kominiarz 13.02.2004 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Nie pamiętam kiedy łowiłem po raz ostatni...brakuje mi tego trochę. Złowiłem kiedyś mając "naście" lat karpia o wadze trochę poniżej 15kg . Dwie godziny biegania z wędką po brzegu, żyłka polska 0,15, haczyk - ledwo udało mi się znaleźć w pysku ryby. Co ciekawe i smutne zarazem: karp....zdechł w ciągu kilku minut od momentu wyjęcia go z wody . Do dzisiaj nie wiem dlaczego. Może z wycieńczenia? Pozdrawiam Pearl Ale masz fantazję !!! 15 kilo na żyłke 0.15 w tamtych czasach? Nawet jakby ten karp był sparaliżowany to byś go nie wyciągnął Chyba że dla ciebie trochę to 14.8 kg Uważam że jest to możliwe, to w tym przypadku kwestia czasu i sprawnego kołowrotka. Sam wyjąłem sumka (8 kg) na spiner z żyłką 0,14 a polowałem na okonie. Łyknął srebrną obrotówkę jedynkę mepsa. Pozdro kominiarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weyn.rob 13.02.2004 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 kominiarz jeżeli chcesz mi wmówić że kilkanaście lat temu polska żyłka stilon-bo innej nie było + 15 kilogramowy karp to realny temat to przykro mi bardzo ale ja takiego bajeru nie łykamZnam przypadki takie jak twój ale to zupełnie inna historia,epoka i sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 27.03.2004 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 kominiarz jeżeli chcesz mi wmówić że kilkanaście lat temu polska żyłka stilon-bo innej nie było + 15 kilogramowy karp to realny temat to przykro mi bardzo ale ja takiego bajeru nie łykam Znam przypadki takie jak twój ale to zupełnie inna historia,epoka i sprzęt Dobra zostawmy te karpie, już niedługo sezon na szczupaki, czy jest na forum ktoś kto już przygotowuje się z utęsknieniem do sezonu? Bo ja już dawno odkurzyłem sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 13.04.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Ja się przygotowuje i doczekać sie nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 23.06.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 witam moczykijow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 22.02.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Temat będzie na czasie, w krotkim czasie. maj tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.02.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Temat będzie na czasie, w krotkim czasie. maj tuż tuż Witam moczykija! Ale zapraszam na inny wątek o wędkarstwie( jest w dziale SPORT) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.02.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 O tutaj.http://forum.muratordom.pl/moczenie-kija,t51165.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 10.04.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Nawet nie wiecie jak ja długo szukałem wątku o wędkarstwie .Też lubię posiedzieć trochę i połowić . Bardzo dużo czasu poświęcam wędkarstwu muchowemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sansony 01.02.2011 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Połamania kija ... na Taa....aaakiej rybie Życzę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gontia 20.07.2022 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2022 (edytowane) Ktoś z okolic Częstochowy na wspólne wędkowanie? Jeżdżę głównie w niedzielę rano, ale jakoś siedzenie samemu to nie dla mnie. W sumie miejscówka nie ma znaczenia, aby tylko było w ogóle po co jechać A jeśli chodzi o rzeczy do tego, to Edytowane 4 Kwietnia 2023 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 20.07.2022 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2022 A to ryby jeszcze są ??? mieszkam 1 km od Odry pod Kędzierzynem-Koźlem i praktycznie od kwietnia nikt nic nie złapał nie licząc oczywiście uklejek , co oni te ryby prądem wybijają takiej brejzy nie widziałe od dziesiątek lat jak obecnie , kiedyś 2 mln wędkarzy i wszędzie ryba teraz 600 tys i ryby nie ma ale nie ma jej też o dziwo na kaczych dołach co mnie bardzo dziwi , chyba czyste powietrze i woda im szkodzą :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts