Jolanka 02.01.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Witam, czy ktoś budował lub buduje dom Zuzanna lub Wanda z pracowni Arex? Jestem bardzo ciekawa Waszych opinii. Startujemy z Zuzanną w marcu i bardzo liczę na Wasze podpowiedzi - czy coś zmienialiście w tych projektach, może coś można usprawnić? Dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja Wójcicka 04.01.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Jolanka zobacz na post Wanda Arex tam trzy osoby budują Wandę. Co dokładnie chciałabys wiedzieć o tym projekcie. Ja sama buduję Wandę IV. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewaeed 01.08.2015 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Witam serdecznieZamierzam budować dom wg. projektu Zuzanna. z pewnymi zmianami. Bardzo proszę o kontakt. Mój mail : [email protected].pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts