Kasia i Bartek 01.01.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Oto zdjęcia z budowy, którą rozpoczeliśmy w maju 2005. Od marca planujemy dalsze prace. Mam nadzieję że już wkrótce będziemy mogli powiększyć nasz album o zdjęcia z wykończonego wnętrza aktualny link: http://foto.onet.pl/a5403,wstgoo0stscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.01.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Witam imienniczkę Miło mi dokonać pierwszego wpisu - bardzo ładny domek, czekam na dalsze zdjęcia, te z aktualnego wnętrza również Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 02.01.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Witam również imienniczkę . Domek zapowiada sie ciekawie. Gratulacje i powodzenia. Czekamy na kolejne zdjęcia. Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzich 06.02.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 ja mam zamiar zaczac marsa w kwietniu czekam na wiecej info o waszym marsie moze jakis kosztorys i cos o stropie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 06.02.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Bardzo fajny domek...gratulki!!!!Czy moglabyś powiedzieć coś więcej o projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Bartek 08.02.2006 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Hej! kasiaR, SławekD-żonka, aha26 wielkie dzięki za ciepłe słowa i pierwsze posty:) Bardzo się cieszę że podoba się Wam nasz domek Z uwagi na jakość zdjęć obawiałam się czy ktokolwiek pozytywnie się o nim wypowie Gdy tylko aura przestanie płatać nam figle, postaramy się zrobić troche więcej zdjęć, także z wnętrza. Mam nadzieję że oddadzą urok naszego Marsia:) Na przełomie marca/kwietnia planujemy dalsze pracy...już nie możemy się doczekać.... Pozdrowionka Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Bartek 08.02.2006 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Zdziechu bardzo się cieszę że powiększysz grono "Marsjan" Daj znać w tym wątku, jeśli informacje które Ci przesłaliśmy nie sa dla Ciebie wystarczające, bądź jeśli wogóle masz jeszcze jakieś pytania. Chętnie podzielimy się naszymi doświadczeniami Ciepło pozdrawiam i życzę powodznia podczas budowy Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Bartek 08.02.2006 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 aha26 załączam link do wątku na temat Marsa i biura z którego pochodzi nasz projekt. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=48039&highlight=marshttp://www.dobredomy.pl/?id_project=33 Pozdr Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzich 09.02.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 cześć kasia dzięki za info mile widziane dalsze zdjęcia my wyślemy swoje jak będzie co fotografować Ps o której łazience pisaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek Kra 10.02.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 hi,hi widzę że nie tylko ja buduje domek na odludziu , ładny domek i okolica, pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Bartek 10.02.2006 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Nasz domek powstaje po Łodzią, dokładnie 12 km od Łodzi. Okolica rzeczywiście jest ładna. Niemal obok naszej działki rozciąga się las. Widok jest całkiem sympatyczny. Mamy nadzieję że będzie tu cicho i spokojnie Oczywiście dopiero gdy wszyscy sąsiedzi i my wkońcu się wybudujemy, a to trochę potrwa .Na razie poza nami na naszym osiedlu staneło 9 domów (etap mniej lub radziej zaawansowany od naszego), jedni sąsiedzi już mieszkają. Zdzichu łazienka którą powięszyliśmy jest na parterze. Po powiększeniu powstala sympatyczna wnęka na wc i bidet. Moim zdaniem teraz jest naprawde ustawna i spora. Marzę o dużej, obniżonej wannie no i teraz spokojnie się zmieści Właśnie przypomniałam sobie że w projekcie wprowadziłam jeszcze jedną małą zmianę, tj. częściowo oddzieliłam jadalnię od kuchni ścianką dł.1,5 m. Od strony kuchni powieszę na niej ładną szafkę no i od ścianki pociągnę blat barowy który częściowo zasłoni mi kuchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzich 11.02.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 czesc kasia myslalem ze bede mogl zobaczyc wasz domek na wlasne oczy przed budowa swojego ale z mazur do Lodzi troche jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Bartek 11.02.2006 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Zdzichu to nie jest tak daleko Zapraszamy bardzo serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzich 12.02.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 dzięki za pomysły w sprawie zmian my chyba tez powiekszymy pomieszczenie gospodarcze kosztem WC na dole bardzo mi sie ten pomysl podoba PS na jakie CO zdecydowaliscie sie bo ja zmieniam zdanie co miesiacw tej chwili mysle o kotle na pellety mam blisko wytwornie i pelletu i kotlow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Bartek 12.02.2006 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Ogrzewanie to także dla nas trudny temat. Nestety nie mamy możliwości ogrzewania domu paliwem stałym (warunki zabudowy) dlatego ostatecznie zdecydowaliśmy się na gaz ziemny oraz kominek najprawdopodobniej bez dgp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr63 26.02.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Witam! Już raz chwaliłem Wasz domek. Jeżeli możecie to napiszcie coś o wysokości ściany kolankowej. Jak jest w projekcie i czy ją podwyższaliście? Czy w tym małym pokoju na górze można mieszkać zachowując oryginalną wysokość ściany kolankowej? Mamy dwie 17-letnie córki i już jest „wojna”, która będzie miała większy pokój. Pozdrawiam . Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Bartek 20.03.2006 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Piotr, nie zmienialiśmy wysokości ścianki kolankowej bo baliśmy się że cały dom straci proporcje. Jednak naszym zdaniem oba pokoje są spore i sprawiają wrażenie przestronnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ipw 05.04.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Z Waszych zdjęć Mars wygląda bardzo ładnie,ale gdzie żelbetowe trzpienie?podwyższone wieńce? wprowadziliście zmiany?Mars na poddaszu nie ma słupów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacoc 19.04.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Cześć Marsowicze!Juz prawie zamówiłem projekt,lecz ciagle są jakieś watpliwości (czyt. niepewność wyboru ).Myslę,ze jakieś uwagi z Waszej strony mogłyby pomóc je rozwiać.Zastanawiam się,czy nie jest aby troszke przymały na 4-5 os. rodzinke ?Pomijam koszty realizacji,bo decydując sie na budowę domu trzeba jednak jakieś "drobne" posiadać.Zdjęcia wnętrz,i nie tylko,bardzo mile widziane!Dziekuję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Bartek 05.06.2006 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Witam wszystkich po długiej nieobecności ipw w naszym Marsie nie wprowadzaliśmu zmian konstrukcyjnych. Ostatecznie nie ma na poddaszu słupów które widać na zdjęciu. jacoc ma wrażenie że odpisuję za późno, za pewne już podjeliście decyzję w sprawie projektu. Mam nadzieję że na korzyść Marsa:) Mars jest dużym domem, pokoje są na prawde przestronne, a macie ich do dyspozycji aż 5. Dodatkowo wprowadzając małe "korekty projektu" związane z powiększeniem dolnej łazienki, drobnymi zmianami w kuchni nawet liczna rodzina będzie zadowolona z wyboru tego domu:) U nas prace posuneły się do przodu. Mamy już zrobioną elektrykę, instalacje wod.-kan., ogrzewanie. Dzisiaj rozpoczynamy tynki. Zdjęcia wnętrza już wkrótce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts