tyberian 29.01.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Wojty, pozdrów Boni, jest cudna, te oczy to sama dobroć, widać w nich całe psie serce. Nie wiem co poradzić, moje psy gdy są zaniepokojone lubią wleżć na kanapę (psią- mają własną) i wtedy trzeba je nakryć narzutą. Trzymamy narzutę i na pytanie: kto chce być nakryty? włażą i upychają się jak mogą. Na szczęście nie boją się wystrzałów ale za to wewnątrz domu robią dziki harmider bo chcą wybiegać, cieszą się, że coś strzela a wypuścić ich nie sposób bo jeszcze któryś może złapać w pysk petardę i nieszczęście gotowe. Tak reagują psy myśliwskie, lub pokrewne (wyżły, jamniki itp), Tak więć kazdy ma problem w okolicy Nowego Roku a potem na Wielkanoc, ale takiej biednej psiej twarzy jeszcze nie widzieliśmy, oby się nigdy nie powtórzyło. Pozdrawiam Ciebie i Boni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiosenka09 30.04.2018 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 Odważyłaś się potem podawać jej tabletki? Mój Pędzelek całe szczęście nie szaleje ze strachu. Fajerwerki nie są mu obojętne, ale też nie boi się jakoś bardzo - taki plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts