zdzich 05.06.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Kasia Bartek dawno was nie było myślałem że zmieniliście planetę na jakiś Jowisz czy cuś ja mam fundamenty mojego marsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzich 05.06.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 link do pierwszych zdjęć sorry za jakość ale robione telefonem http://foto.onet.pl/mojalbum/mojalbum.html?r=0&id=50781 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Bartek 05.06.2006 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Zdzichu gratulacje, w końcu osiągnąłeś stan 0 (czyli fundamenty masz już za sobą) Teraz pójdzie z górki! Spróbuj jeszcze raz załączyć link do albumu, ten przenosi mnie do opcji logowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzich 05.06.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 sorry http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=50781&q=kowalczykzdzislaw&k=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzich 06.06.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 kasia pytanie ?strop był zmieniany czy zgodnie z projektem i czy nie było problemów jestem właśnie na tym etapie myślenia moi fachowcy doradzają cały wylewany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Bartek 10.06.2006 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Strop robiliśmy zgodnie z projektem, nie wprowadzaliśmy zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goha 13.06.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Witam,Jesteśmy na etapie wyboru projektu. Zatanawialiśmy się nad Marsem, obawiamy się jednak,że będzie za mały na nasze potrzeby. Niedawno znalazłam Elektrę http://www.dobredomy.pl/?id_project=90, to "większa siostra " Marsa. Niestety projekt jest nowy i nie ma jeszcze jego realizacji. Mam kilka pytań do tych, którzy wybudowali już Marsa. Kasiu i Bartku, z tego co zrozumiałam, macie chyba dość dużą kuchnię. Czy w części kuchnia-jadalnia -salon jest miejsce na duży stół? Taki na 12-15 osób? Nijak nie mogę sobie tego przeliczyć.Czy odległość od wejścia (na parterze) do schodów jest wystarczająco wygodna?Czy przestrzeń na poddaszu jest dostateczna? Oglądałam donek z podobnym dachem i wydawało mi się, że jednak trochę przytłacza. Stąd te kosztowne balkoniki w Elektrze tak mnie zauroczyły, ale jeszcze rozumu nie odebrały... Mam nadzieję...Pozdrawiam, Goha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloosa 15.06.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Witam,Wasz pomysl z obnizona wanna jest swietny-sama takowa posiadam i bardzo sie z tego ciesze, az sie nie chce wychodzic z wanny-polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacoc 01.08.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Witam wszystkich.Do Kasi i Bartka : wyobrazcie sobie ze my nadal nie zdecydowani ,ale wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazuja na Marsa !Udało nam sie zdobyc szacunkowy kosztorys do stanu s.zamknietego,damy rade !A jak u Was z kosztami?I prosba ogromniasta,FOTY !!!Jestescie naszymi guru do spraw marsjanskich!Z gory dzenx!!!Aaa,jakby co to nie miejcie obiekcji do skorzystania z maila [email protected]rowionka!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 02.08.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 witam wszystkich-piekny wasz domek-naprawde, my budujemy Neptuna z domusa-tez kosmiczny:) zdecydowalismy sie na niego gdyz ma wieksze poddasze,jest wedlug mnie rownie piekny.pozdrawiam wszystkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biszkopt 10.11.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Bardzo sie ciesze że trafiłem to forum, my z żona również rozpoczeliśmy budowe Marsa, prosze jeszcze raz o jakies zdjęcia z budowy. My jesteśmy na etapie stropu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 13.11.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 A ja nie widzę domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewoja 17.11.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 witam wszystkich czy zastanawiamy się nad projektem bardzo podobnym do Marsa ale ktos napisał że ma bardzo drogi dach więcproszę tych którzy już wybudowali jakie mniej więcej ponieśli koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzich 17.11.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 bardzo drogo u mnie wyszło coś między 60 - 70 tys z robocizna w szczegółach nie wiem bo się ostatnio zatraciłem jestem w szoku jak drogi jest ten dom na razie płacę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzich 17.11.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 sorry oczywiscie chodzi o koszt dachu stan surowy otwarty zamykam na przyszly tydzien 170 tys a myslalem naiwny ze zmieszcze sie w 120 tys poczekamy do wiosny na wykonczenie bedzie wesolo finansowo no co zrobic zona wymyslila projekt a ty czlowieku si mecz z finansami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miniski 28.11.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Witam:) jestem tu nowa i zainteresowana projektem Mars. z przyjemnoscią obejrzałabym Wasze zdjecia z budowy ale zaden link mi sie nie otwiera:( moze ktos przesłalby mi na priv [email protected] badz ualtualnic linki. a moze ktos budował ten dom w okolicach Lublina badz Warszawy, i zechciałby oprowadzic po swoim domku jesli byłoby to mozliwe bardzo chcialbym obejrzec go na zywo, gdyz z doswiadczenia wiem ze to co na rysunku wyglada swietnie w starciu z rzeczywistoscia okazuje sie np ze nie da sie na poddaszu nie da sie po prostu mieszkać i trzeba podnosic scianke kolankowa:(, chociaz z przebiegu Waszych rozmów wywnioskowalam ze akurat w Marsie tego prolemu nie bedzie. a moze ktos zechciałby podac orientacyjny koszt budowy z wejciem na poczatku na parter. z gory dziekuje za jakis odzew i czekam na niego z niecierpliwoscia. pozdrawiam magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biszkopt 21.01.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Nasz Mars http://img320.imageshack.us/img320/6605/dsc0024111ey.jpg http://img413.imageshack.us/img413/1013/dsc002399pd.jpg w maju dodamy do niego jeszcze dach Chętnie wymienimy się sugestiami, prosimy o wasze fotki pozdrawiamy Gosia i Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzich 23.01.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 to nasz mars z dziśhttp://foto.m.onet.pl/_m/f725e69af0933d6953b3cc18e62016ac,5,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biszkopt 23.01.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 W końcu jakiś odzew, dziękujemy Pani Zdzisławie Nieukrywamy że bardzo byśmy chcieli zobaczyć inne fotki, najbardziej interesują nas zdjęcia poddasza.Czy zastanawiał się już Pan nad kominkiem, bo my powiekszylismy okna na taras i obawiamy się że nam może sie nasz wymażony kominek nie zmieścić.Jesli moglibyśmy prosić jakieś fotki na emeil: [email protected] pozdrawiamy Gosia i Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzich 23.01.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 wysłałem ostatnie zdjęcia nie mam ze środka bo ciemno tam teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts