PawelGdansk 03.01.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Witajcie Właśnie założyłem sobie konto na tym forum. Chciałbym od razu poprosić o przeniesienie posta w inne miejsce, jeżeli wstawiłem go do złego działu. Przejdę do sedna: Podpisałem umowę na budowę mieszkanka w Gdańsku na Chełmie. Otrzymałem plan mieszkania i mam około 2 miesięcy na zgłoszenie uwag do planu. Dziś wstawię link do ogólnego planu a jutro postaram się wstawić skan z planu z dokładnymi wymiarami. Moim największym problemem jest łazienka nie mam pojęcia jak w niej zmieścić i natryska i wannę. Mam nadzieje, że ktoś mi pomoże Oto link http://www.bmrnova.pl/pl.php/oferta/oferta/255,255.html PozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 03.01.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Nie trzeba przenosić, bo siedzi w dobrym miejscu! Faktycznie, łazienka i okolice to najbardziej niefartowne miejsce w tym mieszkaniu. Moim zdaniem najkorzystniej byłoby wyprostować jednak parę ścian tak, aby zaoszczędzone z korytarza miejsce włączyć do łazienki i sypialni. W obecnym układzie wpychanie prysznica raczej będzie trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 03.01.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Tu chyba zamierzeniem projektanta było połączenie łazienki z sypialnią.Jezeli to ma być mieszkanko dla dwóch osób to wręcz zlikwidowałbym drzwi z holu do łazienki a wstawił je w sypialni.Jezeli jednak więcej ludzi to łazienke wpakowałbym w miejsce sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts