jamles 23.02.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Jak wstaniesz koło 10.00, to na bank będziesz miał na plusie. Jestem tego absolutnie pewna. jednym słowem nie życzysz sobie mojej wizyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 23.02.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 jak ja w weekend będę minus widział na termometrze to się do tego Kielcowa chyba wybiorę To jest nas dwóch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 23.02.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 U nas na zewnątrz jedna wielka kriokomora...za darmo. Ja chce być chory !!!! tfu, tfu tfu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.02.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 jednym słowem nie życzysz sobie mojej wizyty Ależ to nie tak! W ten łykend będę w Lublinie, to jak moge zapraszać do Kielcowa? Jakbyście mnie chcieli z Eniem połamać za złą prognoze, to albo musicie przyjechać do Lublina, albo za tydzień dopiero do Kielcowa. Ale jestem spokojna. Sobota na plusie na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 23.02.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Taaaa....chyba tylko w Kielcowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 23.02.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Tak jak Liwko ! gdzie ta cholera się podziała ....? A zrobiłem sobie małe Tour de Pologne. Szukałem miejsca gdzie się zaszyłeś z tym eskimosem:D Dom-Łódź-Warszawa-Łódź-Bielsko-Biała(tak, tak cieszynianka, byłem w twoich rejonach i nawet nie zaprosiłaś)-Wrocław-dom, masakra! Teraz mam do przeczytania jakieś 150 stron forum więc muszę odrobić zaległości:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 23.02.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 A zrobiłem sobie małe Tour de Pologne. Szukałem miejsca gdzie się zaszyłeś z tym eskimosem:D Dom-Łódź-Warszawa-Łódź-Bielsko-Biała(tak, tak cieszynianka, byłem w twoich rejonach i nawet nie zaprosiłaś)-Wrocław-dom, masakra! Teraz mam do przeczytania jakieś 150 stron forum więc muszę odrobić zaległości:( Dobrze Ci tak , my tu od zmysłów odchodzimy a ty sobie w najlepsze bimbasz .....i nawet słówkiem nie piśniesz.... jakoś tak do mnie matuś godali ,jak żem gęby bez pół roku nie otwierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 23.02.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 A zrobiłem sobie małe Tour de Pologne. Szukałem miejsca gdzie się zaszyłeś z tym eskimosem:D Dom-Łódź-Warszawa-Łódź-Bielsko-Biała(tak, tak cieszynianka, byłem w twoich rejonach i nawet nie zaprosiłaś)-Wrocław-dom, masakra! Teraz mam do przeczytania jakieś 150 stron forum więc muszę odrobić zaległości:( To ty samochodem umiesz jeździć ?! Myślałem że ino na nartach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 23.02.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 To ty samochodem umiesz jeździć ?! Myślałem że ino na nartach .... Kucze, eniu, może i z zimą piłem i pogoniłem bo śniegu nawet w Bielsku malińko i na boazerii ciężko jeździć ale ja myślę że tan eskimos z którym ty piłeś to miał na imię Mróz i za tobą przylazł skurczysyn:( Przyznaj się eniu, przyznaj, będzie lepiej, niewiele ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 23.02.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.02.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Od mrozu dziś mi samochód zgłupiał. Świecił wszystkimi kontrolkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.02.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 A zrobiłem sobie małe Tour de Pologne. Szukałem miejsca gdzie się zaszyłeś z tym eskimosem:D Dom-Łódź-Warszawa-Łódź-Bielsko-Biała(tak, tak cieszynianka, byłem w twoich rejonach i nawet nie zaprosiłaś)-Wrocław-dom, masakra! Teraz mam do przeczytania jakieś 150 stron forum więc muszę odrobić zaległości:( Jak to nie Toż pisałam kiedyś, żebyś nawiedził mnie w tej mojej pięknej okolicy Pewnie lepsze atrakcje miałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.02.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Od mrozu dziś mi samochód zgłupiał. Świecił wszystkimi kontrolkami. Normalnie mu się wiosny chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 24.02.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Jak to nie Toż pisałam kiedyś, żebyś nawiedził mnie w tej mojej pięknej okolicy Pewnie lepsze atrakcje miałeś Jechałem, rozglądałem się i żadnych drogowskazów do cieszynianki dla Liwka nie widziałem. Albo ja ślepy albo za szybko jechałem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 24.02.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 :cry::cry::cry: JA CHCĘ WIOOOOOOSNYYYYYY !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.02.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 nie chcę krakać, ale mój pies nie zgubił jeszcze ani jednego włosa. A tłusty się zrobił i błyszczący jak foka. Jakby się szykował na ciężkie czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.02.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Jechałem, rozglądałem się i żadnych drogowskazów do cieszynianki dla Liwka nie widziałem. Albo ja ślepy albo za szybko jechałem:( Albo okularów nie zabrałeś w pośpiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 24.02.2011 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 nie chcę krakać, ale mój pies nie zgubił jeszcze ani jednego włosa. A tłusty się zrobił i błyszczący jak foka. Jakby się szykował na ciężkie czasy Schowaj psa na 24 h. Może wiosna da się nabrać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 25.02.2011 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 -20 , to zaczyna być nudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 25.02.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Niektórzy amatorzy sportów ekstremalnych urządzają sobie spacery po zamarzniętym Bałtyku! Ale nie jest tak źle, onegdaj [kilka wieków wstecz] Bałtyk był tak zamarznięty, że pośrodku drogi do Szwecji stała na lodzie karczma . U mnie tylko -11, a i tak jest to wkurzające. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts