Sonika 17.08.2006 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Soniko, jak tam fugi po 8 miesiącach użytkowania?? Użytkowania ? Nie uwierzysz, ale jeszcze nie mieszkam . A tak na poważnie, to nadal są jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 18.08.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Użytkowania ? Nie uwierzysz, ale jeszcze nie mieszkam . A tak na poważnie, to nadal są jasne. Uwierzę, bo czasem zaglądam do Twojego dziennika . A wydaje mi się, że póki się nie mieszka, to tym łatwiej fugi pobrudzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.08.2006 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Użytkowania ? Nie uwierzysz, ale jeszcze nie mieszkam . A tak na poważnie, to nadal są jasne. Uwierzę, bo czasem zaglądam do Twojego dziennika . A wydaje mi się, że póki się nie mieszka, to tym łatwiej fugi pobrudzić... Podglądzasz mnie - znaczy się , brudzi się pewnie tak samo jak normalna fuga, ale dużo łatwiej się czyści, a o to przecież chodziło. Też chcesz taką położyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 20.08.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Podglądzasz mnie - znaczy się No cóż... brudzi się pewnie tak samo jak normalna fuga, ale dużo łatwiej się czyści, a o to przecież chodziło. Też chcesz taką położyć? Jeszcze nie wiem - póki co "zbieram dane". W chwili obecnej nie orientuje się nawet ile fugi kosztują. Ale za nim pójdę do sklepu chce wiedzieć na co patrzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts