fastmx 25.11.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ja polecam firmę BudVision. Budowali mi oni dom. Zawsze terminowo dokonywali oddania prac. Wszelkie (dodam drobne) poprawki zostały naniesone zgodnie z wtycznymi inspektora nadzoru. Kondygnację wraz z płytą wykonano w 12 dni !! Firma posiada strone internetowa za pomoca ktorej mozna sie z nimi skontaktowac. Warto dodac ze firma pochodzi z terenów woj. malopolskiego i ma wysoka kulture pracy. Sila z gor ! edit zapomnialem poda adresu storny http://www.budvision.net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 25.11.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 odnoszę wrażenie, że powinien ulec zmianie cały ten link, zamiast "biała lista... " powinno brzmieć "ogłoszenia - autoreklama" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 27.11.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Hmm a może zaczniemy ich umieszczać na czarnej liście, bo skoro tak nachalnie się reklamują tzn. że za wiele pracy nie mają, a od dawna wiadomo, że dobry fachowiec ma zawsze sporo pracy i odległe terminy, sam więc by się nie reklamował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 27.11.2008 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 odnoszę wrażenie, że powinien ulec zmianie cały ten link, zamiast "biała lista... " powinno brzmieć "ogłoszenia - autoreklama" hehe,dobre,większosc tu to reklama,dlatego omijam ten wątek z daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.01.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Polecam geodetę z Wrocławia, pełen profesjonalizm i terminowość. http://www.szurkowski.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus_lidka 23.01.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Szukam solidnego wykonawcy tynków gipsowych, maszynowych. Budujemy sie koło Trzebnicy Czy ktos zna wykonawce Pawłowicz? Imie chyba krystian,czy ktoś widział jego pracę? Pozdrawiam WITAM JAKIŚ CZAS TEMU PAN KRYSTIAN ROBIŁ U MNIE TYNKI I REGIPSY NAPRAWDE SOLIDNIE I RÓWNIUTKO POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 04.02.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Chciałabym dodać do białej listy ekipę pana Andrzeja Stankiewicza. Chłopaki solidne, pracowite i przystępne cenowo. Robili u nas szpachlowanie poddasza, ale zajmują się całą wykończeniówką. Polecam. Tel. 694 091 713. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz961 06.02.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Jestem architektem i wspołpracuje od niedawna z pewną firmą typowo budowlaną. Naprawde mogę polecić. Rzetelnosć, solidnosc i rozsadne ceny, uczciwosc - czyli jesli cos ustalone to dotrzymane. Niby nic ale jak duzo! wystarczy. Serio. podaje tel dla zainetresowanych 609 020 102 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crazy_mary 24.02.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 witam, poszukuje sprawdzonej ekipy, ktora robi "od zera", budowa w okolicach wrocławia - w strone obornik sl. moze ktos ma jakas godna polecenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz961 24.02.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 od lat wpsolpracujemy (architekci) z jedna ekipa, specjalizujaca sie z robotach od zera, własnie domow. NIe mowie o cudach ani o robocie za darmo, ale jest rzetelnosc, umowa dotrzymana, terminy, rozliczenia do złotówki itd. Po prostu nie ma Pan problemow. ekipa nie jest wrocławska (przez to tansza), ale działa w od lat w okolicachPrzy okazji nadzorujemy , robimy tez wnetrza (na zycznie). liste refernecyjna tez moge podacpozdrawiam[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benta 24.02.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Jestem architektem i wspołpracuje od niedawna z pewną firmą typowo budowlaną. Naprawde mogę polecić. Rzetelnosć, solidnosc i rozsadne ceny, uczciwosc - czyli jesli cos ustalone to dotrzymane. Niby nic ale jak duzo! wystarczy. Serio. No tak jak w końcu, od lat, czy od niedawna współpracujecie? Od kiedy reklamujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz961 24.02.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 przejezyczenie. bez znaczenia. dokładnie 10 lat. sprawa jest prosta, obdzwania sie domy wybudowane i sie wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anuleek 26.02.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 A da mi ktoś namiar na kogoś solidnego od tynków strukturanych PILNE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka28 26.02.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Dołączam się do pytania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
7justyna2 03.03.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Mogę polecić dobrą ekipę TYNKARZY,wykonywali u mnie tynki gipsowe,Jestem bardzo zadowolona z ich usługi,panowie bez konfliktowi,a żadne drobne prace nie w ich zakresie nie stanowiły dla nich problemu,to nr.do pana Tomka 661272113 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzias32 10.03.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 JA MOGĘ POLECIĆ DO BUDOWANIA P.ADAMA TEL.793-022-076 co do cen to też można się targować ,solidni i sprzątają po sobie !!! A to też ważne.Budują we Wrocławiu i okolicznych miastach.Moja siostra budowała razem z nim (jest zadowolona)i teraz ja będę zaczynać tylko czekam na dokumenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 10.03.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Ludzie,to nie dział reklam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 10.03.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Kumo, chwalą nas . Kto, kogo? Wy mnie, a ja Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 10.03.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Kochani wykonawcy! Naprawdę nie jest wiarygodny ktoś, kto wczoraj się zarejestrował i ma dwa posty na krzyż, z czego dwa wychwalające "swoją" ekipę. Naprawdę tak trudno to pojąć? Odpuście sobie , bo nikt się nie daje na to nabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulina N. 11.03.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Niedługo czeka mnie etap wykończenia domu, odbiór od dewelopera.Szukamy z mężem dobrych fachowców od wykończenia: kładzenia kafli, podłogi i schodów.Czytałam wcześniejsze opinie o Panu Bogusławie Bryle i Jarosławie Czarnocie, czy naprawde są dobrzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts