tomson24 02.01.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 .....moze ktos ma juz doswiadczenia w tym temacie i chcialby sie nimi podzielic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 02.01.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Po pierwsze: na dzialce leśnej nie mozna budowac (ja taka wlasnie kupilem). Po drugie: musisz sie upewnic czy jest w planach gminy zmiana charakteru gruntu na np. dzialke lesna z prawem zabudowy (moja po roku zostala wlasnie przekwalifikowana na takowa)po trzecie: musisz sie dowiedziec jaki procentowo obszar bedziesz mogl zabudowac (ja moglem wylaczyc z obszaru lesnego 20%). To wazne jesli dom ma byc duzy.Poza tym sama przyjemnosc mieszkania w lesie...Pozdrawiam (na marginesie chyba lepiej byloby napisac na wymianie doswiadczen a nie na dziale ogloszen) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts