acca5 04.01.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 szukam sypialni mimi inspiracje , były świetne! Gdzie one są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 05.01.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 W dawnych buckup'ach u Admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.01.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 No wlasnie redakcjo, czy mozna wyegzekwowac pewne decyzje ? Bo chyba znow spicie... http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=996524#996524 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka223 18.01.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 będę się tak długo logować, dopóki ta trójka popaprańców czyli house.., Luc Skywaker i rrmi oraz Ewunia nie przestanie się w sposób chorobliwy interesować moją osobą, zwłaszcza na innym forum, bo łamiące netykietę (o czym stale piszą mi forumowi znajomi) Forum Muratora nie interesuje mnie od dawna ! i dopóki nie znikną z tego forum - śmietnika fotomontaże !!! Zwłaszcza fotomontaż z moim zdjęciem - to do admina . Admin "doskonale" wie, które watki i posty usuwać lub zamykać. Kopie i wydruki i tak mam zachowane. Oczywiscie także fotomontaż zrobiony przez Ewunię ze zdjęcia mojej córeczki i wszystkie obelżywe uwagi pod adresem dziecka (sic!!!) Mi archiwum mam już bardzo grube, niestety . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 18.01.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 będę się tak długo logować, dopóki ta trójka popaprańców czyli house.., Luc Skywaker i rrmi oraz Ewunia nie przestanie się w sposób chorobliwy interesować moją osobą, zwłaszcza na innym forum. To zalatw to na innym forum a nam daj juz spokoj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.01.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 będę się tak długo logować, dopóki ta trójka popaprańców czyli house.., Luc Skywaker i rrmi oraz Ewunia nie przestanie się w sposób chorobliwy interesować moją osobą, zwłaszcza na innym forum. To zalatw to na innym forum a nam daj juz spokoj... doliczyłam się czwórki popaprańców Mimi, samam zaczynasz, a potem krzyczysz, że boli. Widocznie to lubisz, ale my nie chcemy być publiką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 18.01.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 To zalatw to na innym forum a nam daj juz spokoj... JoShi daj spooookoj ta pani sie tym forum od roku w ogole juz nie interesuuuuje, ona tylko sobie musi co miesiac wkleic jedynie min. ze 100zdjec i tyyyyle. Wmowila sobie , ze jej poslannictwem zyciowym jest konkurencja dla miesiecznika Murator. Ot! Taka teoria spiskowa, zawzietosc i obsesja tej pani - ciekawe, co na to powiedzialby psychiatra? :lol:Pewnie by zwariowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka223 18.01.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=62452 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 18.01.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 będę się tak długo logować, dopóki ta trójka popaprańców czyli house.., Luc Skywaker i rrmi oraz Ewunia [/b][/color] Nie jestem prawnikiem , ale okreslenie "popaprańcy"jest chyba naruszeniem dobr osobistych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka223 18.01.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 towarzystwu wzajemnej adoracji życzę sukcesów w pracy zawodowej - nie będziecie mieli czasu na zajmowanie się jaką stam mimilapą zwłaszcza tobie 2112 wojtek - moi znajomi, świetni projketanci wnętrz, są tak zawaleni pracą, ze nie mają czasu nawet zajrzeć do netu, co dopiero na komentowanie nic nie znaczącej mimilapy naprawdę życzę ci samych zawodowych sukcesów - to poprawia samopoczucie i wzmacnia samoocenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka223 18.01.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 JoShi nie wyrywaj cytatów z kontekstu, a fe ...i dopóki nie znikną z tego forum - śmietnika fotomontaże !!! Zwłaszcza fotomontaż z moim zdjęciem - to do admina . p.s. swoją drogą szkoda, że nie zostałąś moderatorem we wnętrzach - byłby porządek, pisze to bez cienia ironii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 18.01.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 zwłaszcza tobie 2112 wojtek - moi znajomi, świetni projketanci wnętrz, są tak zawaleni pracą, ze nie mają czasu nawet zajrzeć do netu, co dopiero na komentowanie nic nie znaczącej mimilapy naprawdę życzę ci samych zawodowych sukcesów - to poprawia samopoczucie i wzmacnia samoocenę dziekuje , dziekuje . A znajomym, swietnym projektantom wnetrz przekaz , zeby zorganizowali sobie lepiej prace , beda mieli wtedy czas nawet na net . Ja juz nie musze, na szczescie , tak jak twoi swietni projektanci, charowac calymi dniami . Ale i tak dziekuje ci za zyczenia, nawet te nieszczere. Duzo zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.01.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 JoShi nie wyrywaj cytatów z kontekstu, a fe ...i dopóki nie znikną z tego forum - śmietnika fotomontaże !!! Zwłaszcza fotomontaż z moim zdjęciem - to do admina . p.s. swoją drogą szkoda, że nie zostałąś moderatorem we wnętrzach - byłby porządek, pisze to bez cienia ironii. zdjecia twoich dzieci widac po caly necie , bo sam je wklejasz. Nawet te , na ktorych leza w inkubatorze i te rozebrane 10 letniej corki tez .Na tym swiatowcu to chyba wkoncu faktycznie moderator usunal , bo to byla zwyczajnie przesada . Porzadek we wnetrzach jest jak ciebie tu nie ma . Dlaczego nasze inspiracje sa zamkniete rowniez? Czy dlatego , ze ty tam bylas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 18.01.2006 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 No wlasnie, tego sie obawiam... naturalnie, ze zostaly zwizytowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 18.01.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 ... zwłaszcza na innym forum[/b][/color], bo łamiące netykietę (o czym stale piszą mi forumowi znajomi). Nieprawda . Nie biegam za toba na inne fora i tym bardziej sie tam nie wpisuje . Imaginacja . Fotomontazy tez nigdzie nie wklejam . Ty mimi dzialasz wedlug schematu : 1 wklejanie zdjec 2 jak widzisz , ze nikt sie toba nie interesuje - zaczynasz nas wzywac . 3 nie jestesmy z kamienia , wiec w koncu ktos cos napisze . 4 etap furii , tak jak wczoraj np. polaczony z probami zainfekowania calego forum . To dlatego jestes banowana , bo wklejaniem zdjec robisz mniej dobrego , niz furia zlego . 5 etap po wscieklosci . Powietrze juz zeszlo i mija kilka dni nim zalogujesz sie ponownie . 6 wklejanie zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts