ewak39 03.01.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Od pewnego czasu niedobrze mi sie robi, jak wchodze na Wnetrza - skadinad moj ulubiony dzial. Stal sie on prywatnym pamietnikiem i jakas chora potrzeba udowodnienia wszystkim, ze pewna forumowiczka wygra ze wszystkimi. Ja rowniez dawno temu odwazylam sie nie zgodzic z jej zdaniem i stad jestem w gronie serdecznie nielubianych i pod moim adresem czesto padaja nieprzyjemne komentarze - zarowno na forum, jak i w prywatnych mailach do innych osob. Zapadla odnosnie jej osoby pewna decyzja i przez jakis czas byl swiety spokoj. Po czym - osoba wrocila i problemy zaczely sie na nowo. Nie bronie poziomu tych starc - jest zenujacy. Konflikt ma jednak realne zrodlo w przeszlosci i ta osoba jest nie bez winy, a wrecz wiele rzeczy dzieje sie na jej wyrazna prosbe. Gdy osoby nie ma - nie ma konfliktow. Dlaczego nie mozna wyegzekwowac decyzji, ze powrotu tej bylej forumowiczki nie bedzie? Ja naprawde juz mam dosyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 03.01.2006 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Dziekuje - nie spodziewalam sie tak szybkiej reakcji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 03.01.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Wiadoma osoba nie ma prawa powrotu na to forum. A właśnie to prawo stracili również jej wielbiciele z Ameryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 03.01.2006 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 No tak... wiem, ze miala ostre scysje z panami, trudno mi tu dyskutowac... Ale rrmi? Wydaje mi sie, ze raczej na forum jest powszechnie lubiana... Najgorsze jest to, ze ta forumowiczka na pewno wroci po innym nickiem, "hamerykancy" raczej jak sa zbanowani, to poslusznie czekaja, az ich znow wpuszcza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.01.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Ja również jestem zdania, że zbanowanie rrmi jest decyzją niesłuszną w tym przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 03.01.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 chcesz powiedzieć, że nalezy cię zacytować, zanim kolejne posty znikną? hehe Majka to samo pomyslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.01.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 chcesz powiedzieć, że nalezy cię zacytować, zanim kolejne posty znikną? hehe Majka to samo pomyslalam o rany - ja mam omam? naprawdę zniknęło...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 03.01.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 chcesz powiedzieć, że nalezy cię zacytować, zanim kolejne posty znikną? hehe Majka to samo pomyslalam o rany - ja mam omam? naprawdę zniknęło...... faktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.01.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 chcesz powiedzieć, że nalezy cię zacytować, zanim kolejne posty znikną? hehe Majka to samo pomyslalam o rany - ja mam omam? naprawdę zniknęło...... faktycznie mój post poszedł się paść niczego już nie można być pewnym na tym świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 03.01.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 chcesz powiedzieć, że nalezy cię zacytować, zanim kolejne posty znikną? hehe Majka to samo pomyslalam o rany - ja mam omam? naprawdę zniknęło...... faktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.01.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 ale Meksyk ! a gdzie jest Meksyk ?W ogóle zniknął ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 03.01.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 I parę innych wątków też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.01.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 a za co hameryka ma przerwe techniczną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 03.01.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 a za co hameryka ma przerwe techniczną ? Jak to Hameryka, za walke z tyranami tego swiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.01.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 To zmowmy za nich swiecka litanie kryzys w dziale wnetrza .....nic sie nie stało fiasko redakcji w walce z wiatrakami ...nic sie nie stało afera z mimi ....nic sie stało amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 03.01.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 To zmowmy za nich swiecka litanie kryzys w dziale wnetrza .....nic sie nie stało fiasko redakcji w walce z wiatrakami ...nic sie nie stało afera z mimi ....nic sie stało to znow sie powtorzy.....nic sie nie stanie po co z tym walczyc.....nic sie nie stanie bedzie wesolo ...nic sie nie stanie ktos krwi komus napsuje amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 03.01.2006 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Taaa... pewnie, mnie! No nic... nic sie nie stanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.01.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Taaa... pewnie, mnie! Ja Ci nie bede psula , obiecuje A to Ty Ewak tak rozrabialas , ze az sprzatanie bylo? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 03.01.2006 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 No nie wiesz? Ja taki scichapek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.01.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 ej no ale trzeba siękrzyżowo do różnych wątków cycować. Bo jak cały wątej wytną, to gdzie ślad?Nio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts