Sonika 02.01.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Zapytałam w "doświadczeniach", zapytam i tutaj. Mamy jasny gres na podłodze, który chcieliśmy zafugować ciemną fugą, aby nie mieć kłopotu z jej brudzeniem, ale kafelkarz zaproponował, że położy jasny silikon. Jeśli to jest rozwiązanie problemu "brudnych fug", to dlaczego wszyscy tak nie robią? Czy to jest dobry pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 03.01.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Bo to nie jest dobry pomysł. Już odpowiedziałem w innym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.01.2006 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Dzięki, widziałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts