Aghula 05.01.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Witam, ja tez jestem ciekawa - wedlug Muratora dodanie otworow okiennych NIE jest zmiana istotna - ja wlasnie musze wybic dodatkowe dwa okna-swietliki i sie zastanawiam jak to zrobic? Isc do Wydzialu Architektury, czy tylko uzyskac akceptacje projektanta domu?? Ale jesli projektant mi wrysuje to do projektu, to co sie stanie z wczesniej zlozonymi do Wydzialu Architektury egzemplarzami projektu? Zupelnie nie wiem, a nie chce sie "podkladac" w urzedzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.01.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Temat ciekawy jak prawicie chłopaki. Z tymi zdjęciami lotniczymi to ja bym raczej był spokojny. Zastanówmy się ile osób musiałoby je przecedzać by wychwycić czy ten dach jest z blachy czy z dachówki ma jeden czy dwa wykusze stad co do busynków spraw bedzie prosta jest na mapie chałupka- jest na zdjęciu - jest OK. Pola sprawdzić dużo prosciej - tak jak piszesz brzozaMnie zastanawia jesna mala rzcz mam moze 30 m topolę która nie ukrywam mi przeszkadza - i teraz jak przwrócic ją bez istotnych zmian Dlatego reasumując te właśnie nieistotne zmiany bedą zależały od nastroju inspektora który jakby co to będzie cos sprawdzał. Wszystko zależy jak i co Ale ogólnie myśle że na małe zmiany mozna sobie pozwolić. sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 06.01.2006 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 troche brakuje w watku wypowiedzi forumowiczow po przygodach z PINB , po odbiorach itdto byloby ciekawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts