Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kasia i Bartek oraz nasz Mars z pracowni Domus

Recommended Posts

• Odpowiedzi 51
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

Jesteśmy na etapie wyboru projektu. Zatanawialiśmy się nad Marsem, obawiamy się jednak,że będzie za mały na nasze potrzeby. Niedawno znalazłam Elektrę http://www.dobredomy.pl/?id_project=90, to "większa siostra " Marsa. Niestety projekt jest nowy i nie ma jeszcze jego realizacji.

Mam kilka pytań do tych, którzy wybudowali już Marsa.

Kasiu i Bartku, z tego co zrozumiałam, macie chyba dość dużą kuchnię. Czy w części kuchnia-jadalnia -salon jest miejsce na duży stół? Taki na 12-15 osób? Nijak nie mogę sobie tego przeliczyć.

Czy odległość od wejścia (na parterze) do schodów jest wystarczająco wygodna?

Czy przestrzeń na poddaszu jest dostateczna? Oglądałam donek z podobnym dachem i wydawało mi się, że jednak trochę przytłacza. Stąd te kosztowne balkoniki w Elektrze tak mnie zauroczyły, ale jeszcze rozumu nie odebrały... Mam nadzieję...

Pozdrawiam, Goha.

• 1 month później...
Witam wszystkich.Do Kasi i Bartka : wyobrazcie sobie ze my nadal nie zdecydowani :oops: ,ale wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazuja na Marsa :wink: !Udało nam sie zdobyc szacunkowy kosztorys do stanu s.zamknietego,damy rade :p !A jak u Was z kosztami?I prosba ogromniasta,FOTY !!!Jestescie naszymi guru do spraw marsjanskich!Z gory dzenx!!!Aaa,jakby co to nie miejcie obiekcji do skorzystania z maila [email protected]rowionka!!!!!!!!!

• 3 months później...
  • 2 weeks później...

Witam:)

jestem tu nowa i zainteresowana projektem Mars.

z przyjemnoscią obejrzałabym Wasze zdjecia z budowy ale zaden link mi sie nie otwiera:(

moze ktos przesłalby mi na priv [email protected] badz ualtualnic linki.

a moze ktos budował ten dom w okolicach Lublina badz Warszawy, i zechciałby oprowadzic po swoim domku :) jesli byłoby to mozliwe bardzo chcialbym obejrzec go na zywo, gdyz z doswiadczenia wiem ze to co na rysunku wyglada swietnie w starciu z rzeczywistoscia okazuje sie np ze nie da sie na poddaszu nie da sie po prostu mieszkać i trzeba podnosic scianke kolankowa:(, chociaz z przebiegu Waszych rozmów wywnioskowalam ze akurat w Marsie tego prolemu nie bedzie.

a moze ktos zechciałby podac orientacyjny koszt budowy z wejciem na poczatku na parter.

z gory dziekuje za jakis odzew i czekam na niego z niecierpliwoscia.

pozdrawiam

magda

• 1 month później...

W końcu jakiś odzew, dziękujemy Pani Zdzisławie

Nieukrywamy że bardzo byśmy chcieli zobaczyć inne fotki, najbardziej interesują nas zdjęcia poddasza.

Czy zastanawiał się już Pan nad kominkiem, bo my powiekszylismy okna na taras i obawiamy się że nam może sie nasz wymażony kominek nie zmieścić.

Jesli moglibyśmy prosić jakieś fotki na emeil: [email protected]

pozdrawiamy

Gosia i Krystian