Łapa 31.12.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Witam, podobno o stycznia mają byc kredyty tyko w PLN ,czy ktos cos wie na ten temat!!!Jesli to prawda to bedze masakra !!!!!!!!Gdze tu demokracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.01.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Raczej wątpię, żeby ten pomysł przeszedł. Za dużo stracą na tym banki. Poza tym nie wiem co na to prawo unjne - nie wydaje mi się to zgodne z prawem... ale ja się nie znam.Myślę, że banki zawalczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filo 01.01.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 To zależy, które banki - te wielkie i wpływowe nie udzialają lub odchodzą od kredytów w walutach i mają w porównaniu do ogólnego udziału w rynku nieproporcjonalnie mniejszy udział w kredytach hipotecznych bo zbyt skutecznie podgryzają ich małe banki dające w 99% kredyty walutowe. W mediach komentowano, że z tematem oficjalnie wyszedł nadzór bankowy ale inicjatywa była gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 02.01.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Boże,jezeli tak będzie we wszystkich bankach to koniec...nie będę mogła wziąc kredytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łapa 02.01.2006 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Te wielkie i wpływowe właśnie banki o których mówisz maja najwiecej do powiedzenia i to własnie one dyktuja warunki tym małym bankom niestety!Ale jestem dobrej mysli,bo bez tego to ani rusz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts