Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOLNOŚLĄSKIE - biała lista solidnych

Recommended Posts

Witam jestem pierwszy raz na tym forum . Chciałbym podziękowac firmie Refit Wykończenia pod klucz Kamil Pancerz z Brzeziny i jednocześnie polecic ta firmę.Pan Kamil robił u mnie wykończenie całego domu w Żurawińcu (Wrocław) ,zabudowy poddasza gk ,gładzie ,malowanie,kafelkowanie .Bardzo dobry młody i przede wszystkim solidny fachowiec z mnóstwem wspaniałych pomysłów po prostu zna się na tym co robi.Bardzo fachowa ekipa młodych nie pijących zgranych ludzi.Polecam Refit781874664@interia.pl

• Odpowiedzi 267
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

witam.

poszukuje brukarza do kostki granitowej nie betonowej. znalazlem jak na razie tutaj jednego.

z tymi co sie umowilem to kazdy byl od granitowej ale na miejscu krecenie nosem i przekonywanie mne do betonowej - bo wpadna na tydzien dwa i po robocie a przy granicie kupa grzebania...

czy znacie kogos godnego polecenia

budowa 15 km od wrocka na wschod

pozdrawiam

pawel

pawel klepacz napisał:
witam.

poszukuje brukarza do kostki granitowej nie betonowej. znalazlem jak na razie tutaj jednego.

z tymi co sie umowilem to kazdy byl od granitowej ale na miejscu krecenie nosem i przekonywanie mne do betonowej - bo wpadna na tydzien dwa i po robocie a przy granicie kupa grzebania...

czy znacie kogos godnego polecenia

budowa 15 km od wrocka na wschod

pozdrawiam

pawel

Teufel ;-) napisz do Natalii Stanko - miała jakiegoś magika którego chwaliła.

Pozdrav

• 3 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 3 months później...
  • 1 month później...
A ja chciałbym się Was spytać o firmę zajmującą się montażem pomp ciepła, która nazywa się DPS. Są z Wrocławia (właściwie Bielany Wrocławskie), znam kilka pozytywnych opinii o nich, jednak trafiłem teraz na tą "białą listę" i może ktoś z Was już się spotkał z tą firmą i macie jakieś doświadczenia? Bo tak jak pisałem, kilka osób już mi ich polecało, więc dlatego nie umieszczam tego postu na "czarnej liście", ale może otrzymam kolejne informacje o nich?

• 3 weeks później...

Jako że właśnie korzystam z listy dołoże swoje 3 grosze :)

Na razie mogę polecić z czystym sumieniem tylko 1 firme;/

PHU Krysiak (okna AVANTE). Okna oczywiście są kwestią wyboru producenta, ja nastomiast gorąco polecam Pana Krysiaka- kompetentny, fachowy, doradza i słucha. Osobiście jeździ na pomiary. Okna, drzwi balkonowe + suwanka zamontowane w 1 dzień, czyściutko, fachowo. Ekipa sama policzyła wysokośc suwanki po uwzględnieniu informacji od nas o rodzaju podłogi. Pierszy odbiór- rewelacja. Drugi w lecie, jak się wprowadzimy.

Dodam, że Pan Krysiak moim Rodzicom okna wymieniał 10 lat temu i do tej pory są bez zarzutu :)

Foty w dzienniku :)

• 2 weeks później...

Witam,

Ja swoją budowę już prawie ukończyłam, (2 lata, trzy sezony budowlane), wiele ekip przeszło przez moją budowę z których z czystym sumieniem mogę kilka polecić:

1) Wspominany już wcześniej elektryk Pan Mieczysław Kocot, spec w swoim fachu, bardzo dużo nam doradził co potem okazało sie strzałem w dziesiątkę, sumienny, punktualny a przy tym szybki i niedrogi. Zawsze kiedy go potrzebowałam był na telefon (503330488)

2) Hydraulik, Pan Adam Radaszkiewicz, robił u mnie całe centralne ogrzewanie + kotłownię, złego słowa nie można powiedzieć, dobry i szybki fachowiec, załatwia materiały (Tel. 602253166)

3) Ocieplenie i elewacja, Pan Jarosław Strózik; gość konkretny i solidny, elewacja wyszła pięknie (trudno się przyczepić, ściany są wyjątkowo równe) (tel. 604808818)

4) Dekarz, Andrzej Karwacki, kładł u mnie dachówkę (dach miałam wcześniej zapapowany), zapewnił materiały i usługę w dobrej cenie, ogólnie z dachu jestem zadowolona (Tel. 604428025)

Pozdrawiam i zyczę powodzenia dużo zdrowia oraz wytrwałości przy budowaniu

PS. najgorsza jest końcówka