grzegorz123-1977 24.01.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Witam jestem pierwszy raz na tym forum . Chciałbym podziękowac firmie Refit Wykończenia pod klucz Kamil Pancerz z Brzeziny i jednocześnie polecic ta firmę.Pan Kamil robił u mnie wykończenie całego domu w Żurawińcu (Wrocław) ,zabudowy poddasza gk ,gładzie ,malowanie,kafelkowanie .Bardzo dobry młody i przede wszystkim solidny fachowiec z mnóstwem wspaniałych pomysłów po prostu zna się na tym co robi.Bardzo fachowa ekipa młodych nie pijących zgranych ludzi.Polecam [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Jesli ktos z Was szuka niedrogiej a solidnej projektantki wnetrz polecam Magda 34 z naszego forum. Wizualki kuchni przez nia zaprojektowanej do obejrzenia w moim dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 09.02.2010 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 witam,poszukuję kierownika budowy. Znalazłam dwa namiary - na tym wątku i na stronie Misiów. Czy ktoś może polecić kogoś? Budowa w okolicach Oleśnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helixwroclaw2005 10.02.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 grzegorz123-1977 jeżeli tak piszesz to zaproś mnie do tego swojego domu. Weryfikacja tego co piszesz będzie od ręki na forum Jesteś kolejnym "jednopostowcem" do którego nikt się nie zbliży. Spirea wysłałem info na pw może uda się pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 10.02.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Spirea wysłałem info na pw może uda się pomóc dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 10.02.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Schody - polecam wspomnianego już p. Jarosława Czarnotę http://stolmar.com/ . Nie jest tani ale super spec, bardzo dokładny i terminowy - wszystko wykonane zgodnie z ustaleniami . Umowa + faktura. Schody użytkuję intensywnie 2 lata - nie ma żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 14.02.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 pabi_okczy mozesz podac namiar na firme swojego szwagra? jest mozliwość zobaczenia pracy wykonanej przez szwagra?poa tym serecznie pozdrawiam budujących dolnoślązaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 24.02.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 (edytowane) : Edytowane 19 Marca 2011 przez Kaśka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel klepacz 01.03.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 witam.poszukuje brukarza do kostki granitowej nie betonowej. znalazlem jak na razie tutaj jednego.z tymi co sie umowilem to kazdy byl od granitowej ale na miejscu krecenie nosem i przekonywanie mne do betonowej - bo wpadna na tydzien dwa i po robocie a przy granicie kupa grzebania...czy znacie kogos godnego poleceniabudowa 15 km od wrocka na wschod pozdrawiam pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 05.03.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 witam. poszukuje brukarza do kostki granitowej nie betonowej. znalazlem jak na razie tutaj jednego. z tymi co sie umowilem to kazdy byl od granitowej ale na miejscu krecenie nosem i przekonywanie mne do betonowej - bo wpadna na tydzien dwa i po robocie a przy granicie kupa grzebania... czy znacie kogos godnego polecenia budowa 15 km od wrocka na wschod pozdrawiam pawel Teufel napisz do Natalii Stanko - miała jakiegoś magika którego chwaliła. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 05.03.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Zostałam wywołana do tablicy - brukarza mam od Frankai, kładą kostkę granitową i betonową. Ceny rewelacyjne ( ja jesienią za granitową płaciłam 35zł/mkw kostki 6/8 ) Szybko, sprawnie. Baardzom zadowolona Brukarz Zenon Pawlicki 601-884-073 ..........brać w ciemno..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
communique 25.03.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 witam,jakiego architekta do adaptacji możecie polecić z wrocławia i okolic?pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martic 06.05.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Szukam solidnej firmy do budowy sso z zadaszeniem,wrocław i okolice.Proszę o namiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamrw 14.05.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Szukam solidnej firmy do budowy sso z zadaszeniem,wrocław i okolice.Proszę o namiary... Ja mogę potwierdzić fachowość (oraz podeprzeć się okazaniem efektów pracy ) p. Arka, który na forum Muratora bywa pod nickiem helixwroclaw2005. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 15.05.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Ja również z czystym sumieniem polecam Jarka Królczyka...wylewki pierwsza klasa,brygada szybko, sprawnie i czysto wykonała pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyberbronek 15.09.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Polecam stolarza - Marek Bilinski; robil u nas drzwi debowe wewnetrzne i zewnetrzne. Drzwi baaaaaardzo ladne, w konkurencyjnej cenie . Wiem ze robi rowniez okna. http://www.bilinski.com.pl/ Prosze powolywać sie na Bartka z Tynca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gunter 03.11.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 A ja chciałbym się Was spytać o firmę zajmującą się montażem pomp ciepła, która nazywa się DPS. Są z Wrocławia (właściwie Bielany Wrocławskie), znam kilka pozytywnych opinii o nich, jednak trafiłem teraz na tą "białą listę" i może ktoś z Was już się spotkał z tą firmą i macie jakieś doświadczenia? Bo tak jak pisałem, kilka osób już mi ich polecało, więc dlatego nie umieszczam tego postu na "czarnej liście", ale może otrzymam kolejne informacje o nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 21.11.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Jako że właśnie korzystam z listy dołoże swoje 3 grosze Na razie mogę polecić z czystym sumieniem tylko 1 firme;/ PHU Krysiak (okna AVANTE). Okna oczywiście są kwestią wyboru producenta, ja nastomiast gorąco polecam Pana Krysiaka- kompetentny, fachowy, doradza i słucha. Osobiście jeździ na pomiary. Okna, drzwi balkonowe + suwanka zamontowane w 1 dzień, czyściutko, fachowo. Ekipa sama policzyła wysokośc suwanki po uwzględnieniu informacji od nas o rodzaju podłogi. Pierszy odbiór- rewelacja. Drugi w lecie, jak się wprowadzimy. Dodam, że Pan Krysiak moim Rodzicom okna wymieniał 10 lat temu i do tej pory są bez zarzutu Foty w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elania4 06.12.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Witam, Ja swoją budowę już prawie ukończyłam, (2 lata, trzy sezony budowlane), wiele ekip przeszło przez moją budowę z których z czystym sumieniem mogę kilka polecić: 1) Wspominany już wcześniej elektryk Pan Mieczysław Kocot, spec w swoim fachu, bardzo dużo nam doradził co potem okazało sie strzałem w dziesiątkę, sumienny, punktualny a przy tym szybki i niedrogi. Zawsze kiedy go potrzebowałam był na telefon (503330488) 2) Hydraulik, Pan Adam Radaszkiewicz, robił u mnie całe centralne ogrzewanie + kotłownię, złego słowa nie można powiedzieć, dobry i szybki fachowiec, załatwia materiały (Tel. 602253166) 3) Ocieplenie i elewacja, Pan Jarosław Strózik; gość konkretny i solidny, elewacja wyszła pięknie (trudno się przyczepić, ściany są wyjątkowo równe) (tel. 604808818) 4) Dekarz, Andrzej Karwacki, kładł u mnie dachówkę (dach miałam wcześniej zapapowany), zapewnił materiały i usługę w dobrej cenie, ogólnie z dachu jestem zadowolona (Tel. 604428025) Pozdrawiam i zyczę powodzenia dużo zdrowia oraz wytrwałości przy budowaniu PS. najgorsza jest końcówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uriel 09.12.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 do panów Kocota i Strózika ucięło ostatnią cyfrę telefonu...;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts