kamykkamyk2 17.02.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Ale u mnie k....rewsko pizga....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 17.02.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Ale u mnie k....rewsko pizga....... To po co gdzieś leziesz? Ciepłe kapcie, faja w zęby, murator do rąk, pifko na stół i Ameryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 17.02.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 To po co gdzieś leziesz? Ciepłe kapcie, faja w zęby, murator do rąk, pifko na stół i Ameryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.02.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 To po co gdzieś leziesz? Ciepłe kapcie, faja w zęby, murator do rąk, pifko na stół i Ameryka. Właśnie dzisiaj przyszedł, połowa to reklamy No i na dodatek znowu zaczyna coś z nieba lecieć i wcale nie jest to manna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 17.02.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Właśnie dzisiaj przyszedł, połowa to reklamy No i na dodatek znowu zaczyna coś z nieba lecieć i wcale nie jest to manna Nakryj sie muratorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.02.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Nakryj sie muratorem Prędzej się nogami nakryję jeśli ta wiosna nie przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 17.02.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Prędzej się nogami nakryję jeśli ta wiosna nie przyjdzie Liwko! jedź odśnieżyć do Cieszyna, bo nam Cieszynianka orła fiknie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.02.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Liwko! jedź odśnieżyć do Cieszyna, bo nam Cieszynianka orła fiknie ... Albo kozła wywinie :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.02.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Co Wy tak z tymi zwierzęcymi przysłowiami ostatnio? To jakaś moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.02.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Co Wy tak z tymi zwierzęcymi przysłowiami ostatnio? To jakaś moda? Oj, bo myślimy, że jak się te zwierzęta skrzykną, to w końcu przywołają do nas Panią Wiosnę (Co ją miał niejaki Liwko sprowadzić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 17.02.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Był mecz, byli kumple. ,moja się obraziła, szukam żony, na gwałt:D Dobra idę spać bo rano jeszcze się będę wstydził tego postu. Cholera jak ciężko się to klika.... Ale lufa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.02.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Był mecz, byli kumple. ,moja się obraziła, szukam żony, na gwałt:D Dobra idę spać bo rano jeszcze się będę wstydził tego postu. Cholera jak ciężko się to klika.... Ale lufa. A tam zaraz wstydził. Każdemu sie zdarza mecz oglądac. Wielkie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.02.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Oj, bo myślimy, że jak się te zwierzęta skrzykną, to w końcu przywołają do nas Panią Wiosnę To mnie sie jeszcze o koniu przypomniało: Czy to z górki, czy pod górę, furman patrzy w końską dziurę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 17.02.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 "szukam żony, na gwałt " Liwko w tym wieku ? Ty się uspokój i se najwyżej samogw......... co jo godom , co jo godom:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 17.02.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 A mnie się podoba określenie "kombinuje jak koń pod górkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.02.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 A mnie się podoba określenie "kombinuje jak koń pod górkę" To ja znam wersję: kombinuje jak kot za szafą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.02.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 To mnie sie jeszcze o koniu przypomniało: Czy to z górki, czy pod górę, furman patrzy w końską dziurę. Dobrze, że nie jestem furmanem. Wolę jeździć koniami mechanicznymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 17.02.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Dobrze, że nie jestem furmanem. Wolę jeździć koniami mechanicznymi Zara furmanem . A amazonki to co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.02.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Zara furmanem . A amazonki to co ? Mechaniczne qunie łatwiejsze w obsłudze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.02.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 "szukam żony, na gwałt " Liwko w tym wieku ? Ty się uspokój i se najwyżej samogw......... co jo godom , co jo godom:sick: To się nazywa rękodzieło albo robótki ręczne. Ewentualnie SOCH (Samodzielna Obsługa Ch...) :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts