Liwko 20.02.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Kto to jest Eskimos? E-SKI MOS- Internetowo- Narciarski Miejski Ośrodek Sportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.02.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 E-SKI MOS- Internetowo- Narciarski Miejski Ośrodek Sportu Liwko, marnujesz sie chłopie. Powinieneś robić kariere w reklamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 20.02.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Kto to jest Eskimos? To prosta odpowiedż . Eskimos to facet z którym wczoraj piłem :( ach ....zapomniałem ,ma jeszcze termometr :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 20.02.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Liwko, marnujesz sie chłopie. Powinieneś robić kariere w reklamie. hi, hi. Czy ja wiem... Tak mi się jakoś skojarzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 20.02.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 hi, hi. Czy ja wiem... Tak mi się jakoś skojarzyło. Tam za to płacą ....(nieżle !) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.02.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Dokładnie. Zime byś jeździł opijać w Dolomitach i jeszcze nas byś zabrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 20.02.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Nie wiem czy sam dam rady:( No to jak, pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 20.02.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Kto to jest Eskimos? Zdaje sie, ze na Grenlandii i w Kanadzie lepiej nie uzywac tego okreslenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 20.02.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Zdaje sie, ze na Grenlandii i w Kanadzie lepiej nie uzywac tego okreslenia Wiem, wiem - nic nie kuma co ja tu wypisuje na szczęście .... inaczej bym chyba na lotnisko z laczka musiał..... ( a tu zaspy jakieś takie urosły po gorzałce ....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.02.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Oooooo, cześć Wierzch. To Ty żyjesz? Myślałam, że zapadłeś w sen przedwiosenny. Teraz to chyba najlepiej sie do nikogo nie odzywać i o nikim nic nie mówić, aby nie obrazić. Raczej mi nie grozi wyjazd do Kanady, a tym bardziej na Grenlandię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 20.02.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Oooooo, cześć Wierzch. To Ty żyjesz? Myślałam, że zapadłeś w sen przedwiosenny. Zapadlem, ale moja zona mnie skutecznie wybudzila i wygonila z jaskini na polowanie. Teraz to chyba najlepiej sie do nikogo nie odzywać i o nikim nic nie mówić, aby nie obrazić. Raczej mi nie grozi wyjazd do Kanady, a tym bardziej na Grenlandię. Wiem Amalfi, ze to nie Twoje klimaty. Ale teraz duzo osob przebukowywuje wyjazdy do Egiptu czy Tunezji na inne destynacje. Czesto w pospiechu, to wtedy nie trzeba duzo, zeby wyladowac w arktycznej czesci Kanady , a jak wiesz, ten kraj zalicza sie do awangardy poprawnosci politycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.02.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Poprawności wypracowanej przy pomocy paralizatorów. Kanadę chętnie bym zobaczyła, ale póki co, mam inne wydatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 20.02.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Poprawności wypracowanej przy pomocy paralizatorów. ... albo schematyczne myslenie urzednikow, ktorych przerosla sytuacja odbiegajaca od rutynowej. Kanadę chętnie bym zobaczyła, ale póki co, mam inne wydatki Ja to chyba z wiekiem dziadzieje - wydaje sie, ze nie tylko mnie ostatnio nachodza takie rozmyslania , bo zupelnie nie pociagaja mnie jakies dalsze wojaze. Wrecz przeciwnie, ciagnie mnie do poznania roznych miejsc w Polsce, w ktorych nie mialem okazji jeszcze przebywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 20.02.2011 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Hej! Odkopałem się. Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 20.02.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 nikogo tu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 20.02.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 -10 °C, intensywny opad sniegu, wieje w kierunku Kielcowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 20.02.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 -10 °C, intensywny opad sniegu, wieje w kierunku Kielcowa Mnię się widzi, że od Kielcowa. Jak zawsze, zresztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 20.02.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 nikogo tu nie ma To zauważyłem. Ale zima jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 20.02.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 pewnie zlazą się na forum jak poprzychodzą z nart , sanek i kuligów , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 20.02.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 pewnie zlazą się na forum jak poprzychodzą z nart , sanek i kuligów , ... a w przypadku Amalfi - od szufli i skrobaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts