ZbyszeK_NS 02.12.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Witam! Czy ktoś może mi polecić rzetelną firmę z okolic Wrocławia, która buduje w technologii szkieletowej? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaga00 25.12.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 Witam!Czy ktoś miał juz do czynienia z firmą pośredniczącą w "załatwianiu" fachowców, która nazywa się " dom-za-rozsądną-cenę" z Wrocławia? Mam zamiar z nimi współpracować , ale nie wiem czy są solidni?Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 25.12.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepe1719500688 27.12.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Witam! Czy ktoś miał juz do czynienia z firmą pośredniczącą w "załatwianiu" fachowców, która nazywa się " dom-za-rozsądną-cenę" z Wrocławia? Mam zamiar z nimi współpracować , ale nie wiem czy są solidni? Pozdrawiam!!! Odradzam szczegóły na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbyszeK_NS 27.12.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Witam! Czy miał ktoś z Was do czynienia z firmą DJW http://www.djw.net.pl/ z Wrocławia? Bardzo bym prosił o opinię na temat tej firmy. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaga00 27.12.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Pepe*Napisałam na priva - czekam na odp.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepe1719500688 28.12.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Pepe* Napisałam na priva - czekam na odp. Pozdrawiam Odpisałem, może trochę chaotycznie, bo wątek jest długi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heyslawek 04.02.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Polecam świetnego glazurnika .Pan zajmuje się tylko łazienkami z projektu Nie jest tani , ale dzieło adekwatne do ceny. Z tego co wiem współpracuje z kilkoma biurami zajmującymi się aranżacją wnętrz ,łazienek między innymi Panią Skowrońską-Barcik która była autorem projektów moich łazienek robił u mnie 2 łazienki .Zajęło to trochę czasu i kosztowało też trochę pieniędzy ale było warto. Śmiało polecam jego usługi może być mały problem z terminami, ja czekałem prawie 4 miesiące podaję namiary 0-603-980-726 Pan Nowak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bamil 05.02.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Witam, czy ktoś ma może opinie na temat murarza p. Motyla? Budował pare domów w okolicy Nadolic? bamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filipinka_2005 06.02.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Witam! mogę polecić Wam dobrą firmę budowlaną z okolic Jelcza -laskowic, w Wojnowicach budują osiedle domków jednorodzinnych ,stoi już tam kilka naście domów tej firmy : "JAREK" nr.tel.0609 147 195, mają na kącie kilka domów we Wrocławiu.Naprawde polecam ja jestem z nich zadowolony,solidna firma p.Jarek to spoko facet wie co robi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awodni 12.02.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 WItam,a czy ktos zna jakas ekipe, ktora kompleksowo zajmie sie wykonczeniem dla mnei mieszkania w rejonie Wroclawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAZZI 25.02.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Witam wszystkich na budowlanym forum dolnośląskim. Szukam opinii o wykonawcy: 1/ TOCHACZ Józef Siankiewicz lub 2/ Dariusz Stąpczyński Czy macie jakies doświadczenia? Czekam na wszytkie opinie, tylko private! Poszukuję solinego, terminowego wykonawcy, proszę o prawdziwe info. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abbeat 11.03.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Cześć, jestem tutaj raz pierwszy. Bardzo proszę o namiary, jeśli to możliwe, na sprawdzoną ekipę, która zbuduje mój wytęskniony dom. Wszyscy nie mają dla mnie czasu! Terminy z kosmosu! Chciałabym już wreszcie zacząć w tym roku,proszę pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rael_ww 11.03.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Ja również będę wdzięczny za polecenie ekip. Interesuje mnie stan surowy zadaszony. Myślę o jednej ekipie do prac murowanych i drugiej od dachu. Gdyby ta druga ekipa miała doświadczenia z wiązarami, to byłoby wogóle super! . Buduję w południowo-zachodnich okolicach Wrocławia. z góry dziękuję za polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAZZI 11.03.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Witam, szukajcie poprzez stronę którą opracowali dobrzy ludzie!!!Trafiłem na tę strone przypadkiem i narazie jest OK! http://www.grupawroclawska.republika.pl/index_misie.html Jest to forum osób z Wrocławia i okolic. Mazzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rael_ww 12.03.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Znam tę stronę i jestem w trakcie rozmów. ...ale jeżeli ktoś ma jeszcze inne sprawdzone firmy, to każda taka informacja będzie na "wagę złota". Im większy wybór, tym lepiej. Zwłaszcza, że wolnymi mocami produkcyjnymi coraz trudniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abbeat 12.03.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Również dziękuję za stronkę , śmeszne te misie, mam nadzieję, że będą bystre, acz łagodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwert2580 22.03.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Ja poleciłbym ekipę, która robiła u mnie prace ogólnobudowlane plus wykończenie. Jeden pokój wcześniej robiła mi inna ekipka i mam teraz kontrast Namiar: Janusz 667 956 922 Polecam i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abbeat 22.03.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Wielkie dzięki, jestem na etapie konsultacji (pocztowej) z konserwatorem zabytków, ponieważ mam strefę "K" ochrony krajobrazu kulturowego - jeden stary, "poniemiecki" dom, a że inne to ohydne "kostki" to nikomu nie przeszkadza, mam się dostosować . Potem będę dopiero mogła kupić projekt ( wybraliśmy M04b), mam nadzieję na szybkie papiery i do roboty! Oby się udało, oby się udało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimki 23.04.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 co do budowy domu pod klucz moge polecic firme MARCODOM z Wrocławia tel 512 366 106, ale z tego co wiem terminy maja wolne na wiosne co do domow ale co do mieszkan to na zime cos sie znajdzie jakis wolny termin te Hehehe,świetna reklama,panu już dziękujemy. no a tak na powaznie, to ktos slyszal cos o tej firmie MARCODOM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts