Fenix999 17.12.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 A miało być -18 a tylko -9 . Jestem zawiedziony . Szkoda tylko że to białe guffno znowu wali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 17.12.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 jacy są najmniejsi ludzie na świecie ???? Drogowcy. 5 cm . śniegu .....i już ich nie widać . Co dzien dojeżdżam na chałture 45 km. w jedna strone . Trasa tranzytowa z Tirami. Makabra. Dzis wracałem o 18-stej . Zapierdzielam całe 70 /na h... coś mi miga długimi ,że bedzie mijał .............. oczywiście Tir z przyczepą . Mało mnie do rowu nie zdmuchnęło. Ale najlepsze było wczoraj . Widzę z daleka sznur samochodów z przeciwka . TIR z przodu . Cos wolno jada . Zbliżaja się .... przed TIRem ..."pomyka" maluszek ...i skutecznie tamuje ruch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.12.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Właśnie zerknęłam na termometr. -17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 18.12.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 u mnie -12 ,też na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 18.12.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 muszę się wyżalić - to chyba odpowiedni temat zima nas uzi(e)miła! samochód nie odpalił nam wczoraj , dodatkowo prostownik okazał się zepsuty. w lodówce pusto (dosłownie - od wczoraj wcinamy suchy chleb, który udało mi się upiec z resztek składników), a jutro przyjeżdżają goście. mieliśmy jechać na zakupy a tu zonk...po nowy akumulator mamy do miasta 15 km - a to dziadostwo podobno waży 25 kilo - jak to przytargać? (już metodą z lat 80 szukaliśmy sanek co by na nich to przywieźć ale nie ma!), rodzina i znajomi daleko, no normalnie jesteśmy odcięci od świata . coś tam TŻ rozkręcał i grzebał w tym prostowniku i ładował akumulator - zaraz się okaże czy zadziałało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 18.12.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 No tak jak mieszka sie w Zielencu to pewnie snieg po pachy, bylem widzialem Niestety nie. Zwykła mieścina 130.000 mieszkańców. Do Zieleńca ponad 100km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 18.12.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 U nas też Jedyny pożytek z tego,że może świeta będą miały ładne okoliczności przyrody Nie ciesz sie za bardzo niestety- od srody odwilz, w swieta ma byc na plusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.12.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Wyszłam Ci ja przed chałupę, do sławojki mnie pognało, wywaliłam na mróz dupę, Patrzę, qrwa! Wszędzie biało! Zaspy w lesie i na drodze, śnieg w kominach i na rżyskach, coś mówili na pogodzie, Zubilewicz aż darł pyska! Widać jeszcze nie dotarło do drogowców słowo "śniegi", bo jak zwykle ich przytkało i solniczki gubią biegi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 18.12.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 U nas caly dzien bylo -14, teraz jest -17. Kota na dwor nie szlo wygonic, psa kanapowca wcale, a drugi pies co lubi spac na powietrzu sam sie dopominal zeby go wpuscic i spi na dywaniku teraz. Do tego auto meza zamarzlo i co chwile gaslo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.12.2009 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 U nas lekkie ocieplenie -16 Zwierzaków też nie idzie wypędzic, w tył zwrot i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 19.12.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 No... dzisiaj to i nas nieźle przymroziło, na mojej pogodynce -15 Dobrze, że auto w garażu ogrzewanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 19.12.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 -17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 19.12.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 U nas mróz -15 było rano, teraz -13! Śnieg nie pada, utrzymuje się to co już mamy Moja kluseczka znowu się popisała - na parkingu w pracy kable, pogotowie akumulatorowe, śmichy - hihy... a moje wysłużone maleństwo zrobiło wwwrrrrrrryyyyyymmmm, a ja machając jak miss universum pojechałam kupić mojej kruszynce odmrażacz do szyb! A jak! Zasłużyła dziewczynka!!! "Berta" męża coś kręciła - do pracy jej się jechać nie chciało Mężuś podgrzał jej nieco atmosferę pod maską, aż się dziewczynce ciepełko jak na Majorce zrobiło... no i zapaliła! Mam pytanie - twierdzenie, dotyczące garażów ocieplanych - moim zdaniem - garaż ocieplany lepiej robi właścicielowi niż autu, co wy o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 19.12.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Ja tam się nie znam komu lepiej robi, ale samochód nie zamarza, pali jak trzeba (chociaż ma już swoje latka), ręce do kierownicy nie przymarzają, szyb nie trzeba skrobać, a więc zadowolenie właściciela WIELKIE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 19.12.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 rano -14 teraz - 12 chyba się ociepla byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sigma_si 19.12.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 rano -14 teraz - 12 chyba się ociepla byle do wiosny I byle do nas dotarło, bo u nas w centrum chyba odwrotnie na razie... Ja mam teraz -15, a rano -13. I to na I piętrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 19.12.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Mam pytanie - twierdzenie, dotyczące garażów ocieplanych - moim zdaniem - garaż ocieplany lepiej robi właścicielowi niż autu, co wy o tym myślicie? Roztapianie i ponowne zamarzanie śniegu z solą ..."dobrze robi" na karoserię . Lepiej raczej nie ogrzewany, no ale nie tak by było tyle co na dworzu . Szyby i tak nie zamarzną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterwiater 19.12.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 A ja zapodałem autku 2,5 litra, majątek kosztującego, zimowego płynu do spryskiwaczy, z dumnym: -32 stopnie na etykiecie ( strach przed procesem nie pozwala mi podać producenta ) . I co? Wszystko zamarzło na kość przy -12 stopniach. Sprawdzałem wiertarką z wiertłem do betonu, więc wiem co piszę. Teraz zastanawiam się, jak zmieścić tam jeszcze kilogram soli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.12.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 mój zimowy płyn do spryskiwaczy zamarzł w piątek na szybach w trakcie jazdy ..... to był dopiero hardcore - myślałam, ze zejdę - ślisko, biało i nic nie widzę a u nas napadało zaś białego .... już krzaczków na skalniaczku nie widać tep. nie wiem , ale pies się ryje z powrotem do domu z podwórka po 2 minutach , więc wnoszę że zimno diabelnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.12.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Psice tylko na moment wyskakują i za chwilę ,,kulawe" wracają ale język tej nie przymarzł http://img704.imageshack.us/img704/8172/dzialka191220091.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts