn Jutro mu kółka dorobię. Bedzie pieprzony piecyk na kółkach... co jo godom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.02.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Jutro mu kółka dorobię. Bedzie pieprzony piecyk na kółkach... co jo godom ? Szczerą prawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 13.02.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Szczerą prawdę czasem używam określenia "szczerbata prawda " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.02.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 czasem używam określenia "szczerbata prawda " Dobre Idę odsypiać balety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 13.02.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 13.02.2011 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 http://emoty.blox.pl/resource/upup.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 14.02.2011 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 o piątej rano -20 , kilka razy sprawdzałem myśląc że jeszcze po sobocie mnie trzyma , chyba trza będzie szukać cieplejszego miejsca na ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 14.02.2011 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 o piątej rano -20 , kilka razy sprawdzałem myśląc że jeszcze po sobocie mnie trzyma , chyba trza będzie szukać cieplejszego miejsca na ziemi a kto bedzie podrzucał muszelki znalezione nad Wigrami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 14.02.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Hu hu ha,hu hu ha nasza zima złaaa.... -16......Liwko do raportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 14.02.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Liwko ! "żebyś ty po wodzie chodził i pić prosił".... -9 i jeszcze podmuchuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 14.02.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 -6 i słońce świeci nad nami, ogrzewa nasze ciała promieniami:)Tylko ten wiaterek mało przyjemny:(Z kim ja chlałem na tym Kasprowym?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 14.02.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 - 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 14.02.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 A ty nie na blokadzie "krajowej 7-ki"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts