Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Redakcjo, czy mozna wyegzekwowac pewna decyzje?

ewak39

Recommended Posts

• 2 weeks później...

będę się tak długo logować, dopóki ta trójka popaprańców czyli house.., Luc Skywaker i rrmi oraz Ewunia nie przestanie się w sposób chorobliwy interesować moją osobą, zwłaszcza na innym forum, bo łamiące netykietę (o czym stale piszą mi forumowi znajomi) Forum Muratora nie interesuje mnie od dawna !

i dopóki nie znikną z tego forum - śmietnika fotomontaże !!! Zwłaszcza fotomontaż z moim zdjęciem - to do admina .

Admin "doskonale" wie, które watki i posty usuwać lub zamykać.

Kopie i wydruki i tak mam zachowane. Oczywiscie także fotomontaż zrobiony przez Ewunię ze zdjęcia mojej córeczki i wszystkie obelżywe uwagi pod adresem dziecka (sic!!!)

Mi

archiwum mam już bardzo grube, niestety :-? .

będę się tak długo logować, dopóki ta trójka popaprańców czyli house.., Luc Skywaker i rrmi oraz Ewunia nie przestanie się w sposób chorobliwy interesować moją osobą, zwłaszcza na innym forum.

To zalatw to na innym forum a nam daj juz spokoj...

doliczyłam się czwórki 8) :wink: popaprańców :D

Mimi, samam zaczynasz, a potem krzyczysz, że boli. Widocznie to lubisz, ale my nie chcemy być publiką.

To zalatw to na innym forum a nam daj juz spokoj...

:p :p JoShi daj spooookoj ta pani sie tym forum od roku w ogole juz nie interesuuuuje, ona tylko sobie musi co miesiac wkleic jedynie min. ze 100zdjec i tyyyyle. Wmowila sobie , ze jej poslannictwem zyciowym jest konkurencja dla miesiecznika Murator.

Ot! Taka teoria spiskowa, zawzietosc i obsesja tej pani - ciekawe, co na to powiedzialby psychiatra? :lol:Pewnie by zwariowal.

towarzystwu wzajemnej adoracji życzę sukcesów w pracy zawodowej - nie będziecie mieli czasu na zajmowanie się jaką stam mimilapą :lol:

zwłaszcza tobie 2112 wojtek - moi znajomi, świetni projketanci wnętrz, są tak zawaleni pracą, ze nie mają czasu nawet zajrzeć do netu, co dopiero na komentowanie nic nie znaczącej mimilapy :wink:

naprawdę życzę ci samych zawodowych sukcesów - to poprawia samopoczucie i wzmacnia samoocenę :wink:

JoShi

nie wyrywaj cytatów z kontekstu, a fe

...i dopóki nie znikną z tego forum - śmietnika fotomontaże !!! Zwłaszcza fotomontaż z moim zdjęciem - to do admina .

p.s. swoją drogą szkoda, że nie zostałąś moderatorem we wnętrzach - byłby porządek, pisze to bez cienia ironii.

zwłaszcza tobie 2112 wojtek - moi znajomi, świetni projketanci wnętrz, są tak zawaleni pracą, ze nie mają czasu nawet zajrzeć do netu, co dopiero na komentowanie nic nie znaczącej mimilapy :wink:

naprawdę życzę ci samych zawodowych sukcesów - to poprawia samopoczucie i wzmacnia samoocenę :wink:

dziekuje , dziekuje :lol: . A znajomym, swietnym projektantom wnetrz przekaz , zeby zorganizowali sobie lepiej prace , beda mieli wtedy czas nawet na net . Ja juz nie musze, na szczescie , tak jak twoi swietni projektanci, charowac calymi dniami :p .

Ale i tak dziekuje ci za zyczenia, nawet te nieszczere.

Duzo zdrowia.

JoShi

nie wyrywaj cytatów z kontekstu, a fe

...i dopóki nie znikną z tego forum - śmietnika fotomontaże !!! Zwłaszcza fotomontaż z moim zdjęciem - to do admina .

p.s. swoją drogą szkoda, że nie zostałąś moderatorem we wnętrzach - byłby porządek, pisze to bez cienia ironii.

zdjecia twoich dzieci widac po caly necie , bo sam je wklejasz.

Nawet te ,

na ktorych leza w inkubatorze i te rozebrane 10 letniej corki tez .Na tym swiatowcu to chyba wkoncu faktycznie moderator usunal , bo to byla zwyczajnie przesada .

Porzadek we wnetrzach jest jak ciebie tu nie ma .

Dlaczego nasze inspiracje sa zamkniete rowniez? :o

Czy dlatego , ze ty tam bylas?

... zwłaszcza na innym forum[/b][/color], bo łamiące netykietę (o czym stale piszą mi forumowi znajomi).

Nieprawda . Nie biegam za toba na inne fora i tym bardziej sie tam nie wpisuje .

Imaginacja .

Fotomontazy tez nigdzie nie wklejam .

Ty mimi dzialasz wedlug schematu :

1 wklejanie zdjec

2 jak widzisz , ze nikt sie toba nie interesuje - zaczynasz nas wzywac .

3 nie jestesmy z kamienia , wiec w koncu ktos cos napisze .

4 etap furii , tak jak wczoraj np. polaczony z probami zainfekowania calego forum . To dlatego jestes banowana , bo wklejaniem zdjec robisz mniej dobrego , niz furia zlego .

5 etap po wscieklosci . Powietrze juz zeszlo i mija kilka dni nim zalogujesz sie ponownie .

6 wklejanie zdjec