akwen 01.01.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Chcę wziąść kredyt na budowę domu. Czy banki chcą mieć wgląd w dziennik budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.01.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Jestem na etapie załatwiania kredytu Mam wybudowane fundamenty i chce wziąść kredyt na dalszą część budowy. Skłądając wniosek o kredyt musiałem dostarczyć bankowi dziennik budowy. Rozliczanie się z bankiem z kolejnych transzy będzie właśnie na podstawie wpisów do dziennika budowy i zdjęć z budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 01.01.2006 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Chcę wziąść kredyt na budowę domu. Czy banki chcą mieć wgląd w dziennik budowy? Jeżeli chcesz wziąść kredyt na rozpoczecie budowy domu, to dziennik nie jest potrzebny (bo po co bankowi pusty ). Przy wypłacaniu kolejnych transz równiez w wielu bankach (a napewno w PKOBP) też nie jest wymagany. Dziennik potrzebny jest chyba tylko w przypadku brania kredytu na dokończenie budowy. pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariozdr 04.01.2006 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 BPH - na żadnym etapie dziennik nie jest potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 04.01.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 GE - chcą mieć kopie wpisów + fotki do uruchamiania transz - praktycznie jesdzcze nie sprawdzałem bo bez sensu jest wymaganie dziennika na wykazanie np przyłącza gazowego albo ogrodzenia........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 04.01.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Multibank - do kredytu dziennik nie był potrzebny. Natomiast do transz były potrzebne wpisy w dzienniku + fotki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts