chmielma 03.01.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Nie wiem o co się rozchodzi... Po kliknięciu na "grupy" dostaję komunikat: " Żadna Grupa nie Istnieje". Wątki mogę przeglądać tylko ze strony głównej forum, albo przez "szukaj". pomocy!Marcin[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 03.01.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Trzeba poczekać aż Rywin zacznie sypać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 03.01.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Nie wiem o co się rozchodzi... Po kliknięciu na "grupy" dostaję komunikat: " Żadna Grupa nie Istnieje". Wątki mogę przeglądać tylko ze strony głównej forum, albo przez "szukaj". pomocy! A w czym Ci pomóc ? Wątki przeglądasz tak jak wszyscy, a żadna grupa po prostu nie istnieje. Grupy regionalne masz w dziale >>> Klub BUDUJĄCY. Taki link do "Grupy" jest standardem w oprogramowaniu tego typu, jakie ma to Forum [phpBB], ale ponieważ na tym Forum jest nieużywany, wnosiłem już do informatyków o usunięcie tego linku, a przynajmniej rozdzielenie go od najważniejszego na Forum linku do "Szukaj". Przy okazji ponawiam prośbę , boć i dział ku temu odpowiedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmielma 03.01.2006 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 No i teraz słyszę Dzięki za wyjasnienie nowicjuszowi tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts