dabell 23.04.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Ja po mojej budowie jestem zadowolona z moich fachowców. Może ktoś skorzysta. Większość jest opisana w dzienniku, można też pooglądać ich prace na zdjęciach. Murarz - p. Piotr Turek z Pęgowa (jest na liście misiów w mojej stopce) - opisy pracy w dzienniku , jeżeli drugi dom - to tylko z nim , Dach-System p. Andrzej Karwacki z Miłoszyc 604428025- cały dach kompleksowo i sprawnie, załatwił bardzo dobrej jakości drewno na więźbę. Instalacje - p. Sławek Szynka 606836944 - robił u mnie wszystkie instalacje:wod-kan, elektryka, co, podłączenia kołowni - po roku współpracy mogę tylko powiedzieć, że zaoszczędziłam kupę nerwów dzięki niemu i jego ludziom. Zawsze się dogrywaliśmy z terminami i tym co trzeba było zrobić, mimo, że zakres prac był duży i często podzielony ze względu na inne prace. Wylewki - nasz forumowy Janzar - p. Jan Zaremba 603749833 - wylewki idealne, chwalone bardzo przez naszego parkieciarza, Parkieciarz - Grzegorz Kaczmarek 604599852- perfekcyjny do bólu, szybki ale dokładny, super słowny, parkiety jak lustro, mistrz po prostu i najlepszy fachowiec na mojej budowie, mimo, że przeszłam ją naprawdę bezboleśnie jeżeli chodzi o dobór ekip. Dostawca parkietu, producent p. Obała 605545178, Instalprojekt z Brzykowa obok Trzebnicy- . Bardzo dobra jakość parkietu, cena niższa niż we Wrocławiu, bardzo pomocny przy wyborze, on polecił parkieciarza . Schody - stolarz p. Jarosław Czarnota 602-67-56-28 http://www.stolmar.com - polecony przez parkieciarza , świetny fachowiec, zrobił nam piękne schody - obudowa betonowych, ale robi według potrzeb (projekt elektroniczny i wykonanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuch 09.05.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Jestem pierwszy raz na tym forum.Super sprawa z tymi białymi i czarnymi listami.Ja mogę z czystym sumieniem polecić firmę REMOBUD Bogusław Bryła z Lutyni k/W-wia.Robił remont u moich znajomych,potem ja go wziąłem do wykonczenia domu.Od suchej zabudowy po kafle,malowanie,podłogi.Bardzo dobry fachowiec,wykształcony budowlaniec,zna się na rzeczy,jak robi to myśli,wiele ciekawych pomysłów nam podpowiedział na które nawet projektantka nie wpadła.Zaproponował nam np. dołożenie gniazdek elektrycznych w kuchni i salonie,co okazało się strzałem w dziesiątkę.Ma świetną ekipę,żadnych butelek po piwie,brudu,dewastacji.Żadnych poprawek.Facet bardzo konkretny i rzeczowy.Szanuje cudze mienie.Trochę na niego czekałem,ale było warto.Zero stresu przynajmniej z wykończeniówką.Polecam. podpisuję się pod tym obiema rękami - własnie robią u mnie, sa rewelacyjni, nie tani wprawdzie ale żadnych zastrzeżeń robią u mni ecałe wykończenie oprócz kładzenia paneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 09.05.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Jestem pierwszy raz na tym forum.Super sprawa z tymi białymi i czarnymi listami.Ja mogę z czystym sumieniem polecić firmę REMOBUD Bogusław Bryła z Lutyni k/W-wia.Robił remont u moich znajomych,potem ja go wziąłem do wykonczenia domu.Od suchej zabudowy po kafle,malowanie,podłogi.Bardzo dobry fachowiec,wykształcony budowlaniec,zna się na rzeczy,jak robi to myśli,wiele ciekawych pomysłów nam podpowiedział na które nawet projektantka nie wpadła.Zaproponował nam np. dołożenie gniazdek elektrycznych w kuchni i salonie,co okazało się strzałem w dziesiątkę.Ma świetną ekipę,żadnych butelek po piwie,brudu,dewastacji.Żadnych poprawek.Facet bardzo konkretny i rzeczowy.Szanuje cudze mienie.Trochę na niego czekałem,ale było warto.Zero stresu przynajmniej z wykończeniówką.Polecam. podpisuję się pod tym obiema rękami - własnie robią u mnie, sa rewelacyjni, nie tani wprawdzie ale żadnych zastrzeżeń robią u mni ecałe wykończenie oprócz kładzenia paneli A jak u nich z cenami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuch 21.05.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 wyżej niz średnia rynkowa, przynajmniej tak było w zeszłym roku jak zaczynalismy współpracę, teraz to nie wiem, trzeba by podzwonić, ale na pewno nie jest tanio - ale jak mówię WARTO!!!!! 609140302 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 22.05.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Bodik - 3 posty i w 2 polecasz tych braci.....Zapala mi się czerwone światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewasmool 04.06.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Czy moglibyście polecić mi firme w której kupię i która zamontuje okna dachowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekkamila 08.06.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Polecam firmę Pana Andrzeja Walków ze Strzelina. Dach na cale życie dokładnie do ostatniego gwoździa! Naprawde dobry fachowiec- mi polecali, wiec i ja polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Older 08.06.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 cos zamilkło na tym poscie...?? older czy twoja więźba jest juz poprawiona?? Przepraszam że tak długo nie pisałem, niestety, budowa i to co z nią związane to nie jest moje hobby tylko przykra konieczność Tym niemniej bardzo mi mło, że ktoś zainteresował się moim problemem, obiecuję, że będę zaglądał tu częściej. Więźba jest już poprawiona, co było nie tak, opisałem pokrótce na "czarnej". Pozostaje jeszcze tylko sąd, aby wykonawca Pan Piskorowski z Legnicy czegoś może się nauczył... Choć szczerze w to wątpię. Moja budowa właśnie rusza do przodu, na dniach mam montaż okien, drzwi wejściowych i bramy garażowej. Z jednej strony bardzo się cieszę, z drugiej zaś, już myślę nad sposobami wydłużenia doby.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eugmo 08.06.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Chciałbym rekomendować firmę budowlaną JUWIKO, ale najpierw poznać zdanie innych na ten temat.Czy ktoś budował już dom z tą firmą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkasz1 10.06.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Skorzystałam z listy "Misiów". Pan Wojtek Sylwester 793 404 603 wraz ze swoim wspaniałym Tatą zrobili mi bramę przesuwną i furtkę. Szybko, sprawnie, terminowo, w normalnej cenie. Wysoka kultura osobista i doświadczenie. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 11.06.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Ja z kolei przyjemnie zostałam zaskoczona przez pana Jana Zdyba - robił u mnie ocieplenie, ale tak naprawdę buduje od podstaw. Świetna robota - bardzo szybko i bardzo ładnie- w 9 dni uporali sie z domem i garażem o pow. 350mkw. Cenowo też jest w porządku( na priva podam swoją wycenę, można się na nią powołać). Naprawdę z czystym sumieniem polecam. Jan Zdyb 604-255-421 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 15.06.2008 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Polecam elektryka - Mieczysław Kocot tel. 503330488 Jest to bardzo dobry fachowiec - sporo mi doradził, szybko i dobrej cenie wykonał instalację, załatwił odbiory itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saper 16.06.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroclawianka 08.07.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Do wykończenia wnętrz , gładzie , malowanie ,kafle mogę polecić ekipę z Wrocławia taniej o 20-30 % tak np za malowanie wewnątrz inni chceli 8 zł u nich 6 zł itp zresztą do dogadania ja jestem zadowolona polecam P.DANIEL 889766780 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fish67 20.08.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Przymierzam się do wymurowania ogrodzenia z klinkieru. Czy może ktoś z czystym sumieniem polecić jakiegoś fachowca, który potrafi równo i czysto wymurować ogrodzenie z cofnięta fugą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B_Gosiek 10.09.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Polecam ekipę do wykończenia wnętrz nr 603 179 729 solidna ekipa z Jelcza-Laskowic Remontowali nam mieszkanie- właściwie to przerabiali górę domku jednorodzinnego na osobne mieszkanie. Kładli gładzie, kafle, cyklinowali parkiet, wstawiali okna- ze względu na koszty kupowaliśmy używane z demontażu. Hydraulike w kuchni też oni podłączali. Na ścianie w kuchni zrobili szablon, jakiego nie ma u nas w sprzedaży. Polecam, mówili, że robią remonty w Jelczu, oławie, Brzegu, Wrocławiu i okolicach Jestem zachwycona moim mieszkaniem, zwłaszcza, że chłopaki chętnie pomagają we wsystkich pracach remontowo wykończeniowych, a żona jednego z nich pomagała nam dobrać kolory na ściany i poustawiać w miarę sensownie nasze stare meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 23.09.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Potrzebuje pilnie namiary na budowlancow do LubinaPILNE PILNE PILNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aros 26.09.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 witam mogę z czystym sumieniem polećic pana Wieśka z wrocławia robi instalacje sanitarne i hydraulikę jest solidny i nie przesadza z ceną telefon do niego 516-759-095 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 26.09.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Czyżby znowu autoreklama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania-darek 29.09.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 U mnie robiła bardzo fajna ekipa. Elewacja, podbitka, rynny, siatka. Sumienni, uczciwi, przystępne ceny. Jak ktoś jest z moich okolic to można obejrzeć ich dzieło ( Oborniki Śl). Mogę dać namiar na priva.Jak do tej pory najlepsza ekipa jaką miałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts