Liwko 16.02.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 O ty Babo Jago, to żeś ty biedne dzieci ganiała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.02.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 O ty Babo Jago, to żeś ty biedne dzieci ganiała??? Ganiałam swoje, jak miało kilka lat. Mam z tego okresu kilka urazów i nie mam więcej dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.02.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 No swoje to ja też ganiam. Dzisiaj np. poszedł do szkoły bez odrobionych lekcji (wczoraj pytałem to oczywiście odrobił), wiedziałem o tym i nic nie mówiłem. Czekam co powie po powrocie. Chyba będzie wpie... tfu, kara. Inaczej się nie nauczy roztrzepaniec jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 16.02.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 kruca bomba mię też kłyby rypią , miałem załatwione obydwie naraz jakie pięć lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.02.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 kruca bomba mię też kłyby rypią , miałem załatwione obydwie naraz jakie pięć lat temu Opowiedz nam jak to było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.02.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 (edytowane) Ja to już odpuściłam, bo moja ma 15 lat, ale wcześniej to jak nie przypilnowałam, to nic nie wiedziała. Już mi było wstyd, bo tylko wydzwaniałam po innych matkach, co zadane. A już pakowanie tornistra to była norma, żeby sprawdzać czy wszystko zabrała. Najlepszy był syn mojej koleżanki, który raz poszedł z pustym tornistrem, bo matka nie spakowała. Nawet nie dało mu do myślenia, że ma tak lekko. Więc sie nie przejmuj, to norma i z czasem mija, a potem pojawiają sie inne problemy. No i jeszcze jedno. Tak myśle, że moja córka mimo lenistwa i roztrzepania wychowała sie bez kar. Jakoś nigdy nie stosowałam i ona sama sie z tego śmieje. Edytowane 16 Lutego 2011 przez amalfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.02.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Nie no mój z pakowaniem nie ma problemu, zawsze nosi wszystko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 16.02.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Opowiedz nam jak to było? a co tu gadać , u siebie na budowie z pierwszego piętra wyleciałem montując szalunek w oknie do nadproża , wyleciałem i tyle , a że było po pierwszych przymrozkach to gleba zamarzła na amen , wyrżnąłem jak w beton , leciałem dobrze tylko telemark nie wyszedł , obydwie kości piętowe , w lewej podstawa piszczela i kostka , cztery miechy na wózeczku , i teraz na zmianę pogody czasem kurw.......cy można dostać , głupota i przemęczenie mózgu poszła w pięty że tak powiem , do tej głupoty jeszcze niefrasobliwość tutejszych felczerów , nic kompletnie nie zrobili , żadnej interwencji chirurgicznej , nic nie nastawiali nawet tylko w gips wsadzili i wynocha ale z takiej fachowości tutejszy szpital słynie , słyszalem że nawet w całym kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.02.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Jak widać wypadki chodzą po budowach a wszystkiemu znowu winna zima i pierwsze przymrozki. Dobrze że to się tylko tak skończyło:( A jak leciałeś nie widziałeś tego pana?http://www.youtube.com/watch?v=_aT0L0eRIlM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 16.02.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 hihihi , nie widziałem i jeszcze niespieszno mi do spotkania z nim , mam jeszcze kilka rzeczy do zrobienia i chciałbym wnuki zobaczyć , a dzieciuki moje jeszcze małe [ 1,5 roku i 6 lat ] tak że czasu sobie jeszcze daję trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.02.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Dobry z wieczora Na termometr nie patrzę, żeby sobie humoru nie popsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.02.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Dobry Jest kilka stopni cieplej, tylko wieje i przez to nie czuć ocieplenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.02.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 A wszystkiemu złemu winien Liwko Pił nie tam gdzie trzeba, nie z tymi, co należało, a i spożywane płyny pewnie też nie były właściwe No i teraz cierpimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.02.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Nie martwta sie. Noga mnie już tak rwie, że nie ma innej możliwości jak ocieplenie i ociapienie. Jak jeszcze jutro nie bedę słyszała budzika, to znaczy, że wiosna blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 16.02.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Liwko, wybaczam Ci..... "Może swojej babie coś takiego zafundować " :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.02.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Nie martwta sie. Noga mnie już tak rwie, że nie ma innej możliwości jak ocieplenie i ociapienie. Jak jeszcze jutro nie bedę słyszała budzika, to znaczy, że wiosna blisko. Qurka, na prawdę mi przykro, że się cieszę z tego, że Cię boli noga Jeszcze bardziej mi przykro, że chciałabym, żebyś jutro nie usłyszała budzika Nie wiedziałam, że takie wredne ze mnie stworzenie :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.02.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Qurka, na prawdę mi przykro, że się cieszę z tego, że Cię boli noga Jeszcze bardziej mi przykro, że chciałabym, żebyś jutro nie usłyszała budzika Nie wiedziałam, że takie wredne ze mnie stworzenie :bash: Nic sie nie przejmuj. Poświęcę się. Byle tylko wiosna przyszła. Acha. Nie wspomniałam, że do fryzjera dziś poszłam. A to też znaczy, że jakaś zmiana sie szykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 16.02.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Nie martwta sie. Noga mnie już tak rwie, że nie ma innej możliwości jak ocieplenie i ociapienie. Jak jeszcze jutro nie bedę słyszała budzika, to znaczy, że wiosna blisko. Piszesz i piszesz o tej nodze , a ciągle nie wiem o której ? Jak tak można , domyślać się mam ,czy co ...?! Proponuje dzisiaj dzień bez termometru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 16.02.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Nic sie nie przejmuj. Poświęcę się. Byle tylko wiosna przyszła. Acha. Nie wspomniałam, że do fryzjera dziś poszłam. A to też znaczy, że jakaś zmiana sie szykuje. Zmiana - druga noga tera zacznie a pierwsza przestanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.02.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Jak Cie to tak bardzo interesuje, to prawa. Dobra, juz nie bede marudzić o nodze. Jestem za dniem bez termometru, bo nie ma sie co wkurzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts