Chef Paul 15.02.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 U Was też takie pieruńskie mrozisko? Nie ... polazło na powrót na Północ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.02.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Ja tam się od piecyka nie ruszam. Choćby mnie Cieszynianka kuniami rwała.... Idę szukać quni Takiemu Chefowi zima może nadmuchać (co najwyżej mu kumkwaty trochę zmarnieją), ale ma pod tym względem fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.02.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 ... Takiemu Chefowi zima może nadmuchać (co najwyżej mu kumkwaty trochę zmarnieją), ale ma pod tym względem fajnie ... tej zimy były większe straty ... Papaja i Bananowiec pooooooszłyyyyyyyyy ... Kumquat i Avokado przetrwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.02.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 ... tej zimy były większe straty ... Papaja i Bananowiec pooooooszłyyyyyyyyy ... Kumquat i Avokado przetrwały No właśnie coś pamiętałam, że kumkwat tylko zmarniał, ale się ostał w tym wigwamie Przynajmniej nie masz tam szarugi jesiennej, tylko piękne słoneczko prawie cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 15.02.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 ... tej zimy były większe straty ... Papaja i Bananowiec pooooooszłyyyyyyyyy ... Kumquat i Avokado przetrwały Za to boisko do siatkówki możesz teraz zrobić..... (to pewnie takie samo pocieszenie jak to : za to że jedną nogę masz krótszą - drugą masz dłuższą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.02.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 No właśnie coś pamiętałam, że kumkwat tylko zmarniał, ale się ostał w tym wigwamie Przynajmniej nie masz tam szarugi jesiennej, tylko piękne słoneczko prawie cały czas ... tipi dobra rzecz ... jeszcze mnie szaruga potrzebna ... do dziś poranki bardzo chłodne Za to boisko do siatkówki możesz teraz zrobić..... (to pewnie takie samo pocieszenie jak to : za to że jedną nogę masz krótszą - drugą masz dłuższą ) ... siatkówka ... wiatrówka ... ja ze sportów to tylko podnoszenie ciężarów ... po 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.02.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 ... tipi dobra rzecz ... jeszcze mnie szaruga potrzebna ... do dziś poranki bardzo chłodne 0 A Ty sobie myślisz, że ja ją potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 15.02.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 "ja ze sportów to tylko podnoszenie ciężarów ... po 100 " A kto Ci karze na boisku do siatkówki w siatkówkę grać ?! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.02.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 (edytowane) "ja ze sportów to tylko podnoszenie ciężarów ... po 100 " A kto Ci karze na boisku do siatkówki w siatkówkę grać ?! :D ... jakieś propozycje ... bar wydłużyć ? A Ty sobie myślisz, że ja ją potrzebuję ... no tak przepraszam ... klimat ponoć się ociepla ... na Antarktydzie Edytowane 15 Lutego 2011 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 16.02.2011 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 raport z zadupia - -17 , znów odrobinę cieplej , nono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 16.02.2011 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 raport z zadupia - -17 , znów odrobinę cieplej , nono -9 ,ale nie hula ......przyzwyczaiłem się . za to piecyk się trzęsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 16.02.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Na północ od Krakowa - 9, też nie hula i nawet nie trzeba było skrobać szybek. Witam przy porannej kawce . K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.02.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 -8 i słońce świeci nad nami, ogrzewa nasze ciała promieniami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 16.02.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 -8 i słońce świeci nad nami, ogrzewa nasze ciała promieniami:D Odbieram Ci głos !! Chyba, że wrócisz z potwierdzoną delegacją z Giewontu:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.02.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 No co ty eniu, trza kominki dobrze przetestować.Zresztą o co wam chodzi? Jest zima to musi być zimno:Dhttp://www.youtube.com/watch?v=uaaU79lNab4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.02.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 - 10, ale szyby suche. Za dwa dni odpuści, bo mnie noga rwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.02.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Moja babcia też miała taką nogę Odpuści, odpuści, ale tylko na chwilę http://www.pogodynka.pl/polska/16dni/kielce_kielce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.02.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Moja babcia też miała taką nogę Odpuści, odpuści, ale tylko na chwilę http://www.pogodynka.pl/polska/16dni/kielce_kielce Kiedyś ją (te noge) sobie paskudnie skręciłam i teraz służy mi za stację pogodową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.02.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Kiedyś ją (te noge) sobie paskudnie skręciłam i teraz służy mi za stację pogodową Jakie ma wskazania? Temperatura, ciśnienie, wilgotność? Czy coś jeszcze? Może swojej babie coś takiego zafundować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.02.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Na razie mi mówi, że idzie wilgotne powietrze, ocieplenie i opady czegoś mokrego. Za jakieś dwa dni. Kup żonie wysokie szpilki i niech jakieś dziecko pogoni, to stacja pogodowa na bank sie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts