Neo23 03.01.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Witam, Czy macie w tej kwestii jakieś doświadczenia , jaka powinna być różnica pomiędzy temperaturą dzienną a nocną aby piec pracował ekonomicznie i spalanie było optymalne? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Neo23 09.01.2006 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 liczyłem choćby na dwie wypowiedzi. trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.01.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Przepraszam -przegapiłem wątek - różnica nie powinna być większa niż 3 stC a optymalnie 2. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zi_bi 09.01.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Obecnie mam ustawienia:Temp. dzienna 21/5 stTemp. nocna 19 st Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msobanie 09.01.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Witaj,Ja mam ustawione aktualnie 22 dzien i 21 noc. Dla mnie 20 w nocy to za malo.Mam jednak taka watpliwosc: ostatnio postawilem obok sterownika trzy termometry: zwykly rteciowy i taki elektroniczny kupiony w markecie.Roznica miedzy nimi wynosila okolo 1 stopnia. Zgodne byly rteciowy i elektroniczny. Auraton pokazywal o stopien wyzej.Moze wiec w rzeczywistosci mam ustawione 21 dzien i 20 noc?PozdrawiamMirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts