przemekk74 01.01.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 WitamSzukam kogos z doswiadczeniem, sprawdzonego z cena normalna (okolice 100-120pln/punkt) do wykonania w szeregu instalacji ogrzewania, wodnej i sciekowej. Jezeli ktos ma dobre doswiadczenia to prosze o namiaryPozdrowienia,Przemek([email protected]) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemekk74 01.01.2006 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 sprawa pilna... mysle, ze realizacja bylaby za jakies 3 tygodnie albo nawet wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JACKIE P 08.01.2006 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 mogę polecić wyjazdowego mojego sprawdzonego - wal na priva, podam namiary. Jesli chcesz oczywiście /Krotoszyn 80 km od Wrocka/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 09.01.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Umieść pytanie w dziale ogłoszeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RZETELNY INWESTOR 08.04.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 GALTERM hydraulika Piotr C. Pragnę przestrzec przed tym wykonawcą. Jest to człowiek bez doświadczenia posługujący się opiniami wyprowacowanymi przede wszystkim przez innego fachowca. podczas prac w moim domu uszkodził konstrukcję stropu TERIVA (obciął z premedytacją belkę konstrukcyjną) i włożył tam rurę kanalizacyjną. Instalacje wykonał nieprawidłowo i nie działała oraz nie chciał jej poprawić. Musiałem wzywać innego fachowca, który bez problemu naprawił po nim robotę i udowodnił kompletny brak wiedzy Pana Piotra C. z firmy GALTERM. Jest to człowiek nieuczciwy i niepoważny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 08.04.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 o czyżby konkurencja,nieładnie, 5 postów i wszystkie takie same, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_piot 23.01.2012 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 (edytowane) Firma galterm jest wykonawca fachowym a p. Piotr.c osoba z ktora mozna sie dogadac,zna sie w temacie jak rowniez jesli jego wiedza jest niepelna stara sie ja uzupelnic,instalacja grzewcza ktora wykonal u nas w domu jest sprawna . Edytowane 28 Września 2012 przez a_piot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PMasek 12.07.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Witam, jestem handlowcem jednej z dużych hurtowni instalacyjnych. Przypadkiem wpadłem na ten post. Pan RZETELNY INWESTOR, który nie podpisał się z imienia i nazwiska to w rzeczywistości osoba, o której jakiś czas temu krążyły od różnych Instalatorów historie na temat próby wyłudzeń prac zarówno instalatorskich jak i budowlanych (o pracach budowlanych słyszałem od niepotwierdzonych źródeł). Pan budował dom, brał zlecenia od różnych firm, a później nie chciał płacić za roboty i materiał, wmawiał źle wykonane prace, straszył sądami i próbował wyłudzać jeszcze dodatkowe zadośćuczynienia. Firmy porzucały prace w połowie. Nazwiska osoby nie pamiętam, ale z tego co wiem pracownicy firmy GALTERM również o nim wspominali, lecz wiem że się nie dali oszukać i pana RZETELNEGO INWESTORA to zabolało. Lecz nie oni jedyni o Nim wspominali. Ten rynek jest hermetyczny i ludzie dużo między sobą rozmawiają. Oszukał na pewno jedną z firm instalacyjnych, której nie chciał zapłacić. Jeśli chodzi tu w rzeczywistości o tą firmę Galterm o której myślę (a tak jest na 99%) to musiałem wtrącić się do postu, gdyż bardziej rzetelnej i uczciwej firmy nie znam. Ludzie fachowi, z dużą wiedzą, a przede wszystkim obdarzeni nietuzinkowym myśleniem na temat instalacji, trochę mącą w zakupach, ale tylko w dobrym tego słowa znaczeniu z korzyścią dla Klienta, robią ciekawe i oszczedne instalacje, płacą na czas, co dziś jest EWENEMENTEM. Klienci ich chwalą, zresztą sami ich polecamy. Lecz zabranie głosu nie było celem samym w sobie dla reklamowania GALTERMU ( zresztą tego ponoć nie trzeba robić , a zwróceniem uwagi na bardzo ważną sprawę. Mianowicie są firmy nierzetelne, które oszukują i dużo się o tym mówi, lecz mało kiedy zwraca się uwagę na nieuczciwych inwestorów, przez których firmy mogą mieć duże problemy, szczególnie proceder ten nasilił się mocno w ostatnim roku. Wręcz jest to nagminne, dużo firm by zachować sobie ciągłość prac bierze zlecenia z góry niepewne, "śmierdzące" nieuczciwością inwestora by przetrwać w trudnych czasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 12.07.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 pitu, pitu,panowie, trochę mniej nachalnej kryptoreklamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts